A wystarczyłoby, gdyby poprosił syna o posprzątanie pokoju... ;)
Dzieciak jest poddawany przez ojca torturom, a młody jak to dziecko, jest przekonane że rodzic dobrze powie i tak ma być, więc poddaje się tym torturom bez sprzeciwu.
Stary chyba nie lubi swojego syna. Ja natomiast nie lubie tak skonstruowanych artykulow, ktore przez trzy akapity mowia o tym samym (czyli o tym, ze juz zaraz sie dowiesz) i dopiero pod koniec jest ta informacja, po ktora przyszedlem.
Via Tenor
Dokładnie. Już od jakiegoś dłuższego czasu można było to zauważyć, że tak już tutaj są "tworzone" te "artykuły ". 3/4 tematów i ich treści, to jakieś wypierdy, wysrywy, niewiadomo po co i o czym, by później napisać zdanie, kilka zdań o co chodzi. Naprawdę, tworzą wcześniej niesamowite napięcie i zaciekawienie u czytelnika :/ jak "ekstaza" u "weterana" :)
Strasznie chamsko i straszny syf :/ niczym "Łan dolar" w egipcie.
Nie mają o czym pisać a mają jakieś minimum znaków do wypisania.
Ni to AI ni to przedszkolak.
Najlepiej to nie czytać, nie interesować się i nie wchodzić już w jakiekolwiek tematy tutaj. Można traktować i nabijać ich w butelkę jak oni nas.
Na tym polega dziennikarstwo na portalach informacyjnych. Wejdź sobie w jakikolwiek artykuł na onecie, interii czy innych śmieciowych portalach, to będzie to samo - ściana tekstu, a kluczowa informacja, gdzieś na końcu. To jest kwestia czysto ekonomiczna. Portal chce jak najdłużej przytrzymać czytelnika na stronie. Im dłużej będzie szukał odpowiedzi w artykule, tym więcej portal zarobi.
Ja już w sobie wyrobiłem, że automatycznie przewijam stronę, bo wiem, że za 10 akapitem, będzie dopiero odpowiedź.
Pracownicy GoLa jeszcze nie ogarnęli, by kluczowych informacji nie pogrubiać, ani w żaden sposób nie wyróżniać w tekście. Ale pewnie za jakiś czas się skapną, że tak się nie robi. Tutaj jednak pogrubiają ważne rzeczy w tekście - dla czytelnika jest to plus, dla zysków portalu minus.
A ty grałeś jako pełnoletni? Wszystkich których znam grali w gta jako nieletni.
Co innego 15 latek a co innego 10.
I uprzedzając pytania, w odsłony 3d grałem jako ponad 16 latek, bo wtedy wyszły.
Mam dzieci i mój syn grał we wszystkie części z ery 3d. Lat ma 8. Misji nie robił ale sporo widział.
Tak myślę że ojciec kupujący swojemu nieletniemu synowi grę od 18lat powinien stać się dla nas wzorem wychowania dzieci.
ps. ok sorry widzę że ten temat już się pojawił
Jeśli nie będzie takich artykułów to właściciel gry-online będzie stopniowo ograniczal i zwalalnial kolejne działy a na koniec zostawi jedną osobę i ai?
Przyjąłbym takie wyzwanie tylko po to by sprzedać zarówno GTA jak i PS5. Moj series X wystarczy, a GTA się brzydzę ??
Rozumiem dużo rzeczy ale jest to tak głupie że po co w ogóle te komentarze.
Ojciec dzban? Jakoś mnie to nie dziwi. Synek wda się w ojca? Jakoś mnie to nie dziwi.
Nie dziwie sie ze macie straty jesli produkujecie takie “artykuly”. Poziom tej strony zjezdza co raz nizej z roku na rok
Ojciec-Dzban roku - kupi dzieciakowi konsolę i grę jeśli ten będzie łoił w inną grę do upadłego.
Polecam puścić niektóre newsy przez detektory a.i są bardzo ciekawe wyniki.
85% tekstu „Crash Bandicoot 4” zawiera oznaki generowania przez AI
Wykrywacz AI od JustDone I WSZYSTKO W TEMACIE. WYWALILBYM CIE NA ZBITY PYSK Z TEJ REDAKCJI