Komentarze do wiadomości: 19-letni deweloper „wybuchł” po usunięciu jego gry ze Steama. Jego pierwsza reakcja na działania twórców STALKER 2 była szokująca

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.11.2025 16:31
xKoweKx [stalker.pl]
😂
1
2
odpowiedz
xKoweKx [stalker.pl]
154
Stalker

Chyba kolejny bug nowego GOL-a do naprawy - gdy admin usuwa pierwszego posta, to razem z nim leci reszta komentarzy xD

09.11.2025 17:45
1.1
makaronZserem
49
Generał

Nope, wcześniej też tak było, mało tego kiedy admin usuwa post z komentarzami, to karał każdego, kto pod nim komentował, nieważne co kto napisał i każdy obrywał odjęciem jednego punktu od własnego rankingu.

09.11.2025 18:38
xKoweKx [stalker.pl]
1.2
xKoweKx [stalker.pl]
154
Stalker

makaronZserem możesz mieć rację, bo rzeczywiście jak pierwszy post łamał zasady to często widziałem jedynie jego edycję np. na trzykropki zamiast jego usunięcia. Nie dostałem żadnego powiadomienia na maila i nie zwracam uwagi na ranking wiec nie wiem czy jest jak mówisz

09.11.2025 17:19
2
odpowiedz
A_wildwolf_A
232
Senator

niech ruski wyda grę na rosyjski rynek przez rosyjską platformę, kto będzie chciał to sobie ją kupi i zagra, ruskie włażą na zachodni steam to jaki problem ?

09.11.2025 17:37
DexteR_66
3
1
odpowiedz
DexteR_66
12
Generał

Premium VIP

Ten chłopek oszołomek co napisał ten komentarz, to dostał po rankingu tylko, czy bana wyłapał?

09.11.2025 18:05
😐
4
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
serious
14
Centurion

Nie widzę tutaj nic szczególnie obraźliwego. To po prostu ostry język. Gość ma jaja i tyle, pisze jak człowiek, zamiast używać korpo gadki. A sama gra mogłaby być ciekawa, warto mieć alternatywę dla Stalkera 2, który nadal jest technicznym bublem.

09.11.2025 18:29
hopkins
4.1
1
hopkins
229
Zaczarowany

Wyzwiska nie są obraźliwe?

09.11.2025 19:23
ZeroNaruse
4.2
ZeroNaruse
140
Murderer

Przecież to jawny meltdown z wyzwiskami. Pisze jak buc, który nie potrafi zaakceptować pewnej decyzji i próbować się odwołać, tylko musi się spłakać swojemu community na Discord. Nie wiem co w tym "z jajami".

09.11.2025 19:33
4.3
serious
14
Centurion

Skąd wiesz, że się nie odwołał? Mógł i o tym nie napisać publicznie. A po korpo trzeba jechać ostro, bo najchętniej by wszystko opatentowali. Zrobisz coś podobnego, poczują że gierka może zagrozić bublowi, którego zrobili (Stalker 2, przypominam) i ci to zablokują.

09.11.2025 19:12
baltazar1908
5
1
odpowiedz
baltazar1908
41
Generał

GSC Game World poczuło sie zagrożone i skończyło jak się skończyło, niestety choć wcale im sie nie dziwie bo ich produkt pomimo ogromnej reklamy (gra była reklamowana na gryonline.pl w 2020/21 roku i później, a tak
naprawdę z wielkiej chmury nikly deszcz to kolejny dowód na to że nie ma
co im wierzyć, kolejne to
nowe karty które mają sie pojawić i ich kosmiczne osiągi które później sa sporo stonowane po pojawieniu się oficjalek producenta ) jest conajmniej mówiąc średniej jakości produktem kupiłem grę rok temu, skończyłem w połowie stycznia bo Indiana Jones dużo lepszy i gra leży na steam nie na kompie bo dość długa i nudna nie licząc tysiąca błędów i patcha 1,3 jeżeli się nie mylę który był nową wersją gry do sciągniecia bo rozmiar 114gb tyle co cała gra, różne bugi były, problemy z optymalizacją w różnych grach ale tak ogromego patcha jednego z kilku jeszcze nigdy.

post wyedytowany przez baltazar1908 2025-11-09 19:14:50
09.11.2025 19:38
6
1
odpowiedz
Felipesku
75
Konsul

Niech zmieni gitare na ukulele i bedzie git

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl