Jak w dniu 15-06-2026 zapowiadałem, że nie przedłużę mojej 6 letniej subskrypcji tak zrobiłem. To definitywny koniec mojej przygody z gamepass. Nie będę przykładał choćby nic nie znaczącej, ale mojej ręki do tego co robi M$. Zmażmy uśmiech z twarzy Ashy.
Jeśli myślisz, że któraś z tych korporacji nagle zaskoczy graczy czymś fantastycznym, żeby "odebrać" ich konkurencji, to zapomnij. Najwyżej usłyszymy o czymś "mniej gównianym" w stylu "gry cyfrowe, ale nie za 500 dolarów na premierę, tylko 450!".
Przyszła matka, zobaczyła w jakim stanie jest dom i jak ojciec rozpieścił dzieciaki o się za to bierze. Bardzo dobrze. Pracę tracą prawdopodobnie osoby, które nic nie robią albo biorą za dużo kasy w stosunku do faktycznie wykonanej pracy, albo po prostu „za nazwisko”. Mnie to najbardziej bawi, jak ludzie płaczą za „weteranem branży!”. Bardzo dobrze, że i tacy tracą pracę. Zasiedzieli się i za dużo sobie pozwalają. Serio ktoś myśli, że te zwolnienia są losowe? Tam musiały wejść grube audyty i dużo rzeczy wyszło. Jak ktoś interesuje się tym, co się dzieje w Polsce to pewnie można sytuację w MS porównać do takiej ich wewnętrznej afery szpitalnej - Sharma to teraz ogarnia i brawo dla niej.
Tylko patrzeć jak ksieżniczka też popłynie, dobrze że nie mam xboxa ani zadnego gamepassa.
dobrze że nie mam xboxa ani zadnego gamepassa.
To nie jest raz na całe życie.
Można sprzedać xboxa a abonamentu nie przedłużać.
Nie dziękuj.
Niech sprząta, ale to też świadczy jak to wszystko fatalnie było prowadzone. Bo jeśli studia faktycznie się obijały i tylko kasę ściągały i teraz wiele osób za to wyleciało, to znaczy że nikt tego burdeliku nie pilnował.
A więc przyłozą korpo machinę do hardwaru...
No to pożegnanie konsole na zawsze ;)