Zabawa:Avatary [Part 40]
Zabawa:Avatary [Part 40]
***REGULAMIN***
1. Oceniamy avatar osoby wyżej. Według schematu: użytkownik, ocena, uzasadnienie; np: "użytkownik - 10/10 - podoba mi się twój avatar, ponieważ przedstawia samochód",
2. Nie przeklinamy i nie obrażamy innych,
3. Piszemy nick osoby ocenianej,
4. Nie oceniamy częściej niż co 3-4 posty, - nagminne łamanie będzie tępione.
5. Nową część robimy po około 300 postach,
6. Jeżeli nie masz ochoty brać udziału w zabawie, nie wpisuj się tutaj - istnieje taka możliwość jak ''ignoruj wątek''.
JAK WSTAWIĆ/ZMIENIĆ AVATAR:
Krok 1. Wchodzimy na stronę - https://www.gry-online.pl/moje_gry-online.asp
Krok 2. Klikamy na ''Ustaw Swojego Avatara''
Krok 3. Szukamy na dysku twardym obrazka, który ma służyć nam za avatar i klikamy ''Zatwierdź'' - to wszystko - teraz możemy cieszyć się nowym avatarem:)
Poprzednia część:
https://www.gry-online.pl/forum/zabawaavatary-part-39/zcac5fd9?N=1
Zaczynamy! ;-)
Brokoli --> niezwykle mroczny i ciekawy na swój sposób avatar 9,5/10
Neqtun---> Avatarów tego typu co masz jest mnóstwo w necie więc niczym mnie tu nie zaskoczyłeś poza tym że avatar jest bardzo czytelny, lecz jednak nie przepadam za tego typu avatar'ami ale masz 5/10.
gtx295xD - Nie zmienie 8.5/10
DB Mafia - ciekawe kolory, generalnie podoba mi się 8/10
Artilio -
Widze zmiane i to na lepsze :D 9/10
DB Mafia --> Bardzo mało czytelny avatar, prawdopodobnie przedstwaia DMC 5/10
Thrud
Fajny, lubię takie kreskówkowe ;-) 8/10
cswthomas93pl -
Reklamy z małym głodem są śmieszne, więc dam 8/10
cswthomas93pl---> Danio^^, nie no avatar spoko, czytelny i to w końcu jakaś metoda (na głoda) 7/10.
gtx295xD - ujdzie w tłoku 6/10
Artilio - 5/10
pr0gh0stpl -
6/10 - trochę dziwny
Drass - Chyba z Killzone 7.5/10
Pizystrat >>> Ładne połączenie 8/10
DB Mafia - to samo co wcześniej 8/10
Apokalipsis - Przypomina wzory z pirackich bander.8/10
Gtx - Przecież to Gundam, więc jak ma nie zalatywać SF?
gtx295xD - Nawet ostatnio sprzątając znalazłem jej płyte z kawałkiem "Pon de Replay" :D 8.5/10
DB Mafia ---> Devil May Cry! To lubię! 9/10
EDIT: tadzikg ---> To jest jeden z wojaków z gry Bad Company 2 :)
Michael_999 - > co to jest? ;] po przemysleniach stwierdzam, ze to żołnierz ale na początku wygladalo mi to na kamiennego golema. 8/10
Tadzikg - Nie wiem co o nim sądzić.Z jednej strony podoba się kolorystyka, z drugiej nie podoba mi się panna na nim.Gdyby była jeszcze twarzyczka byłoby o oczko w góre. 8/10
Avatar Micheala przedstawia żołnierza jak już zauważyłeś, z BC2.Dokładniej jest to ten jadący na quadzie.
Artilio -> trochę jaśniejszy niż poprzedni i pojawiło się trochę więcej kolorów. Jak dla mnie całkiem ok 9/10 ;)
gtx295xD---> Podoba mi się 9/10
killer978 - Battlefield, ale brzydki (jakość) ;( 3/10
konik_polny - Avatar taki se. Daj może go z profila to będzie lepiej, a tak 5/10.
pawolki---> Taki sobie 5/10
killer978 ---> Żołnierz z BF3. Ode mnie 9/10 :)
Artillio jakoś tak mi nie pasuje 4/10
gtx295xD -->bez żadnej zmiany 9/10
Kowal172 ładna dziewczyna. Podoba mi się. 9+/10
Miczkus - Nie zmienie słodki stworek 8.5/10
[47] - Tak dobrze napisałeś. Avatar oczywiście z Devil May Cry 3 :D.
DB Mafia - Ten po lewej to Dante, a po prawej Vergil(?)?8/10
Down
Po części robot.Dokładniej to Mech, ale jaka pomiędzy robotem, a mechem jest różnica to tylko japońce wiedzą.
Artilio ---> Nie wiem, co to za robot (bo to chyba robot?) ale podoba mi się. 8/10 :)
Michael_999
Jak widzę przebierasz w tak zwanych twardzielach... ;) Najpierw był krwawiący Batman , teraz Battlefield : Bad Company 2 pełną parą.... ;) Avatar jak najbardziej mi się podoba zwłaszcza ze względu na ciekawą kolorystykę ( Bf ogółem króluje w aspekcie łączenia barw - Czarny , biały , pomarańczowy , złoty = mindfuck dla oczu :) Tak więc między innymi dzięki ciekawym barwom , ujęciu kamery na zdjęciu , jego dopasowaniu oraz przejrzystości avek mi do gustu przypadł.
Werdykt - 8/10
Ishimura12---> Tak jak kiedyś pisałem, gość z Twojego avataru przypomina mi tego bodajże ślepego kaleke z GTA SA Wu Zi Mu (WOOZIE). Twój avatar jest bardzo czytelny to fakt, pierwszy raz się z takim gościem spotykam więc to następny +, lecz zbytnio nic nowego nie wnosi, więc daje tylko 7/10.
gtx295xd zawsze podobała mi się Rihanna. Bardzo ładna z niej dziewczyna. Ode mnie 9/10.
Miczkus ---> Nawet fajny ten futrzak. Ode mnie 8/10
Michael_999 --> Lubię takie klimaty 8.5/10
Pizystrat -> jak dla mnie bardzo dobry pomysł, i myślę że jeden z bardziej ciekawych avatarów na tym forum 10/10 :)
Kowal172 ładna dziewczyna. Podoba mi się. 9+/10
niko_b---> Avatar który mnie niczym nie zaskoczył, szare, smutne, zimne kolory, to nie moje klimaty 4/10.
gtx295xD - Nic się nie zmianiło 8.5/10.
Moim zdaniem Rihanna kiedyś ładniej wyglądał np w teledysku Pon de replay, teraz w innych różnych teledyskach przesadza, chyba chce za bardzo naśladować Gage, jak ty uważasz i mam nadzieje, że cię nie uraziłem.
DB Mafia---> Fajnie że to pociągnełeś, ja również się z Tobą zgadzam, ale cóż, pieniądzę, sława, itd. robią swoje, każdy chce być orginalny i nie powtarzalny i nie zawsze mu to wychodzi ale i tak Riri jest najpiękniejsza ;) .
A zobacz jak w tym klipie świetnie wyglądała.
http://www.youtube.com/watch?v=KgrwagTuCTs
PS. Nie uraziłeś mnie no co Ty ;).
^Oceniajcie DB Mafia^
DB Mafia podobają mi się te kolorki. Układ jest jednak taki sobie. Ode mnie 6+/10.
cswthomas93pl ---> Mały głód jest świetny. Ode mnie 9/10 :)
Michael_999
Wporzo, nie mam zielonego pojęcia co przedstawia ale wygląda dobrze. 8/10
Brokoli---> Brrr... przypomina mi jakąś dziewczynkę z dobrego horroru jako avatar średnio pasuje ale brzydki nie jest 7/10.

gtx295xD - Dla mnie bez zmian 8.5/10 i łap drugą okładke z gangstą Devil May Cry :D >>>
DB Mafia podobają mi się te kolorki. Układ jest jednak taki sobie. Ode mnie 6+/10.
DB Mafia---> Dzięki ;) . Nero ale on ma łapę ;P. DMC 5 nie będzie na PC? ;/
^Oceniaj Miczkus^
Roxon - Taki se 5/10
Kowal172 - Jak zawsze sexy 10/10.
DB Mafia---> Kozacki avatar, najlepszy jaki miałeś do tej pory a co mi tam masz 9/10.
gtx295xD - Lubie Rihanne więc 8/10
Artilio ---> Mnie się podoba. 8/10
Michael_999
Avatar mi się nie podoba, jest taki ponury 3.5/10
Łot dis it?
>>w sumie to trudno powiedzieć :D Czytałeś tą książkę?> http://www.biblionetka.pl/book.aspx?id=14875 . Tam było takie stworzenie(którego zresztą nazwa znajduje się w moim stopniu), z którym można chyba najszybciej skojarzyć mojego awatara.
Oceniać awatar użytkownika adam11$13
gtx295xD - Bez zmian 8.5/10
tadzikg - Fajny, ale ta głowa taka ucięta. Hmmm 7/10
<SEBEK> - To troche psychopatyczny avatar, aż straszny 4.5/10
gtx295xD --> nie w moim guście, ale rzuca się w oczy i prezentuje całkiem nieźle. Można po nim łatwo rozpoznać użytkownika. 6/10.
Mr. Orange fajny, lubię takie mroczne kolorki. 8+/10
Artilio - Ten wcześniejszy był lepszy. 7.5/10
DB Mafia - Nie lubię anime i sam avatar jakoś nie powala - dam, powiedzmy 7/10...
PS3 !!!!---> Jakiś murzynek, dosyć ciekawy avatar, kolory całkiem całkiem, symetrycznie też ok ale co to za osoba? Bo chybe nie Eddy Murphy. Ocena końcowa 6/10.
gtx295xD - Nawet Fajny 7.5/10
@Xinjin - Fajna stylizacja kreskówkowa - 8/10
sethlan - kapitan jack 4/10
koko jumbo - Hmmm powiedzmy 5/10.
DB Mafia - taki duzy chłopiec a bajki oglada:P 8/10
cswthomas93pl - Za małego głoda moge dać 8/10
spoiler start
nie to nie James Bond to Agent Smith z Matrixa
spoiler stop
gtx295xd ---> 6/10.
Apo - trochę już oklepany motyw pirackiej bandery... Mimo że z nickiem dość dobrze się komponuje , to jednak znalazłbym troszkę więcej bardziej trafionych graficznych wariacji.... Nie do końca również przypasowuje mi się do osobistego wyczucia gustu. Poza tym w jasnej skórce już tak bajecznie się nie prezentuje. :P Stąd też i taka ocena :
7/10
Ma_ko - jak widzę ostatnio zrezygnowałeś z mangowych klimatów i wyobrażenie ideału jakiegoś Japońskiego 20latka zastąpiłeś prostym , niezłożonym motywem... Mimo że powiada się , iż to takie rozwiązania są najlepsze , tak tu niestety takie wyjście się nie sprawdza. Nie mogę się domyślić , co avek przedstawia , poza tym trochę słabo cię personalizuje , podobnie jak poprzednio - ocena skoczyła parę oczek w dół :
7/10
Ishimura12 - Całkiem niezły 7/10
gtx295xd - To jest Agent Smith z trylogii Matrix'a
Pizystrat - Ładne połaczenie, więc daje 8/10
DB Mafia---> I oczywiście klimaty anime ale skoro masz takie hobby, zainteresowania to czemu nie a avatar nie razi w oczy, zły nie jest 6/10.
gtx295xD - Bezmienie 7.5/10
MegaMafia - a taki sobie , bardzo mafijny 7/10
Mepps aglia -Dla mnie jest Ok 7/10
P.S - To się nazywa Anime
Kowal172 - Dla mnie jest fajny i jak to Kubiok (DB Mafia) ujął sexy 8.5/10
@UP - Nie lubię zbytnio serii God of War, ale ten jest dość fajny - 7/10
Sethlan---> Filmy z serii Piraci z Karaibów mi się podobały i Twój avatar również mi się podoba 7/10.
gtx295xD - nie lubię Rihanny ,ale według mnie w tych czerwonych wygląda naprawdę ładnie ;) 7/10
Bac02 - Fajny. Zapada w pamięć ! 9/10
Face SHit - Dobrze pasuje do nicka 8/10
@Up
gtx295xD >>> Bez zmienie 8.5/10
DB Mafia - nawet fajny 7/10
Dexx_09 -
Bardzo Fajny. 9/10
Bac02 - Jakbym go kojarzył z jakieś reklamy 8/10
DB Mafia - nijaki ! 6/10
Face SHit---> Co to za typek? Za bardzo go nie kojarzę i w avatarze też mi średnio pasuje, 6/10.
Face Shit - przywodzi na myśl gościa z filmu Bez reguł....
http://www.filmweb.pl/film/Bez+regu%C5%82-2010-460941#prev
...i sprawdza się nieźle. Daję takie 7/10.
gtx295xD - o gustach muzycznych się dyskutuje , tu nie miejsce na to , ale co jak co , lecz ta postać się do avatara nie nadaje....
3/10
Ishimura12 - Mam dość bójną wyobraźnie. Ten Facet przedstawionym na avatarze kojarzy mi się z jedną filmową postacią z Trylogi Matrix'a. Mowa tu oczywiście o Agencie Smith'u.
Lubie cała trylogie i samego Smith'a, więc daje 8.5/10
adam11$13---->Spoko , gitarzysta bez twazy-mroczny:P
Mepps aglia---> Wyrazistość to słowa bardzo dobrze oddaje charakter twego avataru. Kolorki fajne i napis też może być 7/10.
gtx295xD - Od wielu tygodni niezmiennie 8.5/10
Bardzo fajny avatar 10/10.
