Obawiają się GTA 6, więc przesuwają premierę na termin bliższy premiery GTA 6 :P
Obawiają się GTA 6, więc przesuwają premierę na termin bliższy premiery GTA 6 :P
Jakie głupoty piszecie to co ktoś zauważył THQ obawia się premiery GTA 6 i dlatego wypuszcza Gothica nie przed kampanią tylko w drugim miesiącu jej trwania,gra jest niedopracowana co widać było na każdym materiale który udostępniali. Redakcjo nie piszcie bzdur,bo zamiast wyświetleń ludzie przestaną czytać te wypociny. Jeszcze jedno dodatek do gry która ma 10 lat ponad to raczej nie jest wydarzenie na skalę światową jak GTA 6.
Nigdy bym nie uwierzył w to bo gothic nie ma konkurencji w postaci żadnej gry. Dlaczego? Bo każdy fan gothica wybierze gothica a każdy inny gracz w to i tak nie zagra.
Przesuwają premierę z powodu dodatku do 3 Wieśka, o którym wciaż się plotkuje?
Słaby żart na1 kwietnia ;P
Mnie to w ogóle nie brzmi jak żart, bo akurat takie przesunięcie zwyczajnie ma sens. Jeżeli pre-ordery na GTA VI faktycznie wystartują w czerwcu, to premierowa sprzedaż Gothica mogłaby na tym mocno ucierpieć.
Żart mógłby być lepszy, mimo to niektórzy dali się nabrać, nawet konkurencyjne portale niektórzy sprawdzili xD
Słabe, wiadomość nie wywołuje szoku i z daleka widać że to fałszywymi nićmi szyte. Lepszy byłby primanews o anulowaniu TES 6; Todd przyznaje się że TES 6 to varpoware i przeprasza fanów serii, odchodzi na emeryture i zamienia skórzaną kurtke na koszule w kwiaty :))
Kurde ale naprawdę bardzo dobry żart, uwierzyłem po przeczytaniu tytułu.
Wrócę to jutro żeby zobaczyć czy będzie sprostowanie czy to był żart czy na serio. Bo mam nadzieję że będzie informacja czy to było na serio czy nie. Nienawidzę pierwszego kwietnia.
Ej, to naprawdę prima aprilis? Jeśli tak, to nie śmieszny, bo 28 sierpnia to moje urodziny i wolałbym tą datę niż jakiś tam chędożony czerwiec :)
Co roku wiem o PA a i tak daję się nabrać. Szczególnie, kiedy ktoś daje taką datę jak 28 sierpnia, czyli rocznicę wydania pierwszej Mafii.
Oż wy... Dałem się zrobić xD Ale news na tyle możliwy, że trudno się nie dać :D
Temu rimejkowi nic nie pomoże. Bedzie kupsztal jakich mało
Jeśli to primaaprilisowy żarcik to kwalifikuje się na pozew, gdyż celowo wprowadza w błąd nabywców. Nie mieliście psychy poinformować o obsuwie GTA VI?
Czyli będzie prawie jak złota polska jesień
Gothic remake, The Witcher 3 DLC ŁZy Pustyni https://www.google.com/url?q=https://lowcygier.pl/aktualnosci/wyciekl-zwiastun-wiedzmin-3-lzy-pustyni-dodatek-zadebiutuje-jeszcze-w-tym-roku/&sa=U&ved=2ahUKEwjE9LzXl82TAxXZWkEAHSItMtkQ3cgJegQICxAP&usg=AOvVaw3bMWWpmSNeQrHzaruyaYFw jeżeli nie kaczka jeżeli chodzi o tytuł , GTA6 i DLSS 5