[200] - To Emo żeś nie widział w życiu. Gdyby \ona była Emo miała by fajke, tatuaże i pełno kolczyków na twarzy, a włosy w kolorze różu.
^^Oceniać Face Shit^^
Face SHit
Hmm twój drugi avatar bardziej mi się podobał.Dam połowę.
5/10
Euczento---> Przypomina mi pewną postać z star wars'ów. Ciekawe, specyficzna kolorystyka, 4/10. A szczerze, to mi się nie podoba, zmień go :D.
bogi1 - Z początku myślałem, że to nowy użytkownik :D. No jak dla mnie ten nowy avatar może być 7.5/10.
@Up...
Kowal172 --->> Stary dobry awatar ! Pamiętem go jeszcze jak miałem pierwsze konto. 9/10
Face SHit--->Nie wiem dlaczego ale skojarzył mi sie z gra Left 4 Dead. Jak dla mnie to moze być 8/10.
bogi1 - Cm Punk <3 Świetnie zdobył pas ! 10/10
Face SHIT nie podoba mi się. 2/10
niko_b---> Scooby <3, świetna bajka i avatar równie dobry według mnie. Powiem krótko bardzo mi się podoba 8/10.
gtx295xd - Pierwsze skojarzenie to swinia.Drugie....Dobra, lepiej nie pisze z czym mi sie za drugim razem skojarzylo, bo jeszcze dostane po rankingu.Jak dla mnie avatar na 5/10
Artillo - komiksowy styl w połączeniu z ładną kreską..... Sam wizerunek gościa też mi przypada do gustu.... Dobrze się komponuje z nickiem - zasługuje na 8 oczek....
spoiler start
Twoja ocena avataru pana wyżej miażdży <roftl>
spoiler stop
Ishimura12 już wielki plus na początek za to, że awatar pasuje do ksywki(jedno i drugie kojarzy mi się z Yakuzą). W dodatku fajna kreska i kolorystyka. 9/10
[213] -> http://www.filmweb.pl/film/Rango-2011-490479
Miczkus - Hmmm Kameleon z filmu Rango. Ten twój poprzedni Avatar był o wilele lepszy 6.5/10
MegaMafia - Agent Smith z Trylogii Matrixa bardzo ci pasuję do nicku, więc daje 9/10
DB Mafia
da się, 7,5/10
rh18 fajny, mroczny. Plus za kolorystykę. 9/10
Miczkus - Najfajniejszy prezenter z Top Gear.Tylko czemu czarno - bialy?Przez chwile myslalem ze umarl.8/10
Artilio---> Bardzo charakterystyczny avatar. Kolory to bardzo mocna strona tego obrazeczka, fajnie jest to przedstawione, okularki bardzo dobrze pasują temu typkowi, więc świetnie będzie pasować tu ocena 8/10.
gtx295xD - Nie zmiennie 8.5/10
DB Mafia fajna kolorystyka i kreska. 9+/10
@Kowal172 - Sugestywny, lecz juz go widzialem - i zastanawiam sie czy przypadkiem ktos inny go mial, nie Ty... 8.5/10
Sethlan - Bardzo fajny, ładna kolorystyka i chyba przypomina wilka 9/10
DB Mafia - zwykle było anime za którym nie przepadam, teraz jest wilk, którego też nie lubie w avku ale akurat ten może być 7/10
Bac02 - http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IGuAy4UKe1k#t=44s
Najs Pis of szit
9/10
Ishimura12
Kozacki- 10/10
MajkelFPS
Podoba mi się. 8/10
Dexx_09 fajne, mafijne klimaty. W dodatku ładnie się to wszystko komponuje 10/10
Miczkus - W sumie jest Ok 7.5/10
DB Mafia---> Nowy avatar, który niestety niekoniecznie przypadł mi do gustu. Poprzedni był bynajmniej dla mnie ładniejszy. Ten cóż oprócz ciekawego kontrastu niczym szczególnym co wyróżniało by go z tłumu się nie wyróżnia niestety. Więc mogę dać jedynie 5/10.
Artilio fajna kreska i kolorystyka. 9/10
Bac02---> Świąteczna wersja bardzo dobrego avatara. Lecz orginał bardziej mi się podobał ale i tak nie zmienia to faktu iż dostaniesz mocne 7/10.
gtx295xD - Nie zmiennie 8.5/10
DB Mafia podoba mi się kolorystyka oraz kreska 9/10
[240] -> ano tak.
