Wszedłem na PPE? A nie sorki. To Gry-Online.
Więc ekhm... Niesamowita historia. Ciekaw jestem kolejnej.
Wszedłem na PPE? A nie sorki. To Gry-Online.
Więc ekhm... Niesamowita historia. Ciekaw jestem kolejnej.
Spoko to by było otwieranie i zamykanie z pilota, wtedy by kopara opadała razem z klapą xD
No i co z tego ? kogo to obchodzi ? news AI klikbaitowy
AGI wygenerowała sekretną mapę do dźwigni zwalniającej blokadę klapy. Nie napisano że właściciel z zaskoczenia zarobił klapą w czoło, przez co zbiła się matryca i wystąpiła konieczność wymiany na nowszy model :P
Ale news, nie odkrył kosztowności, nie odkrył papierów wartościowych albo obligacji, nie odkrył broni, historycznej korespondencji lub przedmiotów o wartości numizmatycznej... ale odkrył stary, bezwartościowy telewizor, który nie dość że był mały, to zastąpił go mniejszym, ale współczesnym... No porażająca jest to wartość merytoryczna tej informacji. Nie mogłem w to wręcz uwierzyć! Że ktokolwiek zatwierdził taką publikację... ??????
Po tylu latach to raczej odkryli obiekt prawie muzealny nadający sie na artykuł , a nie do codziennego użytku.
Węże albo Epstein wtedy to byłaby sensacja i wiadomość gdyby takie coś wypadło z sufitu.
gol nie robi żadnych testów, porównań, własnych recenzji, ale za to daje "who asked" klikbajty
Ale o co chodzi? Opisz sytuację jeszcze tak ze 2 razy, bo nie jestem pewien czy zrozumiałem.
Artykuł z tyłka, ale zwróćcie uwagę ile osób na niego kliknęło i jeszcze zostawiło komentarz. Konwersja niesamowita i czysty zysk dla GOLa - czego chcieć więcej? Tego typu treści będzie coraz więcej, bo się zwyczajnie klikają, ot co.