Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Prezes Take-Two potwierdza: gracze chętniej kupują droższą wersję GTA 6 za 100 dolarów

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
11.08.2026 07:34
DupskoBociana
1
odpowiedz
DupskoBociana
2
Legionista

Ja również się przekonałem i kupiłem wersję na PS5 za 100 dolarów. Trzeba wspierać firmę, która tak dba o własnych graczy. Szkoda tylko że nie mam PS5 i raczej nie będę miał, bo finanse na to nie pozwalają.

11.08.2026 07:48
Soulcatcher
1.1
1
odpowiedz
Soulcatcher
295
Crimson Desert

Premium VIP

DupskoBociana Jak by była pudełkowa to przynajmniej mógł byś sobie dysk poturlać.
Rozumiem że masz 8 dzieci na utrzymaniu? To może im to PS5 kup?

11.08.2026 07:53
DupskoBociana
1.2
1
odpowiedz
DupskoBociana
2
Legionista

Soulcatcher Wersja pudełkowa mi nie potrzebna. Nie zbieram plastiku, bo przecież mamy 2026 rok, wszystko jest cyfrowe. Po prostu wspieram swoją ulubionę firmę i mogę sobie popatrzeć też na kodzik. A na PS5 mnie nie będzie nigdy stać z powodu ciężkiej sytuacji finansowej.

post wyedytowany przez DupskoBociana 2026-08-11 07:54:32
11.08.2026 07:58
1.3
odpowiedz
NekoRei
6
Pretorianin

DupskoBociana Coś mi tutaj matematyka nie matymatykuje. Konsola za 2 tys i cię nie stać, ale 1/4 tego dać za grę z którą nic nie zrobisz to cię stać? Chyba zaczynam rozumieć skąd masz tą ciężką sytuację finansową XD

11.08.2026 08:03
Soulcatcher
1.4
odpowiedz
Soulcatcher
295
Crimson Desert

Premium VIP

DupskoBociana fantazjujesz, używane ps5 kosztuje pewnie z 1500zł. Tyle to można przez rok, dwa lata zarobić zbierając butelki i oddając je do butelkomatu. A jak nie potrafisz odłożyć 1500 zł rocznie to może idź do pracy?

11.08.2026 08:07
1.5
odpowiedz
pawel1812
83
Generał

DupskoBociana
Wystarczy umieć liczyć, a wyjdzie Ci, że do końca roku fiskalnego 2027 oni muszą odpalić grę na PC, bo te 8mld to będą mieli w snach, a nie w fikuśnie nazwanych zyskach...
T2 to amerykańska spółka giełdowa i zdaje się, ze ich rok fiskalny 2027 zamyka się w 1 kwartale 2027.... Czyli jak potwierdzić szybką premiere GTA na PC, nie potwierdzając jej

11.08.2026 08:09
DupskoBociana
1.6
1
odpowiedz
DupskoBociana
2
Legionista

Soulcatcher NekoRei spokojnie Panowie, ja tylko udaję typowego fana rockstara, który kupuje sharki w gta online, czyli kogoś bez mózgu.

11.08.2026 08:03
2
odpowiedz
pawel1812
83
Generał

8 miliardów w roku 2027 ? Czyli co, premiera na PC do końca marca 2027 ? 8 miliardów dolarów to jest 160 mln sprzedanych kopii. Tego nie da się zrobić na konsolach, bo nie ma tyle konsol... W sensie no można przyjąć, że jakaś część będzie pochodzić z mikropłatności, czy innych rzeczy, ale nie 8 miliardów...
Rok fiskalny kończy się zdaje się 31 marca 2027... Ot podrzucili nam ciekawą informacje na temat tego, że GTA na PC wyjdzie zaraz po wersji konsolowej...

11.08.2026 08:07
Soulcatcher
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Soulcatcher
295
Crimson Desert

Premium VIP

DupskoBociana to jest gra dla amerykanów, a amerykanie to 100$ wydają na jedną wizytę w kinie z rodziną lub obiad w restauracji.

11.08.2026 08:28
maciell
3.1
odpowiedz
maciell
143
Senator

Soulcatcher Ostatnio na twichu ogladalem Cosmo. To ex/czolgista co sie przekwalifikowal na pilota ah64.Zostal ranny w Iraku z kalacha w gwiazdke zostal postrzelony w Kiowa. Teraz na emeryturze wojskowej lata jako pilot dla lini lotniczych. Poza tym ma kanal na yt/twitch/reklamy/podklada glos w misjach/konsultuje przy tworzeniu helikopterow dla DCS World. W kazdym razie gostek nie narzeka na brak pieniedzy. No, ale pomimo tego sam opowiadal, ze to jest chore bo jak policzyl wizyte na Oddyseye Nolana z zona + 2 dzieci to zostawil prawie 500 dolcow. Bilety w imax + zarcie. Wiec dla nawet klasy sredniej te ceny juz zaczynaja sie robic chore. Przy wzroscie cen na gp i ogloszeniu ceny GTA VI to widzielismy, ze nawet amerykanie zaczynaja psioczyc. Wiec 100 dolcow przy GTA przechodzi zwlaszcza, ze te dodatki to nie sa kosmetyczne tylko gameplayowe. No, ale nie sadze, zeby jakies innej grze to sie udalo.

post wyedytowany przez maciell 2026-08-11 08:29:23
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl