Komentarze do wiadomości: Aparaty w smartfonach czekają wielkie zmiany: oprócz Xiaomi i Sony na nową, genialną technologię postawi prawdopodobnie również Samsung

Mobile
Dodaj komentarz
13.07.2026 18:19
1
odpowiedz
silesius
26
Centurion

Jakiekolwiek zmiany we telefonach są tak kosmetyczne, że od paru lat nie opłaca się ich w ogóle wymieniać.

13.07.2026 18:21
PanDaneX
2
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

mój telefon w locie przerabia zdjęcia z użyciem AI także nie widzę sensu przepłacać za jakieś super rozwiązania

13.07.2026 18:27
Mówca Umarłych
3
1
odpowiedz
Mówca Umarłych
145
Pan Milczącego Królestwa

"GameStar Tech sugeruje nawet, że smartfony wyposażone w matrycę LOFIC będą mogły konkurować z profesjonalnymi aparatami."
Fizyka przestała nagle działać?

13.07.2026 19:18
Kwisatz_Haderach
4
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
27
GIT GUD or die trying

który przechowuje nadmiar światła

Nie da sie "przechowac" swiatla. Mozna ewentualnie odczytac i przechowac informacje z fotonu, ktora zarejestrowal czujnik. W momencie jakiejkolwiek interakcji z materia foton przestaje istniec.

Ja wiem ze to nie portal o fizyce, ale mozna by to co sie dzieje (buforowanie informacji z nadmiaru przechwyconych fotonow) bylo sensowniej opisac.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-07-13 19:20:18
Forum Mobile
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl