Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Najwyższa cena na świecie na Steam i brak wersji PL. Chwalone Phantom Blade Zero zawodem dla Polaków

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
09.10.2026 09:11
Saturator
1
4
odpowiedz
Saturator
4
Chorąży

Rozumiem, czyli będzie "kupowane" za darmo z moralną wyższością. Jeżeli twórcy nie szanują mnie jako gracza, nie rozumiem czemu mam szanować ich swoimi pieniędzmi.

09.10.2026 09:13
DanuelX
1.1
4
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Saturator Nigdy nie rozumiałem tej mentalności - chcesz grać na piracie - graj na piracie. Po co ci wymówki?

09.10.2026 09:16
Saturator
1.2
odpowiedz
Saturator
4
Chorąży

DanuelX W sumie szanuje takie podejscie, masz racje. Aczkolwiek mając jeszcze do tego logiczne podstawy jest fajne.

09.10.2026 09:58
MaDmeC
1.3
1
odpowiedz
MaDmeC
117
Generał

DanuelX wymówki, bo ma wyrzuty sumienia.

09.10.2026 09:15
2
odpowiedz
Fonzi29
2
Junior

Poczekam na solidną wyprzedaż i fanowskie spolszczenie.

09.10.2026 09:35
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
serious
25
Konsul

Nie kupować gówna bez polskiego i tyle. Wspierać tych, którzy dodają nasz język.

09.10.2026 09:45
3.1
2
odpowiedz
?-?-?-?
161
Last Of The Wilds

serious Zaraz przyjdzie jakiś dzban i powie że jak to, przecież angielski język to każdy powinien znać bo to takie proste, oczywiste i już w łonie matki powinieneś się uczyć i byś mogł sobie zagrać w każdą gierke.

09.10.2026 09:57
4
1
odpowiedz
Tweety32
135
Konsul

Bojkotować. Żenująca postawa wydawcy.

09.10.2026 10:03
CyxVonTrix
5
odpowiedz
CyxVonTrix
1
Konsul

Dopiero komentowalem inny artykul o tej grze, a tu taki news. Nie namawia to do kupna.
Coz, nie popieram piractwa, ale takimi akcjami sami do niego zachecaja.
Ja pewnie kupie wersje box na PS5, przejde i odsprzedam. Generalnie dobre gry czy pochodzace od studiow ktore szanuje (a coraz ich mniej) zostawiam po przejsciu, ale jak ktos robi takie akcje jak tutaj, to nie mam skrupułów.

09.10.2026 10:07
str
6
odpowiedz
str
131
Konsul

Polska grupa, ktora zajmuje sie spolszczeniami AI juz zapowiedziała, ze do Phantoma zrobia (dobre i to) wiec nastepnego dnia po premierze juz powinny byc, co do ceny ja nigdy nie kupuje gier bezposrednio ze stema, od lat kupuje na loaded (dawniej cdkeys) tam Phantom kosztuje 199zl czyli 100zł mniej, polecam

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl