Nie widzę tej gry na PC, ale skoro tak twierdzicie...
Riot ma takie zasoby finansowe, a robi jakieś indie gierki w niszowych gatunkach które nikogo nie obchodzą.
Czemu nadal nie zrobili jakiegoś RPG pokroju Wiedźmina? Jest tyle możliwości, a wydają to na bzdury.
Widziałem kodowe oznaczenia niezapowiedzianych jeszcze gier, które były mniej enigmatyczne niż to.
Jeżeli chodzi o marketing to praktycznie w ogóle tego nie było. Nawet wzmianki w launcherze lola nie dali i sami fani są zdziwieni, że to istnieje. Cyrk na kółkach.
Ja sie zastanawiam co robil 160 osobowy team przez ponad 8 lat, ze wyplodzil gre z 10 postaciami. Jako ze to 2vs.2 to po 3 walkach widziales wszystkie.
Tam musi byc niezle Bizancjum w tym RIOT.
Grafika tez jest biednawa (jak to wlasnie Riot). Jak sie to zestawi z takim Guilty Gear to slabiutko wypada.
Coz... to od poczatku nie byl dobry pomysl.
RIP.
Nawet gdybym chciał, żadnej gry od Riot nie jestem w stanie odpalić, przez to jaki antycheat mają. I tak jest to moja wina, bo nie podoba mi się aż takie głębokie grzebanie w moim komputerze, i mam ku temu proste oprogramowanie które chroni mnie przed takimi ingerencjami.
Sztampowa gra oprócz srola to sralorand. Gra miałaby potencjał, gdyby uczciwi gracze mogli w nią grac. Niestety tak nie jest, ponieważ nikt nie chronia ich w zaden sposób, a w grze roi sie od oszustow z oprogramowaniem cheat, z ktorym tak zwany antychaeat, ktory nie wiadomo czy jeszcze zyje , nie daje sobie rady. Tak wiec w kazdym meczu czy to ranking czy nie jest masa ściemniaczy, oszustów, którzy nie dostaja zadnej kary, no bo po co .... Inna kwestia jest taka, ze nikt nie reaguje , gdy w meczu toksyczni gracze nawoluja do samobojstwa, obrażaja i gnębią innych graczy. Pomimo zgloszen, nic w tej kwestii sie nie dzieje...
Szkoda inwestowac w gre, ktora nie dba o dobro ucziwych graczy... lepiej znalezc alternatywe. Jest sporo gier, ktore z sukcesem sa w stanie zastapic te gierki. Naprawde szkoda czasu , nerwow i zachodu jesli chcesz grac uczciwie po prostu znajdz inny tytul, bo tu nie pograsz normalnie.... nie wspomne juz o tym, ze regulamin tych gier dopuszcza srednia wieku graczy 16+ a wiekszosc tak zwanych graczy to dzieci 12- 13 lat a nawet mniej. Totalna masakra !!!!
Uczciwi gracze nie mają czego szukac w tych grach.Jesli nie jestes oszustem to daruj sobie i znajdz inny tytul, ktorego tworca dba o twoje dobro i wspiera twoja uczciwa gre. No chyba, ze chcesz dostac bana za nic jak w grach srota xd