gtx295xD- czasem widuję, jednak nie jakoś często, na plus +
BlackieM - Bardzo rzadko widuję, całkowicie rozmijamy się w kwestii dyskusji, w których bierzemy udział. Nie spamuje za co plus, wiele więcej napisać nie mogę, nie kojarzę praktycznie w ogóle.
Mutant to taki leżdżend trochę. Spoko gość trochę już jest na forumku, ranking dodatni i to trochę bardzo.
+ Pozytywny kolo. Bang!
MajkelFPS ---> Kojarzę z tego że kiedyś groził że pobije Montere, ale po postach widać że spoko użytkownik, +
fresz lama - spoko user. Dużo użytkowników ostro po nim ciśnie, ale to normalny user. :c Poza tym bardzo pomocny, posty w porządeczku. Lubi rozdawać gry. :D Bardzo duży plus. :)
dVk. --> Często widuję na forum. Co tu dużo mówić pisze z sensem i nie trolluję więc należy mu się + Więcej nie mogę o nim napisać bo aż ta bardzo go nie znam
bogi1--> Widuje najczesciej w karczmach. Wydaje sie na spoko usera, nie spami ale duzo pisze własnie w karczmach, mało udziela sie innych watkach. Plus a co..? : )
Mepps aglia- spoko user, chociaż czasem jego posty wydają mi się dziwne, ale na +
ReaLynX --> Nie znam w ogóle, widzę pierwszy raz, mijamy się, ponieważ pisze tylko o grach i sprzęcie nie biorąc głosu w innych dyskusjach. Za to neutral :P
Mutant z Krainy OZ -> Bardzo lubię tego usera. Wypowiedzi z sensem, często widuję na forum i jego wypowiedzi czytam z zaciekawieniem. Duży +.
dVk. --> Znam dość długo, posty mało rozwinięte ale nie głupie, dobry użytkownik +
fresz - banowany za nic, ostatnio coś nienaturalnie szczodry. Lubie gościa, +
fresh lama- słabo znam, miałem przyjemność popisać z owym userem. Z tego, co widzę nie trolluje, spamuje itp. Użytkownik na +
Ishimura12- pierwszy raz widzę na forum, chociaż pamiętam wątek z rozdawaniem gwiazdek na konkurs i jakoś zapamiętałem ten nick. Oceniam na neutral.
Itach95 - widzę pierwszy raz, może kiedyś "śmignął" mi przed oczami. Dość dużo pisuje w karczmach, na szczęście zdarzają się i inne posty w normalniejszych wątkach. Dobrze tyle, że nie robi błędów ortograficznych :D Ewidentnie w przyszłości użytkownik ten się jeszcze bardziej "wyrobi". +
kluha666 --> Jeden z najlepszych userów GOL'a. Jego posty wnoszą wiele w życie tego forum. Gwiazdka o tym świadczy. Wielki +
bogi1 -> Fan sztuk walki, dobrze prowadzi temat o KSW, nie rozpisuje się w swoich postach, ale i tak uważam go za dobrego forumowicza, jak najbardziej plus.
Mutant z Krainy OZ ---> Znowu go oceniam i dalej to samo czyli porządny user. +
fresz lama -----> kiedyś wydawał mi się nawet całkiem fajnym userem. 'kiedyś' to trafne słowo, bo pan lama jest obecnie dosyć nieudolnym trollem. Neutral.
qweks --> Często widuję. Kojarzy mi się najbardziej z wątkiem ''Jak wyglądacie?'' Wydaje się być spoko userem. Gwiazdka mówi wszystko. Plus się należy jak najbardziej +
bogi1- Znam, często widuję. Wypowiadamy się wspólnie w wątkach o Wrestlingu, którego jest prowadzącym i chwała mu za to. Prowadzi również wątek o Mma lub Ksw. Użytkownik przyjazny, nie zadziera nosa. Wypowiedzi są jasne, czytelne. Oczywiście na +
Face SHit -> Często widać na golu, ale jakoś nie znam bardziej usera. Nie spamuje, kultura przy pisaniu postów jest. Plus się należy.
dVk. - Bardzo lubię tego forumowicza, nie wiem czym to jest spowodowane, może ciepły Pluto z avatara ma na to wpływ, może jego posty, aczkolwiek rzadko kiedy piszemy w tych samych tematach. Po prostu niektórych się lubi bardziej, innych mniej nawet jeżeli powody ku temu są niejasne. Plus ode mnie.
Mutant z Krainy OZ --> widzę często, osoba z levelem powyżej 115 musi być dobrym userem. Kojarzę go z wątku o książkach. +
mannan
Student, który chciałby zawrócić jakiejś dziewczynie w głowie, ale na przeszkodzie stoi mu nieśmiałość.
ozoq --> Jest długo na forum a pierwszy raz go widzę. Z postów wynika że ogarnięty user więc +
fresz lama--> Taki nawet spoko gostek, jeśli się nie mylę to tam były jakieś zgryzy ze strony innych użytkowników ale w moim odczuciu jest raczej na pozytyw. Dużo pisze w karczmach, podoba mi się rozdawanie gier to chyba o Ciebie chodzi jeśli dobrze pamiętam bodajże dałeś możliwość wygrania FC3 itd. To wszystko składa się na +.
gtx295xD --> Lubię tego użytkownika. Mijamy się razem w różnych zabawach itp. Posty ok. Absolutnie bez spamu. Oczywiście +
bogi1 - użytkownik jak najbardziej na plus, nie dość, że wypowiada się z sensem to jeszcze ogląda W.W.E :D
damians idol - Nie widuję często. Bardzo ale to bardzo dużo karczm. Neutral.
Face SHit - ewidentnie czasami ma swoje odpały, jednak przypuszczam, że w głowie ma więcej niż niejeden forumowicz. Jest w porządku :)
tak na przyszłość koledzy:
8. Nie piszemy postów typu "nie znam", "gdzieś widziałem ale nie wiem gdzie...", oceniamy tych, których znamy (wyjątek- juniorzy/legioniści itp)
Jeżeli kogoś nie kojarzymy to dajemy sobie z oceną spokój i czekamy do następnego.
ReaLynX --> Widzę pierwszy raz, posty w porządku więc nie widzę powodów żeby nie dać +
fresz lama - koleś który mieszka w USA i narzeka na życie z tego co kojarzę, ogólnie w porządku user.
RaZoR_247 - bardzo często widuję, kojarzę głównie ze względy na avatar, do postów ni jak nie mam jak się przyczepic, a że jest wiewiór daję plusa
kokoju --> Widziałem kilka razy. Niestety nie miałem przyjemności bardziej go poznać, bo piszemy raczej w innych wątkach. Pisze dużo i z sensem. Gwiazdka to tylko potwierdza. Plus +
bogi1 - ostatnio dość często widzę. Najczęściej chyba pisze w karczmach i wątku o WWE. Spamerem nie jest, posty normalne. Plusik.
dVk. -> chyba kiedyś oceniałem. Generalnie całkiem ogarnięty chłopak, raczej się nie rozpisuje, ale nigdy nie widziałem nienawiści lub głupoty w jego komentarzach.
Mógłbym jeszcze napisać, że siedzi na tym forum całkiem długo i nikt go nie wykopał, ale GOL znosił dużo gorszych użytkowników, którzy byli tu dłużej ;)
Plus.
Miczkus-->
Kojarzę tego użytkownika i cóż mogę powiedzieć. Czy jest samobieżnym źródłem spamu? Nie wiem :> 4200 postów jak na 2 lata to nie tak mało, ale z tego co widzę te posty jakieś bezsensowne nie są, chociaż raczej krótkie. Przy okazji raczej jest to ogarnięty user, z przyzwoitym rankingiem, więc myślę, że mogę dać małego plusa :) +
Pizystrat - Nie za bardzo kojarzę, ponieważ rzadko się udziela. Patrząc na historię wpisów, widać że jeżeli już pisze posty, to nie są to śmiecie.
Można spokojnie obdzielić plusem.
Mutant z Krainy OZ --> Znowu musiałem trafić na niego. Jeden z najbardziej zakorzenionych użytkowników, posty sensowne i rozbudowane. +
fresz lama - No jak u większości userów z początku wydawał się super użytkownikiem, lecz ostatnio głośno o nim na forum niestety od tej negatywnej strony. No cóż, ale mi osobiście nie podpadł, więc daje - Neutral.
DB Mafia- bardzo fajny użytkownik, wypowiada się z sensem. +
BlackieM -> nie kojarzę wypowiedzi tego użytkownika, nie pisze wiele na forum, ostatnie posty raczej niezbyt rozbudowane, trochę udziałów po karczmach. Regulaminu nie łamie, więc z delikatną przewagą na +.
Mr. Orange - Nie kojarzę zapewne dlatego, że sam użytkownik bardzo rzadko udziela się na forum. I to pomimo całkiem długiego stażu. Niemniej jednak należy mu się + za to, że nie łamie regulaminu.
raziel88ck--> Jeden z filarów GOL'a, mnóstwo postów, długi staż, bardzo ciekawe wypowiedzi, zero spamu, czyta książki, angażuje się w sprawy forum..Wszystkie te czynnki sprowadzają się do tego, że zostanie nagrodzony ode mnie plusem.
gtx295xD - widuję dość często na forum, bardzo sympatyczny użytkownik, nie mam się do czego przyczepić, aktywny uczestnik ''5 najlepszych tapet'' gdzie zamieszcza całkiem fajne tapety ;) Całkiem długi staż na forum, godny zaufania i mało konfliktowy ;) Z mojej strony jak najbardziej na plusa +
kong123 - czasem widuję go w karczmach, posty raczej sensowne, a więc użytkownik na +.
damians idol
Hmm, kiedyś raczej kojarzyłem z trollem albo spamerem, ale specjalnie uwagi nie zwracałem. Ot, jakich wiele na tym forum. Teraz jakby częściej się przebija, a i piszę OK, więc chyba jako jeden z nielicznych - poprawił się. A może to tylko zmyłka? ;) +
gnoll - często widuję na forum. Porządny user, nie pisze głupich postów. Ma duuuużą kolekcję gier. :D Plusik.
dVk. - Zawsze kojarzył mi się z użytkownikiem poważniejszym. Posty zawierają kulturę w wypowiedzi i pisowni. Oczywiście +
Face SHit --> Znam od jakiegoś czasu, kiedyś wydawał mi się trollem ale wiem że się myliłem bo to normalny user. +
fresz lama - tajemniczy forumowicz, z jednej strony lubi sobie pospamować i potrollować, a z drugiej potrafi się podzielić grą w konkursie, skłaniał bym się bardziej ku minusowi, ale za DNFa dostanie neutrala.
fresz lama --> Mam wrażenie, że dość kontrowersyjny user. Był kiedyś mały hate na niego ale potem sprawa się wyjaśniła. Nie wiem dlaczego ostatnio zaczął hatować wrestling. Każdy ma jakieś hobby i trzeba to uszanować. Tak jak mówiłem wrestling to serial i jak każdy serial jest udawany ! Nie ma się co napinać. Mały plusik za kilka konkursów, które zorganizował a w ogólniej ocenie neutral.
Mutant z Krainy OZ --> Kurczę wyprzedziłeś mnie xd. Oceniałem już i zdania nie zmieniam. Bardzo dobry user. Wielki +
bogi1 - o tym użytkowniku mam same pozytywne rzeczy do powiedzenia. Widuję go na forum nie od dzisiaj - właściwie od kiedy pamiętam to go kojarzę z forum ;) Ma długi staż a jego wypowiedzi są pozbawione wulgaryzmów czy chamstwa. Zawsze czytam jego posty bo wiem, że napiszę coś ciekawego, w dyskusjach nigdy nie pomijam jego wypowiedzi. Nie widzę też aby wdawał się w jakieś konflikty. Z mojej strony oczywiście wielki plus+
kong123 - Sympatyczny użytkownik służący swą pomocą oraz dobrą radą. Udziela się w różnych zabawach. Jego staż i gwiazdki pokazują iż charakteryzuję się ponad przeciętną kulturą. Nie miałem z nim żadnych potyczek czy nieporozumień, więc daję mu PLUS'a +.
DB Mafia - Użytkownik, który ma opanowane pewne zdolności w przeciwieństwie do innych, "ąćżźćęółń". Wypowiedzi zawierają sens, a użytkownik spogląda na niektóre sprawy okiem krytyka i to cieszy. User jak najbardziej na PLUS +
damians idol --> Widuję rzadko ale już kilka razy zdarzyło mi się docenić posty tego usera więc +
fresz lama -> Jeckyl & Hide. Czasami potrafi napisać coś sensownego, z drugiej strony robi często głupie prowokacje. Ciężko dać plusa - neutral z z domieszką minusa.
Miczkus - Bahrajn obywatel. Głównie zawsze coś tam ciekawego opowie, dla mnie fajny gość.
Miczkus - Zawsze lubiłem użytkownika. Kiedyś widywałem go często, lecz teraz nieco rzadziej. Oczywiście plus.
DEJM... TO LEJT
Ishimura12 - Nie powiem dużo. Widuję, pisze z sensem, nie spamuje. Plus :)
Face SHit --> Już oceniałem ale przez przestój wątku postanowiłem działać. User o podobnych zainteresowaniach do moich. Piszemy w jednym wątku często. Posty dość w miarę. Brak spamu. Plusik +
bogi1 --> Długi staż, często udziela się w karczmach, w innych wątkach rzadko go widuję i niezbyt dużo czytałem jego postów więc ciężko ocenić, coś pomiędzy neutralem a plusem, bardziej skłaniam się ku plusowi.
fresz lama
Krótko na forum, ale dużo lubi pisać ,zdarzają mu się nieraz mądre wypowiedzi ,ale ostatnio parę tygodni wcześniej idiotyczne posty z dodatkiem spamu ,ogólnie neutral
NEMROK19 -> Nieczęsto widzę na forum, więc za dużo nie powiem. Po postach można wywnioskować, że user pomocny i kulturalny. Jak najbardziej plus.
dVk. niedawno oceniałem, więc tylko podbijam.
Oceniać dVk. :)
dVk. --> Znam jakiś już czas i kojarzę z nieciekawego nicka xD. Posty w porządku, +
fresz lama - Kontrowersyjna postać, lubi sobie potrollować, często bywa chamski i nieprzyjemny dla innych, ale ma też dobre odruchy rozdając gierki w konkursach. Pozostawiam bez oceny.
Mutant z Krainy OZ - miły gość, fajne ironiczne posty, a co najważniejsze... gracz ;) zawsze na propsie!
jees --> Prawdę mówiąc pierwszy raz widzę. Na forum jest od dosyć dawna, dodatni ranking. Posty wydają się być w porządku. Więc oczywiście należy się +
bogi1--> Bardzo pozytywna osoba. Lubi WW i prowadzi karczmę związaną z tą dyscypliną, z tego co pamiętam prowadzi również tematy związane z muzyką co bardzo plusuje go moich oczach ;). Spotykamy się razem w giercowniku, ogólnie ujmując swój chłopak! Na plus oczywiście.
gtx295xD --> Znam tylko z karczm, rzadko widuję w innych wątkach więc neutral
cswthomas93pl - Lubię usera, porządny, zawsze pomocny i kulturalny. Plus. :)
@dVk.
Bardzo dobry użytkownik. Fizycznie gimnazjalista, umysłowo kilka lat więcej. Często udziela się na forum, jego posty są dość długie i przemyślane. Z tego co pamiętam dawniej spamował i pisał głupie rzeczy, teraz zmienił się kolosalnie. Nie ma się do czego przyczepić, oby więcej takich użytkowników. +
Oceniać mnie gobliny!
kluha666 - Użytkownik ze stażem. Posty dobre, nie spamuje. Gwiazdka mówi sama za siebie. +
Face SHit - czasami mignie gdzieś na forum, stosunkowo często go widuję, nic do niego nie mam, posty raczej w porządku tak więc nic nie stoi na przeszkodzie aby dać +
kong123 --> mogę napisać to samo co kong o swoim poprzedniku. W porządku użytkownik, dodam jeszcze, że często kojarzy mi się z razielem nie wiem czemu. ;) +.
Mr. Orange --> Widuje dość często. Pisze z sensem. Nie spamuje. Chyba jest pomocny, niekonfliktowy. Oczywiście +
bogi1 --> To samo, co w poście [281]. Dodatkowo prowadzi wątek o wrestlingu. +
cswthomas93pl --> znam dość długo, wydaje się ogarniętym użytkownikiem więc +
fresz lama-znany mi z wątku metafizycznego, gdzie kierował orędzie do innych o zgłaszanie się doń w kwestii wszelkich porad życiowych :D Ogółem przykuł tym moje zainteresowanie mimo 'hejtowania' przez innych użytkowników forum. Śledzę ten wątek. Ciekawe jak się on rozwinie. Oceniam gościa pozytywnie-także pomijając jego niedawny wątek, a patrząc na Jego wypowiedzi w innych tematach
I3dfxI -> nowa twarz, ledwo od tygodnia. Pomimo tego należy się mały plus, choć nie zawsze się zgadzam z Twoimi postami, to przynajmniej nie jesteś pieniaczem i używasz całkiem normalnego języka i starasz się pomagać.
Miczkus - Allah Akbar!!! Jeden z moich ulubionych userów obecnie. Sensowne wypowiedzi, myśli o czym pisze. Nigdy nie widziałem spamu z jego strony. Przede wszystkim pomocny, posty nawet długie, rozwinięte. Plus.
dvk-> Widywałem już tą postać, nie raz się przewinął w gąszczu szaraczków i to jeden z niewielu nicków, który obecnie kojarzę. Nie kojarzę z niczym negatywnym a raczej wręcz na odwrót, także plus.
Haytham --> Z tego co widać i z tego co zaobserwowałem jest to nowy użytkownik na forum, także Neutral.