Komentarze do wiadomości: Forza Horizon 6 nie popełniła wielkiego błędu Assassin’s Creed: Shadows i przyciągnęła tłumy, ale obrywa od największych fanów, którzy wydali na grę 519 zł

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
15.05.2026 19:32
1
4
odpowiedz
silesius
24
Centurion

Trzeba być naprawdę chorym psychicznie żeby zapłacić 50 euro wiecej tylko po to, by zagrać w grę 4 dni wcześniej xD

15.05.2026 19:47
1.1
1
DrStorm
0
Junior

silesius Tacy pewnie też się znajdą, ale tutaj edycja premium ma po prostu wliczone 2 przyszłe dlc, 2 paczki samochodów i pakiet VIP który pozwala szybciej zdobywać nowe samochody. Dla mnie warto.

15.05.2026 20:15
1.2
4
Dezoksyrybonuklein
24
Legionista

DrStorm "pakiet VIP który pozwala szybciej zdobywać nowe samochody"
to jest najlepsze, jakby w tej grze to był jakiś problem xD

15.05.2026 20:03
2
odpowiedz
sky0045
22
Pretorianin

Co najmniej 170tyś ludzi uważa że warto zapłacić 500zł zamiast 300 żeby zagrać 3 dni przed innymi, najśmieszniejsze w tym jest że piracka wersja pojawiła się chyba z 3 dni przed nimi wszystkimi xD

15.05.2026 20:36
Marky
3
odpowiedz
Marky
35
Generał

Co więcej, niektórym graczom zdarza się wpadać do dziur w świecie gry.

A to już tradycja. Zdarzyło mi się to kilka razy w 3 i 4 (w 5 nie grałem, ale pewnie też by się mi to przynajmniej raz zdarzyło).
Z czego to wynika? Nie wiem. Prawdopodobnie okazjonalne losowe glicze. Próbowałem nawet raz w FH4 powtórzyć to w tym samym miejscu i mimo kilkunastu prób się nie udało.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl