Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Od niemal 10 lat samodzielnie tworzy RPG-a w stylu największej legendy gatunku. Teraz pokazał długi i imponujący gamemplay

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
02.10.2026 11:51
T_bone
1
odpowiedz
T_bone
284
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Jak będą dinozaury, to biorę.

02.10.2026 11:56
Iselor
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Iselor
52
Senator
MAX

Szanuję, ale...Po tylu latach nie wiem ilu będzie mieć chętnych, spora część tych, którzy pamiętają Ultimę to już jest na drugim świecie, młodzi będą mieć to w dupie skoro dla nich Wiedźmin, Mass Effect albo Morrowind są brzydkie (LOL). Pasja super. Naprawdę olbrzymi szacun. Ale zagra w to ile? 20 osób, z czego 5 z GOLa, 15 z RPG Codex i 5 losowych typów, którzy zawieruszą się na Steamie.

02.10.2026 12:01
T_bone
2.1
odpowiedz
T_bone
284
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Iselor SKALD: Against the Black Priory miało 1,347 all-time peak i generalnie jest raczej sukcesem, a wygląda bardziej hermetycznie niż to.

02.10.2026 12:03
Iselor
2.2
odpowiedz
Iselor
52
Senator
MAX

Ja szczerze życzę powodzenia. Sam bym chciał zrobić erpega tego typu ale nie mam ani umiejętności ano 10 lat wolnego.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl