Kupi się przy kolejnym dodatku. Nie mam zamiaru bulić kolejne 170 zeta za mechaniki które powinny być na premierę
Dlatego wolałbym nieco dłużej poczekać na dodatek, otrzymać większą kampanię z Baalem, a potem następną z Diablo (albo odwrotnie).
Baal zdecydowanie. Westmarch. Subtelne hinty sa zawarte w LoH.
Pamiętam natomiast hinty, które były już w podstawce: któraś część proroctwa i kolejność, w jakiej NPCe mówiły sugerowały, że to będzie Mefisto -> Baal -> Diablo. : )
ja chciałbym jednej zmiany i to jest "problem", który powstrzymuje mnie przed naciśnięciem "KUP".
chciałbym wyższego poziomu trudności w kampanii.
jestem niewygodnym typem gracza, który jednocześnie nie ma wystarczająco dużo wolnego czasu, żeby zagłębiać się w endgame, ale jednak gram na tyle dużo, że kampania w Diablo jest dla mnie banalna, zbyt banalna. kiedy podniesiesz ten temat na Reddicie albo jakimkolwiek innym forum to odpowiedź zawsze jest ta sama "kampania jest tylko po to, żeby przez nią przebiec", ale do mnie ten argument nie trafia, bo dla mnie kampania jest najwazniejszym elementem i super, że endgame jest trudniejszy, ale ja tego nie sprawdzę.