Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 roku
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Nie potrzebujesz zgody sklepu, aby grać w to, co kupiłeś”. GOG pokazuje PlayStation, jak powinno się traktować graczy w dobie cyfrowej rewolucji

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
15.07.2026 13:00
1
odpowiedz
BlackTone
55
Generał

GOG który ma mniej niż 3 rynku PCowego, suchej nitki to nie pozostawia na swoich wynikach finansowych

15.07.2026 13:41
1.1
odpowiedz
dobaczenko
70
Konsul

BlackTone Trochę tak, ale też te szpile to przecież reklama. Może dzięki temu zdobędą dodatkowy pp. Sam od jakiegoś czasu zanim kupię grę to sprawdzam czy da się ją kupić na GOG. A w promocjach to i gry które już mam na steam kupuję. Najbardziej bolało kupno factorio z dodatkiem, bo jednak już grę miałem na steam, a oni promocji nie uznają.

15.07.2026 13:58
1.2
odpowiedz
leonekwolfik
57
Konsul

BlackTone Ja tylko na gogu kupuje gry na PC

15.07.2026 13:44
Iselor
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Iselor
50
Senator

GOG powinien pomyśleć o tłoczni i zamawianiu gier no nośnikach i fizycznych wydaniach na specjalne życzenie (np w cenie dwa czy trzy razy droższej, dla kolekcjonerów).

15.07.2026 13:57
2.1
odpowiedz
leonekwolfik
57
Konsul

Iselor Chętnie bym kupił takie płyty zamiast samemu wypalać płyty :)

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl