Mia Khalifa okazala sie ponurym zniwiarzem a nie mesjaszem.
Jeszcze zatesknicie za Philem Spencerem :D
No tak, M$ zwalnia samych testerów i programistów z dużym doświadczeniem ,a pewnie nikomu niepotrzebne stołki zostały nietknięte.
Na pewno to pomoże przy produkcji dobrych gier.
...Bethesda mocno odczują restrukturyzację
Todd. Kiedy studio opuścić Todd "It just works"? Bo to dla Bethesdy będzie najlepsze co może się wydarzyć.
Mia Khalifa okazala sie ponurym zniwiarzem a nie mesjaszem.
Jeszcze zatesknicie za Philem Spencerem :D
No tak, M$ zwalnia samych testerów i programistów z dużym doświadczeniem ,a pewnie nikomu niepotrzebne stołki zostały nietknięte.
Na pewno to pomoże przy produkcji dobrych gier.
Przy dobrych wiatrach zobacze nieistniejący Fallout 5 w dalekiej przyszłości jak świnia niebo.
Dobrze, że Obsidian ocalało, bo liczę na Avowed 2, jedynka była świetna.
Poprawnie. Podczas covida był boom i zostało zatrudnionych tony beztalenci, czas zrobić porządek.
Super w końcu ktoś się wziął za tych pryszczatych lewackich nieudaczników.
A sigmy z Machinegames nietykalne, dawać tego Wolfa 3 panowie a potem Indiane 2
Hołota blizzardowska to na zbity ryj powinna wylecieć za to jak niszczą w diablo iv cokolwiek użytecznego robiąc sam złom i nieskończona loterię gówno itemow, gdzie obecnie 1/200 się może nadaje do czegokolwiek
Można było się spodziewać tego, że zwolnienia w jakimiś zakresie dotkną Obsidianu. Na szczęście uniknęli topora na tyle, żeby utrzymać się na rynku. Mówiąc szczerze najlepszym wyjściem byłoby chyba ponowne wybicie się na niezależność i skupienie na mniejszych projektach pokroju Tyranny czy Pentiment. Tyle że wtedy konieczna byłaby prawdopodobnie jeszcze większa redukcja etatów. Jestem fanem gier Obsidianu od samego początku i jako wierny klient oczekiwałbym powrotu studia do gier mniejszego kalibru z rozbudowanymi drzewkami rozwoju postaci. Najlepiej w formie rzutu izometrycznego lub 3D quasi-izometrycznego. I raczej nie jestem odosobniony w tych oczekiwaniach. Avowed w sumie mi się podobało, ale startu do Pillarsów to ono niestety nie ma.
Czekać tylko jak gry id Software przejdą na Unreal Engine. A co do ogółu po prostu odbija się czkawką pandemia, ciągłe remastery i rozrost zatrudnienia.
...Bethesda mocno odczują restrukturyzację
Todd. Kiedy studio opuścić Todd "It just works"? Bo to dla Bethesdy będzie najlepsze co może się wydarzyć.