Witam, nie mogę tego potwierdzić bo nie mam gry ale na stronie steam twórcy podają nasz język jako wspierany dlatego nie wiem czy "nie oferuje polskiej wersji językowej" to poprawna informacja, pozdrawiam.
Ta gra mi przypomina Sons of the Forest, nie rozumiem hajpu na nia :/
jakiego hajpu xd?
sluchaj redaktorow gola to daleko zajdziesz (a raczej AI ktore im te artykuly pisze)
gra w peaku nie miala nawet 200 osob, a ci pisza o rekordach popularnosci xd
kompletnie anonimowa, niszowa gra o niczym
Nie no oprocz GOLa sporo ludzi na X czekalo na ta gre (pewnie streamerzy glownie). Sam pomysl nie wydawal sie glupi ale zeby robic tej grze rozglos bo od tworcy PUBG i w ogole, a to po prostu gra sklejona w UE i tyle...
no to skad taka slaba aktywnosc? co to jest 182 graczy w peaku na wiodacej platformie do grania jaka jest steam?

Ahhh te golowe dzinikarzyny. Czekam teraz na jakąś trafną ripostę...
Kto by się spodziewał że gra, która ma w nazwie prologue może być uznana za demo lub niedokończoną, jak dobrze że te śmierdziele z przed kompa siedzące od rana na steamie i czekające aż wyjdzie jakaś nieznana nikomu gra mają zalążek logiki w myśleniu i się nad tym rozwodzą
A ty śmierdzielu widoczne czekasz tylko po to, żeby napisać aroganckie komentarze i przy okazji obrazić graczy pecetowych.
Co mamusia nie kupiła komputerka jak byłeś mały?
Gra we wczesnym dostępie czyli sprawdzenie rynku czy półprodukt do radę jak tak to gramy dalej jak nie to projekt ląduje w ustępie.
Skoro jest od twórców tego durnego i nudnego PUBG, to nie miałbym żadnych pozytywnych oczekiwań względem tej gry
Gra Early Access za 60zl o której nikt nigdy nie słyszał, a tu dziennikarze piane biją jakby to co najmniej 200zl kosztowało i było nie wiadomo czym xd