Wiem, że to tylko krótkie fragmenty, ale powiem wam, że jakoś te gameplaye nie robią na mnie wrażenia. Po tym całym szumie i szaleństwie wokół tej gry, spodziewałem się czegoś lepszego. Czekam na więcej oficjalnych materiałów.
Dobrze im tak! Zyczę im więcej wycieków za brak płyt i jakieś trailery na Netflixie.
Wiem, że to tylko krótkie fragmenty, ale powiem wam, że jakoś te gameplaye nie robią na mnie wrażenia. Po tym całym szumie i szaleństwie wokół tej gry, spodziewałem się czegoś lepszego. Czekam na więcej oficjalnych materiałów.
Odnośnie grafiki to czekam na oficjalny gameplay od R*, bo przerywniki wyglądają świetnie, a grafika na gameplayu wygląda jakby się nie zmieniła od czasu RDR2, ale pewnie to wina bardziej jakości tego gameplayu z wycieku. Jestem ciekawy otoczenia w bardziej żywych i bogatszych częściach miasta.
Dla mnie cała ta sytuacja to propaganda R* przed pokazem prawdziwego gameplayu. Coś tam pokazali, ale finalnie pewnie będzie lepiej, żeby najpierw osłabić hype, a później podbić go faktycznym pokazem.

Co ciekawe, na owym gameplayu widać koło wyboru broni, a także pasek reprezentujący system honoru, najwyraźniej podobny do tego z Red Dead Redemption 2.
Well yes, but actually no
Bardzo by mnie to rozbawiło jakby zakończenie wyciekło :v
Dobrze im tak! Zyczę im więcej wycieków za brak płyt i jakieś trailery na Netflixie.
😅😜
A Rockstar w odpowiedzi opóźni premierę w związku z aktualną sytuacją, nie są w stanie dowieźć gry na czas, ble ble ble..
Chyba że to oni sami robią te wycieki które mają być wymówką na kolejną obsuwę.. hmmm
Obstawiam, że Rockstar po słabej reakcji na ten wczesny dostęp na Neflixie sam robi te leaki...
Tak na pewno. Przypuszczam, że sam Rockstar to wypuszcza, żeby zrobić obsuwę albo zarobić jeszcze więcej.
RDRII to ich najlepsza gra, więc dobrze, że kopiują właśnie z niej.
Wiem, że to tylko krótkie fragmenty, ale powiem wam, że jakoś te gameplaye nie robią na mnie wrażenia.
A ja nie wiem, czego ktoś się spodziewał, wiadomo że to będzie wyglądało i działało jak GTA V, tylko w nowszej szacie graficznej, może lepszy model zniszczeń, jakieś nowe mechaniki ale to tyle, dalej kradniemy samochody, strzelamy do gangusów, robimy misje i to wszystko, a to miała nadejść jakaś rewolucja ? :P
Główny protagonista GTA VI zmienił facjatę i jest teraz Herkulesem Kevinem Sorbo?