Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Quake Champions rezygnuje z mikropłatności i free-to-play. Teraz zapłacisz raz i grasz

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.09.2026 12:52
Edziek
1
odpowiedz
Edziek
18
Konsul
PLUS

Ciekawe czy poprawi to frekwencję

24.09.2026 13:07
2
odpowiedz
Robak82
50
Chorąży
Image

Wychowałem się na Arena, to nie jest mój Quake.

24.09.2026 13:28
3
odpowiedz
Kadrion
55
Pretorianin

Grało się w Quake 1 po lanie, grało się w Q3 Arena, grało się w przeglądarkową wersję Quake Live. Od Quake Champions odbiłem się po kilkunastu godzinach. Nie załapałem się na betę, którą wszyscy chwalili, a dopiero na "pełną wersję".

Zresztą, oni mają w naturze zarzynanie dobrych projektów - Quake Live agresywnie monetyzowali i wprowadzali paywalle, aż stracili niemal wszystkich graczy, Quake Champions po dobrej becie podążył drogą hero shooterów tracąc swoją wyjątkowość i co za tym idzie 99% graczy. Płakać nie będe.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl