Fajnie fajnie ale mi się trochę znudziły te kolejne gameplaye, jeśli chce zaszkodzić rockstarowi a nie pomagać im w promocji gry to niech wrzuca jakieś momenty fabularne a najlepiej to zakończenia gry, albo ostateczna petarda czyli puszczenie plików w świat.
Jeszcze niedawno gol z newsami był spóźniony minimum 24h a tu proszę. Jakie student musi f5 ciągle wciskać.
Fajnie fajnie ale mi się trochę znudziły te kolejne gameplaye, jeśli chce zaszkodzić rockstarowi a nie pomagać im w promocji gry to niech wrzuca jakieś momenty fabularne a najlepiej to zakończenia gry, albo ostateczna petarda czyli puszczenie plików w świat.
Matko bosko, jak mnie rozbrajają tacy pewni siebie ludzie xd
Ale oni nie chcą zaszkodzić Rockstarowi tylko sprzedać swoją kryptowalutę. Nie będzie żadnych spoilerów, bo ludzie się wkurzą i przestaną kupować. Ktoś naprawdę myśli, że oni tu walczą o prawa konsumenta?
Mam nadzieję, że te gnojki będą złapane i surowo ukarane, chyba nic mnie nie denerwuje bardziej niż chciwość maskowana jakimś fałszywym szczytnym celem.
A jak nie dociera bo to nie twój "poziom", to" wstawaj zesrałeś się" i sobie odpuść rzucanie debilami bo rosół za słony był typie....
Czemu ten serwis nie ma żadnej moderacji takich kwiatków?
Facet co raz bardziej jest bezczelny i głupi na telegramie ktoś napisał że jego profil to scam po chwili CYBERLEEK usunął ten wpis i napisał że nie spodziewał się tego po swoim administratorze ktoś może sypać myślę że jak nikt go nie powstrzyma do czasu netflixa to zgarnie całą kasę i ucieknie mając ponad 2 miliony dolarów. Jedno jest pewne CYBERLEEK pochodzi z europy
Jeśli ten cyberleek jedna osoba, to niechciałbym być na jego miejscu, gdy go złapią 😮
Wiele osób uważa, że to bardzo profesjonalna grupa hakerów:
https://x.com/AureaLibe/status/2091196949932261777
Dawno czegos takiego nie bylo.
Nawet jakby zepsuli Netflixowi pokaz, to sobie odbija robiac o tym film. ;)
Po co piszecie o tych wyciekach skoro do nich nie linkujecie tylko do postów na X? Swoją drogą to jak wyciekły jakieś materiały z Wiedźmina 3 to pisaliście żeby to bojkotować a w przypadku GTA VI bojkotu nie ma.
I tak mogą dostać, gdyby Zelnick się przywalił.
Piękna ta eksplozja auta od uderzenia w róg innego pojazdu XD Coś chyba tam nie zabanglało.
https://www.youtube.com/watch?v=V21GhWTiM9Q
Te wycieki są mało szkodliwe, bo gra wygląda po prostu całkiem nieźle, szczeólnie jak na standardy zachodniego gamedevu. Gdyby była gównem, to pewnie Take2 zapłaciłoby okup żeby nie stracić preorderów. :)
mamy kolejny wyciek, lot nocą. I o tyle w dzień wyglądało jako tako to w nocy ilość świateł i neonów urywa d******
Codziennie 3 wrzutki o grze, która wyjdzie za trzy miesiące 🙄
Ależ to miasto nocą wygląda genialnie. Skala świata, ilość detali, efekty świetlne... ło panie.
Zastanawia mnie dlaczego Rockstar zupełnie randomowo postanowił wrzucić do gry niemiecką wersję kawałka Blondie - Heart of Glass xD Chyba, że radio, na którym się znajduje czyli Kaleidoscope FM będzie grał niemieckojęzyczną muzykę... Nie widzę zbytnio powiązania ze współczesnym Miami, ale może to tylko placeholder lol. Sądząc po logu na pewno będzie też stacja metalowa w postaci The Chamber 106.6, stacja z muzyką klasyczną, kilka stacji rockowych z powracającymi z Vice City V-Rock i Emotion 98.3, pełnokrwista stacja country, jakaś stacja z regetonońskim gównem oraz kilka talk-radio (a zapewne jeszcze więcej bo na leakach nie wszystko widać).
Rockstar zawsze stawiał na świetne wyselekcjonowane dobory do swoich radiostacji więc liczę na ogromny wybór i różnorodność piosenek.
https://www.youtube.com/watch?v=2omxM7NMv0M

So pretty.
Zastanawialem sie co powoduje to wrazenie ze doslownie ogladasz film z przelotu nad miastem, i doszedlem do wniosku ze... losowosc.
Jak sie przyjrzysz uwaznie, albo zrobisz zooma to tekstury swiatel w oknach sie nie powtarzaja za bardzo, doslownie kazde wyglada troszke inaczej co symuluje inny poziom zasloniecia zaluzji itd... i wyglada na to ze sa calkowicie losowe.
W niektorych widac sugestie/zarysy przedmiotow w srodku (albo cos takiego), sa rozne rodzaja zaslon/poziomy zasloniecia kotar lub zaluzji czy co tam maja... co tez powoduje ze to konkretne okno wyglada inaczej niz kazde obok niego.
W mieszkaniach widac rozne kolory zarowek (zimny/cieply). ;) Za to np klatki schodowe sa widocznymi z daleka regularnymi rzadkami takich samych swiatel.
WoW. Ktos naprawde zrobil to tak zeby bylo IMERSYJNE.
te które miały muzykę z lat 80 to mistrzostwo świata:) I to chyba było właśnie chyba Emotion, nie pamiętam już tak. Z resztą ja kocham muzykę tamtych lat, więc nie jestem obiektywny.