Nie widzę tutaj nic szczególnie obraźliwego. To po prostu ostry język. Gość ma jaja i tyle, pisze jak człowiek, zamiast używać korpo gadki. A sama gra mogłaby być ciekawa, warto mieć alternatywę dla Stalkera 2, który nadal jest technicznym bublem.
Chyba kolejny bug nowego GOL-a do naprawy - gdy admin usuwa pierwszego posta, to razem z nim leci reszta komentarzy xD
Nope, wcześniej też tak było, mało tego kiedy admin usuwa post z komentarzami, to karał każdego, kto pod nim komentował, nieważne co kto napisał i każdy obrywał odjęciem jednego punktu od własnego rankingu.
Tamten post musieli usunąć bo już mniejsza o bycie onucą ale nawoływał do ludobójstwa
niech ruski wyda grę na rosyjski rynek przez rosyjską platformę, kto będzie chciał to sobie ją kupi i zagra, ruskie włażą na zachodni steam to jaki problem ?
Ten chłopek oszołomek co napisał ten komentarz, to dostał po rankingu tylko, czy bana wyłapał?
Nie wiadomo, jedynie zaraportowałem komentarz.
Nie widzę tutaj nic szczególnie obraźliwego. To po prostu ostry język. Gość ma jaja i tyle, pisze jak człowiek, zamiast używać korpo gadki. A sama gra mogłaby być ciekawa, warto mieć alternatywę dla Stalkera 2, który nadal jest technicznym bublem.
Przecież to jawny meltdown z wyzwiskami. Pisze jak buc, który nie potrafi zaakceptować pewnej decyzji i próbować się odwołać, tylko musi się spłakać swojemu community na Discord. Nie wiem co w tym "z jajami".
Skąd wiesz, że się nie odwołał? Mógł i o tym nie napisać publicznie. A po korpo trzeba jechać ostro, bo najchętniej by wszystko opatentowali. Zrobisz coś podobnego, poczują że gierka może zagrozić bublowi, którego zrobili (Stalker 2, przypominam) i ci to zablokują.
GSC Game World poczuło sie zagrożone i skończyło jak się skończyło, niestety choć wcale im sie nie dziwie bo ich produkt pomimo ogromnej reklamy (gra była reklamowana na gryonline.pl w 2020/21 roku i później, a tak
naprawdę z wielkiej chmury nikly deszcz to kolejny dowód na to że nie ma
co im wierzyć, kolejne to
nowe karty które mają sie pojawić i ich kosmiczne osiągi które później sa sporo stonowane po pojawieniu się oficjalek producenta ) jest conajmniej mówiąc średniej jakości produktem kupiłem grę rok temu, skończyłem w połowie stycznia bo Indiana Jones dużo lepszy i gra leży na steam nie na kompie bo dość długa i nudna nie licząc tysiąca błędów i patcha 1,3 jeżeli się nie mylę który był nową wersją gry do sciągniecia bo rozmiar 114gb tyle co cała gra, różne bugi były, problemy z optymalizacją w różnych grach ale tak ogromego patcha jednego z kilku jeszcze nigdy.
Skoro Misery usunięto oficjalnie przez "zrzynkę ze Stalkera" to polskie Chernobylite też powinno zostać zdjęte.
Więc prawdziwy powód dla którego usunięto Misery raczej nie został podany a dobrze byłoby śledzić co tak naprawdę się stało, raczej w nadchodzącym tygodniu znów o tym usłyszymy.
To teraz nie będzie można wydawać gier choć trochę podobnych do gier z kraju na u
Czyli gra zostaje usunięta, są podejrzenia o wspieranie Rosji ale taki Atomic Heart już jest gitarka.
Yhym, czyli twórcy z Państwa U dali ogromny hype na stalkera. Okazało się, że gra wcale nie jest przełomem na miarę dzisiejszego czasu - choć gra fajna. Teraz ktoś tworzy coś co może stać się wiralem na skalę REPO albo Lethal company, widzą motywy "stalkero podobne" ale nie ma mowy o plagiacie i nagle czują zagrożenie to blokują. Zamiast zajmować się takimi pierdołami to niech ruszą doopę i zrobią lepszą grę albo chociaż optymalizację.
Pomijając już sam fakt tworzenie takich g. gierek to ja tutaj nie widzę żadnego łamania praw autorskich. Nikt nie ma prawa zrobić gry z kucającymi osobami przy ognisku z których jedna gra na gitarze?
Gsc się w Nintendo bawi że atakuje innych twórców a swoje produkty zaniedbuje?
Zadbali by o optymalizację dla stalkera 2, o bugfixy a nie rzucali na wszystkich dookoła.
Tak dla leniwych [ uwaga angielski wymagany :P]
https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/689741058327784252/
No i 4chan zawsze pomocny :D
https://imgur.com/a/collection-of-proof-that-indie-game-misery-stole-content-from-gsc-game-world-they-have-also-stolen-guitar-songs-including-dirge-from-planet-audio-cannot-be-posted-on-imgur-2PzjxUN
Tak czy siak Misery wróciło na steama więc chyba co nieco zostało usunięte. Do tego teraz deweloper prosi w dyskusjach na steamie aby nie szykanować ani jego ani GSC.
Angielski nie jest wymagany. Zaznacz tekst, kliknij prawym myszki i potem "przetłumacz na polski". Ja nie mam problemów z angielskim, ale niektórym może się przydać ta opcja.
lol za easter eggi to w sumie Valve powinno usunąć Stalkera za nawiązania do Gordona Freemana. Brak słów...
Powinien być „wybuchnął” gdyż jest częściej używane w kontekście metaforycznym, wtedy gdy mówimy o reakcji człowieka (np. wybuchnął śmiechem). „Wybuchł" jest preferowane w kontekście dosłownym dotyczącym zjawisk fizycznych (np. wybuchł pożar lub szrapnel).