Jest nowy trailer guns of eschaton, prosze zrobić newsa;)
https://www.youtube.com/watch?v=2H3tbbfQ5GI
„Fiński STALKER” pozwoli graczom wytchnąć <---- WYTCHNĄĆ ? chyba ODETCHNĄĆ ;D ja pier.... co to za nowomowa masakra
Jak można zapomnieć o jeszcze jednej ważnej zmianie (która obowiązuje od dziś)?
A mianowicie, w tej samej wiadomości twórca (lub twórcy) gry Road to Vostok poinformował o obniżeniu ceny gry dla polskich graczy (z 92 złotych do 70 złotych), tym samym dostosowując cenę do polskich graczy.
Mam wrażenie że twórca gry powinien mniej się bawić w relacjonowanie tworzenia gry, bo obecnie to raczej proof of concept
Nie wiem, jak te mody, bo mam odruch wymiotny na myśl o modach do tej gry i uczynieniu jej absurdem przez twórców modów. Te może są lepsze, ale wolę nie próbować.
Relaks? Przecież tam jest jakiś mechanizm utraty całości wyposażenia i wycofania do bazy niczym w soulsach, a na wyższym poziomie trudności chyba nawet permadeath...
wystarczy dać z siebie 50% żeby wypaść lepiej niż STALKER2 także jestem dobrej myśli. Ostatnio ograłem świetne Chernobylite więc mam chrapkę na takie klimaty. Trzymam kciuki za fińskich braci :D
Nawet w tytule newsa trzeba pisać ,,fiński stalker" bo inaczej nikt by nie wiedział o co chodzi xD