Crisi91
Nie pochodzi mi 4/10
Artilio - Widze, że zmieniłeś i bardzo dobrze 8.5/10
Hhmm znowu zmieniłeś. Ehhh ten jest gorszy i daje 6/10
DB Mafia świetny avatar 10/10
Euczento---> Przypomina mi gościa z pierwszej części Just Cause, avatar ogólnie fajny, gość fajny co będę się rozpisywał ;) 8/10.
Artilio - No i cacy teraz jest
^^^ Oceniać gtx295xD ^^^
@gtx295xD
8/10 - Ładna stylistyka, oraz interesująca osoba(?)
Sethlan - Bardzo lubię Piratów z Karaibów 9/10
MegaMafia--->Czasem nie z matrixa ten avek ? Dam 9/10 bo brat lubi wszystko co zwiazane z matrixem:P
Mepps aglia - Jakbym gdzieś tego gościa z avatara kojarzył, ale za chiny se nie przypomne 7/10.
P.S To za pewne Agent Smith
^^^^^
To tzw "Uncle sam" narodowa personifikacja Stanów Zjednoczonych:)
Oceniajcie DB Mafie
DB Mafia piękna dziewczyna 10/10
Euczento -> z daleka nie wiedziałem co to jest, musiałem się przyjrzeć...niestety nie podoba mi się :) 4/10
gtx295xD Fajna panna i...fajna ocena 10/10.
Miczkus - Słodziudki i milutki 9/10
Bac02 - Chyba z reklamy auta 9/10
Bac02 - łażące guano jako sposób na dobrego avatara.... Całkiem zabawny avek , który w dodatku kojarzy mi się z sackboy'ami z Little Big Planet.... Mogę dać takie :
8/10
MegaMafia - "Smis" z Matrixa..... Typowy twardziel w typowym avatarze.... Jest dobrze , ale mimo wszystko dla mnie w jakiś sposób się z resztą gryzie... W moim odczuciu :
7/10
Ishimura12 - Pozwole sobie skopiować
Mam dość bójną wyobraźnie. Ten Facet przedstawionym na twoim avatarze kojarzy mi się z jedną filmową postacią z Trylogi Matrix'a. Mowa tu oczywiście o Agencie Smith'u. Lubię cała trylogie i samego Smith'a, więc daje 8.5/10.
DB Mafia bardzo dobry avek 10/10
Euczento---> Gość rodem z dzikiego zachodu, dosyć charakterystyczny, łatwy do zapamiętania i nie wyróżniający się poza tym niczym szczególnym 6/10.
gtx295xD - 1/10 Nienawidzę jej -.-
dVk. - Stworek z jakieś reklamy. Hmmm 6.5/10
DB Mafia - Fajnie pierwszy raz cię oceniam :D. Avatar Sexy więc 9/10
MegaMafia - Dość niezły avek 6/10
Euczento - klasyczny westernowski avek , sie podobaja takie "twarzowe" avatary 8/10
Kowal172 - Super Avatar, jeden z najlepszych jaki widzialem. 9/10
Bac02 - Jakbym go kojarzył z jakieś reklamy 8/10
Rated R Superstar-Średni 5/10 nazwa polskiej grupy metalowej w avatarze niezbyt mi się klei.
Euczento---> Kowboj kóry nie wyróżnia się niczym szczególnym, troszkę mało widoczny 6/10.
Xinjin -> jak dla mnie już avatar kultowy, choć z postacią na nim nie miałem za bardzo styczności ale jest ok 8,5/10
Kowal172 - Tu chyba nic nie trzeba pisać 10/10
DB Mafia -Ładnie 7/10
Euczento---> Kowboj kóry nie wyróżnia się niczym szczególnym, troszkę mało widoczny 5/10.
Xinjin
Lubię kreskówkowe avatary ;p 8/10
Dexx_09 - Bardzo fajny 8.5/10
MegaMafia -Uwielbiam Matrixa 7/10
Euczento - Przypomina mi Boba Fett'a z Gwiezdnych Wojen 8/10
DB Mafia---> Najlepszy avatar jaki miałeś na GOL'u od kąd pamiętam. Bardzo fajna dziewucha, fajne kolorki, 9/10.
gtx295xD - Zmieniony i bardziej wyraźny 8.5/10
MegaMafia
To samo 7/10
Euczento
Czy to nie predator ?:) 6/10
kong123 - Mam przyjemność oceniać Cię po raz pierwszy. Avatar przedstawia żniwiarza co kojarzy mi się ze serią Devil May Cry, którą bardzo lubię, a więc daje 9/10
Xinjin - Kreska z rodem z kreskówki 7.5/10
[200] - To Emo żeś nie widział w życiu. Gdyby \ona była Emo miała by fajke, tatuaże i pełno kolczyków na twarzy, a włosy w kolorze różu.
^^Oceniać Face Shit^^