Miczkus - wygląda jak rysunek Stiga z czapeczką. Taki sobie narysowany i kiepsko wypada na jednolicie białym tle dlatego 5/10
Cyber Rekin - Bardzo gangsterski i ogólnie fajny 8.5/10
MegaMafia
motyw z Matrixa, 8/10
Bóg89 w pewnym sensie pasuje do ksywki, jednakże pod względem estetycznym nijak mi się nie podoba. 3+/10
Miczkus--->Mam dla Ciebie złą wiadomość, Twój avatar nie przypadł mi do gustu. Ogólnie rzecz mówiąc mi się nie podoba, wygląda jak byś go rysował w paincie, bardzo prosty, jedyny plus jaki tu widzę to świąteczna czapeczka, która komunikuje iż święta za pasem. A poza tym jest słabo. Więc nie mogę dać więcej jak 3/10.
Dennos - mało widoczny Itachi, ale może być 6/10
Xinjin fajny, fajny. 9/10
[248] -> on był rysowany w Paincie :)
Miczkus - Taki trochę średni... Mało kolorów, niewyraźna postać... 4/10
kefirek09---> He he <mikołaj> nie no avatarek dość słodki. Przypomina mi kucyka ponny, landrynkowy, różowy charakter obrazka, świąteczna czapeczka, jeden z bardziej orginalnych na forum. Daje 7/10.
gtx295xD -> niestety ale to jest jedna z tych artystek za którymi nie przepadam, avatar ładnie zrobiony szkoda tylko że nie ma na nim innej twarzy ;) 5/10
Mr.t0ster - Fajna kolorystyka i układ 8/10
DB Mafia podoba mi się kolorystyka oraz kreska 9/10
/copied from [243]
Miczkus - Taki sobie, ale że są święta dam 8/10
MegaMafia---> Typek z Matrix'a nawet nieźle tutaj pasuj oraz jego pozycja. Daje 6/10.
gtx295xD Rihanna jest ładna, natomiast to jej zdjęcie jakoś tak mi nie pasuje. 5+/10
Miczkus -Jest średni. Twój pierwszy avatar był genialny. 7.5/10
Bac02--->Fajnie to wyglada , pasuje do nicku , jest kolorowy. Wydaje mi sie ze to paluszek rybny.
Mepps aglia ---> Jest spoko. Kolorystyka dobrze dobrana do Nick'u. Ocena 7.5/10.
TinyTiger ---> Tygrys hm..może nawet z jakiejś kreskóki ale mniejsza o to bo i tak sobie nie przypomnę. Na czarnym tle widać go doskonale, jak widać łączy się z nick'iem. Cóż mogę więcej napisać pozostała tylko ocena i tu się waham. Wybór padł na 7/10.
gtx295xD - Rihanna <3 !
Mr.t0ster ---> z poczatku nie wiedzialem co to jest, pozniej skumalem ze chyba jakis snajper. Fajny. 8,5/10.
Xinjin - Futurama! 8/10
Dexx_09--->Jest OK , pasuje do nicku. W łapie trzyma chyba 9mm.
Mepps agila ---> Powiedzmy, że całkiem całkiem, chociaż gest palcem mocno niewyraźny. 6/10
"Abra-goddamn-kadabra!" Po niemal dwóch latach zmieniłem Avatara. Przyzwyczaiłem się do mojej Hit-Girl, lecz po zaznajomieniu się z Uncharted 3 nie było innej możliwości jak tylko umiejscowić w tym kwadracie 64x64 pikseli oblicze mojej ulubionej bohaterki z gry Naughty Dog. Większość, którzy kojarzą mój poprzedni Avatar pewnie powiedzą, że zmiana wyszła na gorsze (ten zdecydowanie mniej rzuca się w oczy), ale jam jest zadowolony ;)
[edit] literówka
Scortch - Szczerze to nie poznałem na początku, w końcu tak długo jak siedzę na tym forum zawsze kojarzyłem cię z poprzednim avatarem.A ten wcale nie gorszy, w moim odczuciu zasługuje na przyzwoitą ósemkę.
Artilio
Achh "Hellsing" jedno z lepszych anime jakie widziałem ;)) fajny avatar 9/10
shawnz - Kolorystyka ładna, ale układ nie podoba mi się 6.5/10
...
DB Mafia -> bardzo mi się te pieski podobają, i ten avatar też jest bardzo ładny 8/10 ;)
Już miałem czelność oceniać gtx295xD - Rihanna <3 9/10
Face SHit --> Nie wiem co to za moda ostatnio z tymi kucykami. Na innym forum też to zauważyłem. Mi się średnio to podoba. Nie moje klimaty. 4/10
bogi1 ---> Wyraźny i konkretny, ciekawa ekspresja. Słowem, intrygujący ;) 10/10
Scortch - Elena z Uncharted? 8/10 :)
Dexx_09 - Podoba mi się. Jest taki Gangsterski, kolorki też ma fajne 7.5/10
Śnieżny wilk - w dodatku dość niewyraźny. Jestem pozytywnie nastawiony do czworonogów , ale w tym przypadku jakoś avatar mnie w żadnym razie nie zachwyca. Siedem.
SlyCooper ---> Chojrak Tchórzliwy Pies, hehe fajna bajka to była. Szczerze mówiąc, Avatar całkiem fajny i nawet mi się podoba. Ocena ostateczna wynosi 8/10.
TinyTiger ---> Tygrys hm..może nawet z jakiejś kreskóki ale mniejsza o to bo i tak sobie nie przypomnę. Na czarnym tle widać go doskonale, jak widać łączy się z nick'iem. Cóż mogę więcej napisać pozostała tylko ocena i tu się waham. Wybór padł na 7/10.
spoiler start
Nic się nie zmieniło.
spoiler stop
gtx295xd - Jakaś małpa w różowym...A będąc poważnym.Avatar lepszy od poprzedniego, jednak nadal taki nijaki.Szóstka.
Artilio--->Wydaje sie spoko , w moim guscie ale jednak czegos mu brakuje..7,5/10
Mepps aglia ---> Jest spoko. Kolorystyka dobrze dobrana do Nick'u. Ocena 7.5/10.
spoiler start
Nic nie uległo zmianie, taka sama ocena jak poprzednio.
spoiler stop
TinyTiger - napis słabo widoczny, ale pasuje obrazek do nazwy konta ;) 9/10
bogi1 - Twarz jak u młodego Boga. Ehh chciałbym tak wyglądać 9/10.
DB Mafia---> Mam okazję go pierwszy raz oceniać. Z obserwacji mogę wywnioskować iż to jest jakiś piesek, może husky, podobny troszkę do wilka. Avatar jak avatar typowy średniak. Kolorystyka dodaje mu uroku ale największym minusem jest to, że obrazek jest mało widoczny. Słaba jakość? No nie wiem. Ocena 6/10.
spoiler start
Najlepsza była ta panna anime :) .
spoiler stop
gtx295xD - Rihanna hmm... Nigdy za nią nie przepadałem, gdybym nie wiedział że to ona na tym obrazu dałbym 8/10, ale że wiem to dam 6/10
Rated R Superstar - Bardzo lubię South Park, więc dam 9/10
MegaMafia ---> Avatar jest spoko, nawet mi się podoba. Ostateczna ocena wynosi 8/10.
TinyTiger ---- > Moim zdaniem zdecydowanie pasuje do nicku 10/10
Euczento -> jako fan Wormsów daję Ci 10/10.
Miczkus---> Nowy? Bo widzę pierwszy raz. Zdaje się że lepszy od poprzedniego. Kolory to mocna strona tego avataru, czytelny i wyraźny. Ta buźka jest taka średnia, coś jednak brakuje temu avatarowi ale ma potencjał. Dam Ci 6/10.
gtx295xD---->Totalnie do dupy , rozumiałbym taki avatar jakbys był dziewczyna. 2/10
Mepps aglia - Uncle Samie , sprzedawca mielonych..... Nawet ciekawie ci wyszedł - lubię stricte propagandowe tematy , więc za wujaszka masz u mnie plusa. Kolorystyka fotosu też niezła BTW...
Ishimura12 ----> jakoś kolory mi się z Kill Billem kojarzą ... albo z grą WET ---> 6,5/10
Kot_Rysiek - Fajna kolorystyka i dla mnie nic po za tym 6/10
Rated R Superstar -> wizualnie mi się nie podoba, South Parku też nie oglądam - 3/10.
bogi1---> Przypomina mi gwiazdę WW, avatar z charyzmą, gość wygląda na twardziela. No cóż, całkiem fajny avatarek, dość nie pospolity i orginalny, za którego dam Ci 7/10.
gtx295xD--->Moja ocena sie nie zmieniła.Totalnie do dupy , rozumiałbym taki avatar jakbys był dziewczyna. 2/10