Chyba żaden gameplay z tej gry nie przekona mnie do niej. Dalej jest drętwa i wygląda jak gra z 2018 roku.
na długim gameplayu gdzieś można to zobaczyć? Znalazłem tylko 8 minut z minimalną walką na koniec i mało nie zasnąłem. Chyba, nie mają co pokazać, masakra.
Mam wrażenie, że wygląda to gorzej niż na wcześniejszych gameplayach. Zresztą mało ciekawy fragment wybrali.
Matko, jaka mimika tego chłopa... :( Chyba zabrakło budżetu na animacje. Środowisko też nie wygląda zachęcająco. A walka dosyć "drętwa".
Może fabuła pociągnie to wszystko w górę. Tak czy inaczej, trzymam kciuki. Jeśli odbiór po premierze będzie pozytywny, chętnie kupię i zagram. Ale filmiki z rozgrywki raczej zniechęcają, a nie zachęcają.
Mam wrażenie, że wygląda to gorzej niż na wcześniejszych gameplayach. Zresztą mało ciekawy fragment wybrali.
Długim tych 8 minut bym nie nazwał.
Ciekawe jak by zatem określić 37-minutowy gameplay z W3 na niecały rok przed premierą gry.
Na grę oczywiście czekam, ale nie podoba mi się to co pokazali na tym filmiku. Wydaje się to wszystko generyczne i ten quest mógłby się wydarzyć w 100 innych grach. Mam nadzieję, że za parę dni dowiemy się czy jest moc i zamawiać przed premierą czy czekać.
Nie wiem czemu miał służyć ten... mini pokaz, który objawia głównie kopiowane mechaniki z W3. To już poprzedni gameplay był mega ciekawszy.
Czekam na relację chłopaków, ciekawe jaki fragment oni ograli.
na długim gameplayu gdzieś można to zobaczyć? Znalazłem tylko 8 minut z minimalną walką na koniec i mało nie zasnąłem. Chyba, nie mają co pokazać, masakra.
Jakim gameplay'u? xD
Przecież z tej gry widzieliśmy już wielokrotnie więcej niż 8min...
W każdym razie, super jest, no taki troche inny Wiedźmin 3 - nie da się na to patrzeć inaczej bo po prostu tak jest. Czekam!
Grafika jak i oświetlenie wygląda dobrze.
Natomiast quest dosłownie 1:1 jaki mógłby się pojawić w W3 i wiem, że Tomaszkiewicz był jego reżyserem, ale widać brak kreatywności.
Z kolei już mnie irytuje ten system z odkrywaniem informacji z malowideł.
Samo wchodzenie i wychodzenie z interakcji daje czarny ekran, a żeby się dowiedzieć czegoś, to musimy przytrzymać guzik, oby była zmiana na naciśniecie
Chyba żaden gameplay z tej gry nie przekona mnie do niej. Dalej jest drętwa i wygląda jak gra z 2018 roku.
Hmm... wygląda jak biedniejszy spin off Wiedźmina.Ale jak będzie klimat to bierę.
Ehh, dalej te kretyńskie przeciskanie się przez wąskie przejścia. Wszędzie, w każdej grze, wyglądają tak samo, nudno i zbędnie.
Ale jak już wyżej wspomniano. Materiał nie zachęca i dalej nie jestem "kupiony" 🤨
Każdy kolejny gameplay wygląda coraz mniej zachęcająco, ale wciąż nie skreślam i trzymam kciuki.
Matko, jaka mimika tego chłopa... :( Chyba zabrakło budżetu na animacje. Środowisko też nie wygląda zachęcająco. A walka dosyć "drętwa".
Może fabuła pociągnie to wszystko w górę. Tak czy inaczej, trzymam kciuki. Jeśli odbiór po premierze będzie pozytywny, chętnie kupię i zagram. Ale filmiki z rozgrywki raczej zniechęcają, a nie zachęcają.
Tragicznie to wygląda. Gameplayowo, graficznie, dźwiękowo. I dlaczego bohater ma miecz przyklejony do tyłka? :D
Osobiście tym filmem się nie sugeruję ale rzeczywiście mogli coś ciekawszego pokazać, dziwny wybór na promocję gry, która w sumie już niedługo ma premierę. Trudno też tym pokazem uzasadnić cenę gry jak za tytuł AAA, którego raczej próżno tutaj szukać. Cóż, dalej trzymam kciuki, oby gra okazała się dobra.
Mam pytanie co za jełopy tam siedzą, że stworzyli ten drewniany gniot a tak paskudny gameplay?
Na jedynego jełopa to wyszedłeś tutaj Ty, chamie.
mam dużo dobrej wiary wobec tej gry, ale ten gameplay jest tragiczny - albo bardziej wybor questa jest tragiczny.
jak mozna do jakiegokolwiek pokazu wybrac gameplay polegajacy na oglądaniu schnacej farby na ścianie?
Możliwe, że no nowa strategia obrana przez producentów cRPG, wzorująca się na najnowszym hicie.
Gdy dawniej gry wzorowały się na W3, tak teraz chyba to będzie 'wzorowaniem się na Gothic Remake'.
O co tutaj chodzi? Mianowicie gra wygląda na coraz gorszą tuż przed premierą ale jak już wyjdzie to okaże się całkiem dobra.
To tak nowy trend pokazywania gier 'na skromnisia'. ;)
Mamo mamo możemy kupić wiedzmina 3?
Mamy wiedzmina w domu, tyle, że z Temu. Grafika gorsza niż w wieśku 11 lat temu. Drewniane animacje, o pochodni nawet nie będe pisał bo to nieśmieszny żart. Będzie niezły flop.