Mam wrażenie, że wygląda to gorzej niż na wcześniejszych gameplayach. Zresztą mało ciekawy fragment wybrali.
Długim tych 8 minut bym nie nazwał.
Ciekawe jak by zatem określić 37-minutowy gameplay z W3 na niecały rok przed premierą gry.
Na grę oczywiście czekam, ale nie podoba mi się to co pokazali na tym filmiku. Wydaje się to wszystko generyczne i ten quest mógłby się wydarzyć w 100 innych grach. Mam nadzieję, że za parę dni dowiemy się czy jest moc i zamawiać przed premierą czy czekać.
Nie wiem czemu miał służyć ten... mini pokaz, który objawia głównie kopiowane mechaniki z W3. To już poprzedni gameplay był mega ciekawszy.
Czekam na relację chłopaków, ciekawe jaki fragment oni ograli.
na długim gameplayu gdzieś można to zobaczyć? Znalazłem tylko 8 minut z minimalną walką na koniec i mało nie zasnąłem. Chyba, nie mają co pokazać, masakra.
Jakim gameplay'u? xD
Przecież z tej gry widzieliśmy już wielokrotnie więcej niż 8min...
W każdym razie, super jest, no taki troche inny Wiedźmin 3 - nie da się na to patrzeć inaczej bo po prostu tak jest. Czekam!
Grafika jak i oświetlenie wygląda dobrze.
Natomiast quest dosłownie 1:1 jaki mógłby się pojawić w W3 i wiem, że Tomaszkiewicz był jego reżyserem, ale widać brak kreatywności.
Z kolei już mnie irytuje ten system z odkrywaniem informacji z malowideł.
Samo wchodzenie i wychodzenie z interakcji daje czarny ekran, a żeby się dowiedzieć czegoś, to musimy przytrzymać guzik, oby była zmiana na naciśniecie