Chyba kolejny bug nowego GOL-a do naprawy - gdy admin usuwa pierwszego posta, to razem z nim leci reszta komentarzy xD
Nope, wcześniej też tak było, mało tego kiedy admin usuwa post z komentarzami, to karał każdego, kto pod nim komentował, nieważne co kto napisał i każdy obrywał odjęciem jednego punktu od własnego rankingu.
niech ruski wyda grę na rosyjski rynek przez rosyjską platformę, kto będzie chciał to sobie ją kupi i zagra, ruskie włażą na zachodni steam to jaki problem ?
Ten chłopek oszołomek co napisał ten komentarz, to dostał po rankingu tylko, czy bana wyłapał?
Nie widzę tutaj nic szczególnie obraźliwego. To po prostu ostry język. Gość ma jaja i tyle, pisze jak człowiek, zamiast używać korpo gadki. A sama gra mogłaby być ciekawa, warto mieć alternatywę dla Stalkera 2, który nadal jest technicznym bublem.
Przecież to jawny meltdown z wyzwiskami. Pisze jak buc, który nie potrafi zaakceptować pewnej decyzji i próbować się odwołać, tylko musi się spłakać swojemu community na Discord. Nie wiem co w tym "z jajami".
Skąd wiesz, że się nie odwołał? Mógł i o tym nie napisać publicznie. A po korpo trzeba jechać ostro, bo najchętniej by wszystko opatentowali. Zrobisz coś podobnego, poczują że gierka może zagrozić bublowi, którego zrobili (Stalker 2, przypominam) i ci to zablokują.
GSC Game World poczuło sie zagrożone i skończyło jak się skończyło, niestety choć wcale im sie nie dziwie bo ich produkt pomimo ogromnej reklamy (gra była reklamowana na gryonline.pl w 2020/21 roku i później, a tak
naprawdę z wielkiej chmury nikly deszcz to kolejny dowód na to że nie ma
co im wierzyć, kolejne to
nowe karty które mają sie pojawić i ich kosmiczne osiągi które później sa sporo stonowane po pojawieniu się oficjalek producenta ) jest conajmniej mówiąc średniej jakości produktem kupiłem grę rok temu, skończyłem w połowie stycznia bo Indiana Jones dużo lepszy i gra leży na steam nie na kompie bo dość długa i nudna nie licząc tysiąca błędów i patcha 1,3 jeżeli się nie mylę który był nową wersją gry do sciągniecia bo rozmiar 114gb tyle co cała gra, różne bugi były, problemy z optymalizacją w różnych grach ale tak ogromego patcha jednego z kilku jeszcze nigdy.