Komentarze do recenzji: Recenzja Replaced. Jedna z tych gier, które lepiej prezentują się na screenshotach

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
14.04.2026 16:41
Messerschmitt
1
odpowiedz
Messerschmitt
55
Pretorianin

Spory zawód, choć już w demie było widać, że szału brak. Sprawdzi się jak będzie za 5 zł, zwłaszcza, że Sad Cat, to białoruskie studio, które dołączyło do grupy nova assemby z dziwnymi powiązaniami kapitałowymi.

14.04.2026 18:22
2
odpowiedz
4 odpowiedzi
ElCheetos
0
Junior

Bez przesady - gra jest za 69 zł na Steam w pakiecie z Planet of Lana. Wbiłem 2 godziny i jest całkiem spoko - bardzo fajna oprawa graficzna, klimat i muzyka. Samson który jest crapem też dostał oceny 5-6, a tu jest naprawdę dobrze jak na debiut studia. 

Moim zdaniem za takie pieniądze warto jest dać tej grze szansę.

14.04.2026 18:24
Draugnimir
2.1
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Napisz więcej, jak wbijesz 10 godzin ;)

14.04.2026 18:27
2.2
ElCheetos
0
Junior

Draugnimir ja nie mówię, że to jest 10/10. Jest to indyk, któremu można dać szansę jak ktoś lubi takie klimaty. 

Przejdę to napiszę - jak się okaże, że to crap to zwracam honor.

14.04.2026 19:37
Draugnimir
2.3
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

ElCheetos Jestem ciekaw Twoich wrażeń z dalszej części gry, to miałem na myśli ;)

Szansę dać jak najbardziej można - zwłaszcza że cena okazała się niższa, niż się spodziewałem (zazwyczaj 20 euro przelicza się na Steamie na 92 zł).

Natomiast pakiet, o którym piszesz, kosztuje 137,46 zł - 69 zł tylko w sytuacji, gdy masz już Planet of Lana 2 ;)
https://store.steampowered.com/bundle/73284/Replaced_X_Planet_of_Lana_II/

14.04.2026 19:51
2.4
ElCheetos
0
Junior

Draugnimir racja, mój błąd z ceną. Nie zwróciłem uwagi, że to jest w przypadku gdy ma się Lane 2. 

Jak skończę to podzielę się swoją opinią - na ten moment najbardziej podoba mi się oprawa i muzyka - szkoda, że nie da się (albo nie widziałem tej opcji) wyłączyć pasków kinowych, ale to szkopuł. 

Co do walki - tu się zgodzę, że na dłuższą metę będzie pewnie nużąca.

14.04.2026 20:02
baltazar1908
3
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Już po ostatnim waszym artykule sprzed 2-3 tygodni (tym z gameplayem w tle) wiedziałem, że gra będzie przeciętna. Dziwny dźwięk przy dialogach nie wpłynął na ocenę – dla mnie liczył się wyłącznie wizualny wygląd gry.”

14.04.2026 20:20
Dead Men
4
odpowiedz
Dead Men
196
Senator

A miało być tak pieknie

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl