Ja również się przekonałem i kupiłem wersję na PS5 za 100 dolarów. Trzeba wspierać firmę, która tak dba o własnych graczy. Szkoda tylko że nie mam PS5 i raczej nie będę miał, bo finanse na to nie pozwalają.
Rozumiem że masz 8 dzieci na utrzymaniu? To może im to PS5 kup?
Wystarczy umieć liczyć, a wyjdzie Ci, że do końca roku fiskalnego 2027 oni muszą odpalić grę na PC, bo te 8mld to będą mieli w snach, a nie w fikuśnie nazwanych zyskach...
T2 to amerykańska spółka giełdowa i zdaje się, ze ich rok fiskalny 2027 zamyka się w 1 kwartale 2027.... Czyli jak potwierdzić szybką premiere GTA na PC, nie potwierdzając jej
8 miliardów w roku 2027 ? Czyli co, premiera na PC do końca marca 2027 ? 8 miliardów dolarów to jest 160 mln sprzedanych kopii. Tego nie da się zrobić na konsolach, bo nie ma tyle konsol... W sensie no można przyjąć, że jakaś część będzie pochodzić z mikropłatności, czy innych rzeczy, ale nie 8 miliardów...
Rok fiskalny kończy się zdaje się 31 marca 2027... Ot podrzucili nam ciekawą informacje na temat tego, że GTA na PC wyjdzie zaraz po wersji konsolowej...