Komentarze do wiadomości: Ponad połowa Polaków żyje w tym stanie od 6 miesięcy. To cichy zabójca, którego zaczęliśmy ignorować

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
04.05.2026 15:14
Metaverse
1
1
odpowiedz
Metaverse
85
Senator

50% Polaków nigdy nie korzystało z profesjonalnych metod redukcji stresu.

No wlasnie. Ogladaja seriale i stresuja sie wiadomosciami zamiast podlaczyc do tv konsole albo pc i sobie w cos zagrac :)

04.05.2026 16:21
Szlugi12
2
odpowiedz
Szlugi12
131
BABYMETAL

No mnie to praca przetyrała, jak był okres covida gdzie ludzie się izolowali, pracowali z domu, to u nas w firmie trzeba było robic dzień w dzień od 7:00-17:00 do tego każda sobota dochodziła, gdzie nie miałeś czasu na nic i życ się odechciewało, a wcześniej wylądowało się w delegacji na 2 miesiące bez zjazdu, ktoś ma lepiej, ktoś ma gorzej to wiadomo, ale to ten okres był najbardziej stresujący, do tego doszły problemy ze zdrowiem, chociaż kasy się trochę zarobiło to nie mogę powiedzieć ze nie, ale co z tego, ale dziś firma jest już na wykończeniu, robót jest już mniej, do tego wiek po 30-tce, samotnik dopiero teraz się człowiekowi żyć zachciało, praca po pracy rower, gdyby nie rower to nie wiem co by było a wiele dał spokoju, potem coś pograć na PC i tak czas leci.
Zdrowia wszystkim życzę, bo to najważniejsze, bo bez zdrowia nie ma życia.

post wyedytowany przez Szlugi12 2026-05-04 16:21:51
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl