łut xD ja żem myślał że to klepią jakieś studenciaki na stażu a to większość zespołu się w tym tapla i pewnie koszta produkcji to bimbalion dolców. Tutaj brakuje odważnego który powie "to *ebnie" skasuje projekt i przeniesie devów do horizona trójeczki inaczej w najlepszym wypadku czeka ich powtórka z marathon a w najgorszym dubel z concorda.
Mnie najbardziej dziwi, że informację znowu podaje Jason Schreier. Kto w ogóle chce gadać z tym śliskim typem? On chyba karmi się napuszczaniem jednych na drugich
A może tak przestać eksperymentować z pierdołami i wziąć się za trójkę, na którą wielu graczy czeka? Potem se mogą robić na VR i inne rzeczy, które pewnie się i tak sprzedadzą xD. A na bank nie tak dobrze, jak kolejna wielka część. Swoją drogą jedynka wyszła w 2017, dwójka w 2022 czyli 5 lat. Za rok będzie więc 5 lat od FW, a nawet nie ma żadnego info o tym.
Zabrałem się wreszcie za Forbidden West, w wersji kompletnej- port pecetowy jest taki sobie, Nixxes tym razem niespecjalnie się postarało (glitche, spadki klatek, oświetlenie potrafi się posypać, sterowanie na klawiaturze jest nieintuicyjne), ale sama gra jest świetna - po (na razie) dwunastu godzinach widzę, że naprawiono mankamenty jedynki. Na pewno skończę, na pewno spędzę z tym tytułem długie godziny.
ps. Jestem zaskoczony, że Guerilla robi z tej marki "coopa" zaniast dłubać już nad trójką.
Sony niech da sobie spokój z grami sieciowymi i niech zleci swoim studiom porządne gry dla samotnego gracza.