O, jak fajnie że nic nie wychodzi, będzę mógł ograć coś z pękającej w szwach listy zaległości.
I hate this place - na to czekam. Z tego co wskazała redakcja - dla mnie nic ciekawego.
Premier masa fakt ale hitami to one nie bedą niestety, star rupture nie obsługuje pada po prostu masakra.
Jak zwykle trochę po macoszemu te premiery. A gdzie FRONT MISSION 3: Remake, który wychodzi po półrocznej ekskluzywności poza Switcha i Dynasty Warriors: Origins?
Dlaczego nikt nie pisze o tym Code Violet? Wyglada to elegancko
Jak wyżej - lista, byle by była.
Brak Banquet for Fools, Highguard, wspomniane wyżej I Hate This Place, Lort, Velaster, Midnight Walkers, czy Hellmart lub Duel Corp. Więcej można było coś napisać o niektórych grach w tabelce na końcu.
Ludzie, uspokójcie się. Ta lista zawiera najpopularniejsze gry jakie wychodzą w tym miesiącu. Pewnie ogólnie wychodzi ze 100, ale to nie znaczy, że o wszystkich będzie wspomniane.
Twórcy Hytale maja tupet. Nie wydadzą gry na steam zeby ich nie zalały negatywne opinie po premierze. Czyli robia shit, ale kupcie i nie mówcie o tym ;)
Gniotki i jakieś gierki dla dzieciaczków. Gdzie są jakieś fajne FPP/TPP osadzone w S-F lub Fantasy z ciekawymi potworkami, dobrym intuicyjnym gameplayem i wciągającą fabułą?
Będę chciał zagrać w Vampires: Bloodlord Rising i Earth of Oryn. To mogą być naprawdę dobre giery
MIO dodane do obserwowanych — zapowiada się ciekawie zarówno pod względem graficznym, jak i tematycznym. Przez ręcznie rysowaną oprawę kojarzy mi się z Ori and the Blind Forest, które obecnie ogrywam. Oprawa audio-wizualna w Ori jest rewelacyjna. To również moja pierwsza metroidvania i muszę przyznać, że bardzo przyjemnie spędzam przy niej czas.