Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: 3 dni temu premiera, dziś wielki sukces na Steam. Nowe RPG akcji to dzieło twórcy hitu PlayStation, który zaspokoił odwieczne pragnienie wielu graczy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
26.07.2026 11:24
trismegistos
1
14
odpowiedz
trismegistos
9
Pretorianin

Skoro mem doprowadził do powstania tak absurdalnej gry, to może niech ktoś stworzy grę (ala Dispatch), w której redakcja GOL tworzy porządne, profesjonalne i szanujące czytelników artykuły o grach 😂

post wyedytowany przez trismegistos 2026-07-26 11:24:46
26.07.2026 12:09
1.1
5
odpowiedz
pawel1812
84
Generał

trismegistos
Obecnie starają się poszerzyć grupę odbiorczą, coś jak Twórcy gier...
Na bank zadziała... Tak jak w Sony, Microsofcie i innych korpo...

26.07.2026 13:13
trismegistos
1.2
5
odpowiedz
trismegistos
9
Pretorianin

pawel1812 To już wiem, czemu GOL zmienia się w gamingowy portal z Temu

26.07.2026 12:15
Gęgętator
2
5
odpowiedz
3 odpowiedzi
Gęgętator
4
Chorąży
Image

Nie wierzę, że komuś nie ironicznie podoba się ta gra, która dodatkowo kosztuje 70zł.
To jest dosłownie gierka typu: chat GPT "wygeneruj mi souls-like'a z dinozaurami". Często na lepsze gry mówi się UE5 slop, a to jest właśnie kwintesencja takiego ulepa xD

Widać, że sezon ogórkowy i nie ma o czym pisać, skoro powstają takie artykuły xD
Dam wam ss z ostatnimi premierami na Steam, żebyście mogli stworzyć więcej takich artykułów z "wielkim sukcesem na Steam", a co ciekawe nie ma tam Dinoblade xD

26.07.2026 13:18
2.1
2
odpowiedz
BiałyDzik
43
Pretorianin

Gęgętator Twoja lista to 24h peak graczy online, a nie sprzedane kopie

26.07.2026 13:20
trismegistos
2.2
odpowiedz
trismegistos
9
Pretorianin

Gęgętator Zaskakujący jest pomysł na grę, ale nie jest to, że ktoś w pojedynkę postanowił to stworzyć (różne absurdalne gry powstają). Mnie bardziej dziwi trochę wysoka cena za to "dzieło". Sam bym tego nie kupił, bo byłoby mi żal wydać na to pieniądze, ale dla takiego Szwajcara to mniej niż godzina pracy 🙂

26.07.2026 14:43
Gęgętator
2.3
1
odpowiedz
Gęgętator
4
Chorąży

BiałyDzik Ten screen wrzuciłem sarkastycznie, ale wiele z tych gier sprzedało się lepiej od Dinoblade.

26.07.2026 12:47
3
2
odpowiedz
1 odpowiedź
DżidżiLaTrottola
10
Legionista

Sony niech spada, jeśli nie da płyt w PS6 to nie kupię takiego badziewia. Gry też kupuję na płytach

26.07.2026 14:01
3.1
odpowiedz
Paprykarz
56
Konsul

DżidżiLaTrottola Wam to się płyta zacięła bo ciągle gadacie o tych płytach, jakby cokolwiek to miało zmienić xD

26.07.2026 15:20
4
odpowiedz
Bartooszki
39
Pretorianin

co to za gonwo jest ? kto wogole dopuscza do wydania czegos takiego

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl