Stary już jestem, no ale kupię PS5 Pro dla samej tej gierki, a potem sprzedam grę z konsolą. Będe stratny przy sprzedaży pewnie spokojnie 7 stów ale tyle to się wydaje na jednodniowy wyjazd, a tu będzie pewnie parę tygodni zabawy. Życie jest za krótkie żeby czekać co najmniej 2 lata na premierę PC, gdzie nawet można tego nie dożyć. No i nigdy nie wiadomo kiedy się zostanie ojcem i nie będzie tyle czasu na granie co teraz :D
nie jestem jakimś ogromnym fanem GTA ale trzeba im przyznać, że potrafią oni ożywić miasto, a na tym doświadczeniu mi najbardziej zależy
Base PS5 30fps, PS5PRO 60fps
Trzeba czekać na wersje PC gdzie będę miał 120fps bez łaski
Stary już jestem, no ale kupię PS5 Pro dla samej tej gierki, a potem sprzedam grę z konsolą. Będe stratny przy sprzedaży pewnie spokojnie 7 stów ale tyle to się wydaje na jednodniowy wyjazd, a tu będzie pewnie parę tygodni zabawy. Życie jest za krótkie żeby czekać co najmniej 2 lata na premierę PC, gdzie nawet można tego nie dożyć. No i nigdy nie wiadomo kiedy się zostanie ojcem i nie będzie tyle czasu na granie co teraz :D
nie jestem jakimś ogromnym fanem GTA ale trzeba im przyznać, że potrafią oni ożywić miasto, a na tym doświadczeniu mi najbardziej zależy
weź idź umoralniać kogoś, kto weźmie takie uwagi na poważnie. Jak masz zamiar mi odpisać to zrób to proszę co najmniej za rok, inaczej będzie to oznaczać, że jesteś kompulsywnym męczydupą
Idź sobie popłakać pod innymi wpisami, może ktoś weźmie to na poważnie :D
Nie wiadomo tez kiedy wyjdzie nastepne GTA, pewnie jak zostaniesz dziadkiem :)
Base PS5 30fps, PS5PRO 60fps
Trzeba czekać na wersje PC gdzie będę miał 120fps bez łaski
Dziwne🤔, wie ktoś dlaczego gra nie ma jeszcze strony w sklepie steam. ? Premiera coraz bliżej.
Sprzedaż będzie tak "słaba" z punktu widzenia samej góry Take-Two, że najpierw będą jechać na fałszywych rekordach aby tworzyć cały czas sztuczny popyt, a ostatecznie skończy się to tym, że szybko zostanie wydana wersja na PC-ty, najpóźniej do czerwca przyszłego roku.
Przypomnę, że GTA V to były inne czasy i rzeczywiście sprzedaż cały czas była tak dobra na konsolach, że wersja na PC-ty została do maksimum opóźniana nawet po premierze na PS4 i Xbox One Rockstar czekał pół roku z wersją PC-tową natomiast w przypadku GTA VI będzie inaczej.
Jeżeli ktoś się nie zgadza to będę przypominał ten mój komentarz gdy wersja na PC-ty zaraz zostanie zapowiedziana inaczej w przypadku gigantycznych rekordów i ciągłej sprzedaży Take-Two czekałoby nawet na następną generację konsol czyli PS6 i Helix, a dopiero po nich wydaliby wersję na PC-ty podobnie jak w przypadku GTA V ale tak nie będzie.
po pierwsze, XD. niezależnie od mojej opinii o tej grze, jestem pewien, że pobije wszystkie rekordy.
po drugie,
inaczej w przypadku gigantycznych rekordów i ciągłej sprzedaży Take-Two czekałoby nawet na następną generację konsol czyli PS6 i Helix
różnica jest taka, że jak GTA V wychodziło na PS3/X360 to premiera nowych konsol była już na horyzoncie, to były dwa miesiące różnicy. obecnie nawet nikt nie ma pojęcia ile trzeba czekać na nowe konsole, mówi się o późnym 2027 albo nawet 2028.
Jeżeli GTA VI ma się sprzedać w 654756865856 milionach sztuk jak to wszyscy wieszczą to spokojnie poczekają nawet i prawie 2 lata na nowe konsole olewając całkowicie PC-ty.
https://www.gry-online.pl/users/arnoldboczeq/komentarze/ya15a9df
Znamienne jest też to, że oni mają jedne i te same gusta pod względem rozrywki, myślę, że spokojnie mógłbym też wytypować co robią w realu i czym się żywią.
Dla tej gry specjalnie trzymam Xboxa S od paru lat na którym zupełnie nie gram. Planuje albo kupić grę 2 razy na konsole i PC, albo sprzedać klocka na serwisie aukcyjnym na parę dni przed premierą i czekać na premierę na PC.
I pomyśleć że kiedyś kupiłem PS4 będąc pewny że wyjdzie na nie GTA6.
gierka dla patoli i mentalnych nastolatków, ja podziękuje
Co za piękne chwile. Można było zadzwonić do ziomków z info. Wszyscy powiedziali że zajebiście i tyle żebyśmy w zdrowiu dożyli :)
Od czasów Vice City niezmiernie ten motyw układanki z helikopterem w lewym górnym rogu.
Czyli mamy oficjalny start srania na lewo i prawo wszelkimi informacjami o GTA (człowiek zapewne otworzy lodówkę a tam też będzie GTA hahah) z drugiej strony jestem ciekaw ceny, jaką dowali T2 i jak na to zagreguje branża, bo wiadomo, zapaleńcy to będą skłonni dać każdą złotówkę, włączę z kupnem samej konsoli
Jak to ma byc docelowo pod konsole to bez fajerwerek i czekamy jeszcze 2 lata
Czyli zaczyna się. Skoro preordery startują 25 czerwca to pewnie wtedy pokaże się też nowy trailer. Przyznam że jestem ciekawy co tam Rockstar nam pokaże. Ale osobiście i tak czekam na wersję tej gry na PC więc szybko sobie nie zagram.