Via Tenor
Panowie i Panie. Poleciało stąd wszystko jak leci, dla dobra ogółu. Jak ktoś chce się pobić na argumenty o to czy Owsiak jest taki czy owaki, zapraszam na forum do kategorii Polityka i Religia. Tymczasem tutaj zostają posty o zwykłej ludzkiej pomocy potrzebującym, akcjach, ich zwartości i gierkach.
Każdy wjazd poniżej z kolejną wojną ideologiczną = usunięcie posta z rankingiem lub ban. Dziękuję za zrozumienie i polecam się na przyszłość.
Bardzo dobrze! Wielu ludzi niestety zapomniało co to zwykła ludzka przyzwoitość. Ja odkąd pamiętam wspieram WOŚP, a od kilku lat również różne zbiórki na siepomaga. Pamiętam też gdy po wybuchu wojny w Ukrainie, 11 bit studios zdecydowało się przekazać środki ze sprzedaży gry This War of Mine na wsparcie Ukraińców. Gra jednak ciągle czeka na swoją kolej :)
Brawo, bardzo dobra decyzja. Szkoda tylko, że niektórzy potrafią każdą dyskusję sprowadzić do poziomu gówna, żeby tylko innym brzydzić temat...
W każdym razie ja już zalicytowałem planszówkę STALKERA, ale podejrzewam że wygrać będzie ciężko :D
Do abonamentu też się dołożę ;)
Świetna akcja i tak trzymać!
Bardzo dobra decyzja!
Bardzo fajne aukcje.
WOŚP THE BEST! Nie ma to jak człowiek, który robi coś dobrego w tym kraju!!!
Via Tenor
Brawo! To po raz 3, chętnie pobawię się w licytację Tainted Grail, aktualnie jestem na prowadzeniu:)
Pytanie o abonamenty... Jak mam aktualnie abonament ważny do maja, to od kiedy zakup kolejnego by się liczył?
Via Tenor
Panowie i Panie. Poleciało stąd wszystko jak leci, dla dobra ogółu. Jak ktoś chce się pobić na argumenty o to czy Owsiak jest taki czy owaki, zapraszam na forum do kategorii Polityka i Religia. Tymczasem tutaj zostają posty o zwykłej ludzkiej pomocy potrzebującym, akcjach, ich zwartości i gierkach.
Każdy wjazd poniżej z kolejną wojną ideologiczną = usunięcie posta z rankingiem lub ban. Dziękuję za zrozumienie i polecam się na przyszłość.
Brawo, bardzo dobra decyzja. Szkoda tylko, że niektórzy potrafią każdą dyskusję sprowadzić do poziomu gówna, żeby tylko innym brzydzić temat...
W każdym razie ja już zalicytowałem planszówkę STALKERA, ale podejrzewam że wygrać będzie ciężko :D
Do abonamentu też się dołożę ;)
Świetna akcja i tak trzymać!
Via Tenor
I będę przebijał dalej!
Via Tenor
Gdzie 2 się biję... dołączam do rozróby ;)
Via Tenor
Dobra, przyznać się który z was miał bota. Bo to nie jest możliwe że na sekundę przed końcem aukcji przebijam ofertę z ceną 945zł i dokładnie w tym samym ułamku sekundy powiadomienie że ktoś to przebił kwotą 960zł. Człowiek nie byłby w stanie tego zrobić.

Tuż przed kliknięciem Licytuj odświeżyłem stronę, nie było tej oferty...
Wkurzyłem się...
Via Tenor
Ale lipa... szkoda...
Nie ja jakby co, obie aukcje, łącznie z Tainted Grail, przekroczyły u mnie dopuszczalną granicę ceny, przy Stalkerze miałem 710 zł.
Bardzo dobra decyzja!
Bardzo fajne aukcje.
WOŚP THE BEST! Nie ma to jak człowiek, który robi coś dobrego w tym kraju!!!
Via Tenor
Brawo! To po raz 3, chętnie pobawię się w licytację Tainted Grail, aktualnie jestem na prowadzeniu:)
Pytanie o abonamenty... Jak mam aktualnie abonament ważny do maja, to od kiedy zakup kolejnego by się liczył?
Ban bez zastanowienia. Można mieć swoje poglądy, ale nie trzeba tego wypisywać na forum.
I najlepiej podwiesić ten temat z licytacją, a nie jakiś shitpost 2.0 podwieszony wisi nie wiem po co w ogóle ktoś to podwiesił.
Bardzo dobrze! Wielu ludzi niestety zapomniało co to zwykła ludzka przyzwoitość. Ja odkąd pamiętam wspieram WOŚP, a od kilku lat również różne zbiórki na siepomaga. Pamiętam też gdy po wybuchu wojny w Ukrainie, 11 bit studios zdecydowało się przekazać środki ze sprzedaży gry This War of Mine na wsparcie Ukraińców. Gra jednak ciągle czeka na swoją kolej :)
Widzę, że "szaleńcy" tak podbijają że strach wejść do akcji ;) To ja może bezpieczniej zrobię jak kupię z 10 abonamentów na GOL'u. Spodziewajcie się na durnym waracji nickowych Johna Wilda ;)
bardzo fajna akcja ;)
w tym roku co prawda nie widze nic specjalnie dla siebie , niemniej życzę powodzenia licytującym :)

Dorzucam fotki figurki DOOM Slayera :)
Nie jestem fanem, ale szanuję wszystkich wolontariuszy i osoby które się angażują w pomoc.