Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Heroes of Might and Magic: Olden Era wprowadza wielkie zmiany w nekromancji. Ogromna aktualizacja przywraca sprawiedliwość wśród bohaterów strategii

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
07.07.2026 06:52
Edziek
1
odpowiedz
Edziek
17
Pretorianin

Rozwój tej gry wygląda obiecująco

07.07.2026 08:25
2
7
odpowiedz
8 odpowiedzi
Lorak_wie
7
Junior

Niech jeszcze rozwiną grafikę do standardu PC, a nie mobilki.

07.07.2026 08:38
2.1
2
odpowiedz
Paprykarz
55
Pretorianin

Lorak_wie Nie to co hiroski tszy, tak to grafika była piękna dopiero

07.07.2026 10:12
2.2
5
odpowiedz
KozaSWD
58
Pretorianin

Paprykarz Tak. Tam była piękna grafika, która się nie zestarzała. Wystarczył HD mod, żeby tekstury były w lepszej rozdzielczości i nadal zachwyca. Olden Era nie ma swojego stylu. Wygląda jak kolejny mobilkowy klon, a to jednak gra na PC. Dużo lepiej wygląda Heroes of Science-fiction.

07.07.2026 14:59
2.3
3
odpowiedz
Paprykarz
55
Pretorianin

KozaSWD Czyli teraz oprócz tego, że wszystko jest woke to teraz wszystko też wygląda jak mobilka.

08.07.2026 10:08
Mutant z Krainy OZ
2.4
3
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
277
Farben

Gra jest bardzo dobrym rozwinieciem heroesow, jednak graficznie jest bardzo slabo, to byl bardzo zly pomysl, zeby pojsc w taka forme.
Heroesy od 1 do 3 do dzis wygladaja milo dla oka, jedno spojrzenie na mape i wiesz z czym masz do czynienia. W olden era trzeba sie czesto zastanowić co to za jednostka stoi, dla mnie wszystko jest bardzo podobne do siebie. Moze jestem stary i wzrok juz slaby, niemniej mozna bylo to zrobic zwyczajnie lepiej.

10.07.2026 21:47
2.5
3
odpowiedz
znajde_sposob
1
Centurion

Paprykarz pracowałem kiedyś w jednej redakcji i jednemu stażyście szef kazał pisać takie komentarze jak twoje, żeby ludzi irytować. Niby jakiś mechanizm psychologiczny i nowoczesna strategia marketingowa. Potem zrezygnował bo gówno to dało.

11.07.2026 00:34
prawdziwy
2.6
odpowiedz
prawdziwy
41
Konsul

Lorak_wie Głupoty piszesz, grafika jest ładna. Jedynie można się doczepić, że duże jednostki przy zwykłym żołnierzu małe się wydaja.

11.07.2026 16:38
2.7
odpowiedz
KozaSWD
58
Pretorianin

prawdziwy Dlatego lubiłem piątkę. Tam tytan czy cyklop naprawdę wyróżniał się wielkością. Szkoda że zrezygnowali z dobrych pomysłów.

14.07.2026 14:03
2.8
odpowiedz
Lorak_wie
7
Junior

prawdziwy Może to kwestia gustu. Jak dla mnie ta oprawa graficzna jest nędzna i zniechęciła mnie do grania.

08.07.2026 10:03
kalol27
3
odpowiedz
1 odpowiedź
kalol27
22
Legionista

Czyli gra nadal nie jest skończona. Jednak poczekam jeszcze z zakupem, aż wydadzą wersję finalną.

11.07.2026 07:48
Cygi
3.1
odpowiedz
Cygi
47
Konsul

kalol27
Czyli gra nadal nie jest skończona.

No cóż, zdarza się to gierce, która jest we wczesnym dostępie...

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl