Roniq -> szczerze, nie kojarzę tego użytkownika. Posty w miarę rozwinięte (nie jednowyrazowe), spamu nie widać. Myślę, że zasługuje spokojnie na +.
gracz12301 - na forum dość często widuję. Jest już jakiś czas na forum ale ranking mały co by wskazywało, że jest trochę na bakier z regulaminem. Ja osobiście nie mam nic do niego więc dam +
kong123
Starej daty użytkownik tego forum, choć pamiętam że zaczynał bardziej "karczmowo". Do tej pory mu tak zostało, ale czasem i coś napisze ciekawego... +
gnoll -> Sześć lat na forum, gwiazdka, spotkać można w różnych wątkach. Gdyby jeszcze punkty rankingu były zbliżone do tych sześciu lat to były ideał, ale kto tutaj jest święty na forum? ;) +
Mutant z Krainy OZ - Miły użytkownik, nie spamujący. Jego posty są długie i ciekawe. Przelotnie widuję go w karczmach. Jego ranking świadczy, że jest tu wręcz weteranem. Nie miałem z nim nigdy na pieńku , więc zasługuję na +
DB Mafia -> w gruncie rzeczy od niedawna na forum, pisze często, i nie robi syfu - a to jest najważniejsze ;) +
Kowal172--->Typowy karczmiarz , jest miły , nie spamuje , ale wkurza mnie jego avatar. U mnie ma +
Kowal172---> Łatwo rozpoznać użytkownika, ponieważ swoim avatrem zawojował liczne zabawy w karczmach. Jego posty nie zawierają spamu czy podejrzanych treści. Mogły by być nieco dłuższe i bardziej rozbudowane ale cóż taki jego styl jak widać. Dużo pisze w karczmach, dużo postów, trochę z nami już jest. Osobiście nic do Ciebie nie mam. +.
@
Mepps aglia---> Jest znami od niedawna. Często widzę jego nick czytając posty co oznacza, że się udziela. Jak narazie malutki plusik w ciemno.
gtx295xD bardzo miły karczmiarz. W dodatku zagorzały fan Rihanny, której to powoli również staję się wielbicielem :) Często widuję jego ksywkę, szkoda jednak, że tylko w karczmach. Ode mnie mały plusik.
Miczkus---> Może widujesz mnie tylko w karczmach bo sam w nich piszesz ? Spójrz sobie na ostatnie posty to zobaczysz, że nie tylko w zabawach piszę :) .
Oceniać Miczkus
[210] -> no to się jakoś mijamy w takim razie, bo nigdy nie spotkałem Cię w innej kategorii :)
oceniać... mnie :)
Miczkus - Typowy karczmiarz, chyba, mogę sę mylić, ale często Cię w karczmach spotykam. Ostatnio dość często mi się rzucał w oczy. Pisze poprawnie co według mnie jest bardzo ważne. Level nie zbyt wysoki, ale to wynika tylko i wyłącznie z tego, że jest nowy, więc chyba mogę ocenić pozytywnie. +
podbijam
Thermometrr-> znam od dawna, widzę z stałą częstotliwością. Porządny gość, nie spamuje, posty długie z sensem, stosuje ortografię i znaki interpunkcyjne, nigdy nie miał problemów z administracją czy innym użytkownikami forum. Dość wysoki ranking, jak na dzisiejsze standardy, niestety nic więcej prócz tej uniwersalnej formułki nie mogę dodać, bo nie znam go bliżej. +
kluha666 - znam i bardzo dobrze kojarzę użytkownika. Od kiedy pamiętam był w porządku - posty nie za krótkie, zgodne z regulaminem, wysoka kultura i ogólnie nigdy nie miałem mu nic do zarzucenia. Ostatnio widuję go rzadziej ale opinii o nim nie zmieniłem -w dalszym ciągu oceniam go na +
kong123--->Znam tego usera jeszcze z poprzedniego konta , typowy karczmiarz , nie spmuje , pisze na temat a nie pieprzy od rzeczy. U mnie ma +
Mepps aglia - Jest to nowy użytkownik uczęszczający głównie w karczmach różnej maści. Jest ogarnięty i nie spamuje. Powiedzmy daję małego plusika.
Xinjin - chyba jeden z wiekszych spamerow
Dojdę do 6000 postów i rzucam to w cholerę. :D
Mepps aglia ---> uzytkownik znany przeze mnie ale glownie przez swego charakterystycznego nicka. Chyba nie mialem okazji z nim podyskutowac, posty raczej nie za dlugie, maly ranking. Dla mnie neutral. Ale dazy do plusa heh.
DB Mafia ---> chyba jeden z wiekszych spamerow (w dobrym tego slowa znaczeniu bo nie trolluje) w karczmach. Widuje go za kazdym razem jak siedze na forum w wielu, wielu watkach. Maly + ode mnie.
Xinjin -> użytkownik mi znany. Uważam go za użytkownika miłego, nie spamującego i wypowiadającego na różne tematy. W dodatku ma w awatarze postać z jednej z moich ulubionych kreskówek(Futurama). Plus
Miczkus ---> Użytkownik, który pomimo niskiego rankingu ma na swoim koncie masę postów. Głównie pisze w karczmach ale czasami jego nick widuję czytając posty z innych kategorii. Ogólnie to nic do Ciebie nie mam. Czasami napiszesz coś ciekawego, oby więcej takich rzeczy. Na dzień dzisiejszy stawiam Cię na plusa.
gtx295xD-> No! Nareszcie posłuchałeś mojej rady i wybiłeś się wyżej niż "karczmiarze", teraz przeglądając twoje posty, trzeba się chwilę naszukać by znaleźć post w kategorii "karczmy". Widzę, że próbujesz pomagać i nawet nieźle Ci to wychodzi, nie przeklinasz, czasem tylko robisz błędy, ale to bardzo rzadko, wiadomości, które tu zostawiasz nie są takie krótkie jak wcześniej, jedyne do czego mogę się przyczepić, to twój avatar, po prostu nienawidzę tej "piosenkarki", ale o gustach się nie dyskutuje, poza tym oceniam Ciebie, a nie Twój avatar. Zasłużyłeś sobie na +
szatan kluska - parę razy cię oceniałem, skąd cię znam? Trochę z Kolekcji Gier, trochę z Giercownika, trochę z Facebooka ;) Nie wydajesz się być karczmiarzem, bo jednak coś tam mądrego napiszesz. Ale pamiętam że dawniej zdarzało ci się. Plus.
podbiję
oceniać gnolla
Gnoll jest spoko, oceniałem cię już na pewno więc nie będę się powtarzał. Lubię Gnolle w grach fantasy.
Mutant z Krainy OZ - kojarzę użytkownika bardzo dobrze za sprawą bardzo charakterystycznego nicku. Na forum widuję go dość często, pisze sensowne i mądre posty, ma długi staż na forum i ogólne rzecz biorąc nic do niego nie mam - zdecydowanie daje +
kong123 bardzo sobie tego użytkownika cenię - głównie ze względu na ciekawe wypowiedzi oraz "państwo kierownictwo" w jednej z moich ulubionych karczm - DDW. Kong123 wypowiada się na różne tematy. Ode mnie plus.
Miczkus - Znam go głównie z różnych karczm. Sam nawet jedną założył :D. Wyróżnia się słodkim avatarem. Dla mnie użytkownik na plusa.
DB Mafia - dość regularnie go widuję, pisze dużo, a już na pewno dużo więcej niż ja ostatnio ;) Wydaje mi się, że pisze sensownie i potrafi trzymać nerwy na wodzy, mnie na pewno nie zdarzyło się z nim zadrzeć. Ode mnie +
Ziecik -> Pisuje niewiele, większość postów to jakieś listy i inne karczemne pierdoły, regulaminu nie łamie stąd dobry ranking. W zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie, by wyznaczyć plusa.
Mutant-> widzę często, jest to chyba osoba z największym rankingiem, która czasem zerknie do karczmy ;) Posty długie, nawet bardzo, nie to co moje "jednolinijkowce" ;D Wiadomości zawsze na temat, napisane poprawną polszczyzną, bez błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Zero wulgaryzmów, chyba nie ma wrogów na forum? Niestety nie miałem okazji bliżej poznać, może kiedyś to się zmieni. Jeśli miał bym wybrać jakiś przykład idealnego użytkownika forum, zdecydowanie zająłbyś pierwsze miejsce, i dostałbyś plakietkę z napisem "Ideał" ;)) Ogromny, rozmiarów arbuza + :D
kluha666 - Miły i spokojny użytkownik, który jest często przez zemnie widziany na forum. Zero spamu, wysoki ranking, gwiazdka i ciekawe postu, czyli od mnie jak najbardziej Puls +.
DB Mafia - w sumie to dość często widuję i tym samym kojarzę użytkownika. Jakoś nic nie przychodzi do głowy co by można mu zarzucić, posty zgodne z regulaminem, udziela się co prawda głównie w karczmach ale jednak na plusa zasługuje +
kong123 no i znowóż na siebie trafiamy, kongi. Ocenę skopiuję z poprzedniego posta - nic się nie zmieniło, a zbyt późno już by coś nowego wymyślać :)
bardzo sobie tego użytkownika cenię - głównie ze względu na ciekawe wypowiedzi oraz "państwo kierownictwo" w jednej z moich ulubionych karczm - DDW. Kong123 wypowiada się na różne tematy. Ode mnie plus.
Miczkus---> Osoba która, jest praktycznie cały czas na forum. Pisze dużo sensownych postów. Co mnie cieszy ostatnio widuje dużo takich nie z karczm. Nie spamuje, nie obraża, przeklinać nie przeklina. Prowadzi bodajże jakąś zabawę. Czasami napisze coś naprawdę godnego uwagi i sensownego. Ogólnie rzecz biorą chłopak da się lubić. Na plus.
gtx295xD - Widuję i to bardzo często. Nie znam dokładnie tego użytkownika, więc dużo powiedzieć nie mogę, ale z tego co udało mi się zobaczyć czytając jego posty jest jak najbardziej ok. Pisze starannie, ranking też ok. Nie mam się do czego przyczepić (no, tylko ten pokręcony nick), ocena oczywiscie pozytywna.
Thermometrr -> dość słabo kojarzę, ale widzę że ostatnimi czasy jest aktywny, a jego posty są niezłej długości i pisze z sensem, na forum dłużej niż ja więc + się należy ;)
Kowal172--->Stały bywalec karczm , pisze na temat , nie spamuje ogolnie to spoko user ale jego avatar mi sie nie podoba. Masz +
Mepps aglia - tego użytkownika zapamiętałem głównie z chamskich i wulgarnych wypowiedzi na forum ale także ze spamu i postów, które bardzo często nie wnoszą nic do tematu - ot wpisuje się tylko żeby trollować ewentualnie pokazać jaki to jest ''zajebisty''. Zdecydowanie minus -
kong123 - dobry użytkownik. Zachowuje się na forum przyzwoicie oraz pisze na temat "+"
Harry M-> czekałem na tę chwilę latami. Bez owijania w bawełnę, przyznam jesteś już chyba legendą na forum, niestety twoja sława nie jest sławą w jej pozytywnym aspekcie, raczej odwrotnie. Spamujesz, piszesz posty, które rozumiesz tylko ty i twoi "funfle" z placu zabaw, do tego często zawierają tylko 1-5 słów. Na plus zaliczę, że jesteś pomocny ale tylko wtedy gdy trzeba kogoś rozbawić, twoje idiotyczne posty ocierają się o kabaret. Do tego twoja sygnatura jest bezsensowna i zawiera błędy. Z tego co widzę w twojej wizytówce, twoimi ulubionym seriami gier są te, których nie posiadasz bo nie masz konsoli (!). Ocena jest taka: jako błazen forumowy +, jako użytkownik hiper minus, największy, najdłuższy, najminusniejszy minus jakiego świat widział.
kluha666---> Użytkownik z ładnym już rankingiem, gwiazdką która świadczy że na nią zasłużył. Masz masę interesujących wypowiedzi na swoim koncie, i co bardzo cieszy są przeciętnie średnie lub długie. Nigdy nie widziałem w twoich postach spamu ani też słów które mógłbym użyć przeciw Tobie ;P. Masz, ciekawy styl pisania. Dam oczywiście plusa, (grzech by było nie dać ;) .
PS. Wypowiedź z postu nr [240] miażdży system .
gtx295xD - Znam tego uzytkownika głównie z karczm. Uwielbia ostrą nawalanke czyli Devl May Cry 4 i jego bohatera Nero :D. Sam tą gre też bardzo lubię. Słucha Rihanny, której ja tez czasem słucham. Mi niczym nie zawinił i nie zauważyłem naginania regulaminu przez gtx295xD. Po za tym jest miły i pomocny, więc muszę dać mu Plusa +.
DB Mafia - Lubi anime, często pisze rozsądnie, nie spamuje, nikomu nie wadzi +
( TO TYLKO PYTANIE - OCENIAJCIE raziel88ck)
klucha666 - Jak to moimi ulubionymi seriami są gry na konsole? Wszystkie które napisałem są na PC więc o co cmn?
raziel88ck - Koks jeśli chodzi o Dragon Ball'a czy Pokemony :D. Jest miły i pomocny. Tworzy dobre artykuły, które z przyjemnością się je czyta na Gameplay.pl. Jego Status na forum uświadamia, że nie jest przeciętnym użytkownikiem. Bez wahania daję mu PLUS (+)
MegaMafia
Dość krótko na GOLu sądząc po rankingu. Pisze nawet zwięźle, ale za to głównie w różnego rodzaju karczmach. W porządku użytkownik, mi w niczym nie przeszkadza. Dla mnie mało, bo mało ale na +.
Harry-> oto cytat z twojej wizytówki
(oczywiście nie wszystkie są moimi ulubionymi [a 4 pierwsze są dla mnie najlepsze] ale wpisałem je bo zapadły mi w pamięci [jest jeszcze parę ‹szczególnie na konsole›ale ich nie wpisałem bo: nie grałem, nie mam itd,itp, etc. etc.])
Czyli napisałeś, że również ubóstwiasz gry w które nie grałeś, proste?
Oceniajcie Xinjin!
Xinjin - spoko gostek. Dość aktywnie działa w wątku o serialach , fan Futuramy i nie wali postami jak z rękawa jak niektórzy nabijacze. Da się człeka lubić - over.
Ishimura12 --->Typowy karczmiarz , pisze sensownie i nie spamuje. Ogolnie to nic do niego nie mam , masz +.
Mepps aglia - Znam go głównie z karczm. Miał charakterystyczny avatar. Jest krótko, ale ja nie zauważyłem naginań regulaminu. Lecz po dacie rejestracji i rankingu można mieć odczucie, że jednak dawał się w bójki słowne. Dam ci małego plusa.
DB Mafia - No ten user jak najbardziej kojarzy mi się z karczmami. Chyba nawet prowadzi kilka takich zabaw. Użytkownik stosunkowo nowy, ale da się do często zauważyć. Ranikng - ok. Pisze sensownie, nie robi błędów. Nic do nie go nie mam - ocena oczywiście pozytywna.
Thermometrr -> Kojarzę ostatnio z wątku seryjnego o Skyrim, wydaje się być jak najbardziej ok, więc plus w pełni zasłużony:)
Mutant z Krainy OZ ->użytkownik z baaardzo długim stażem i ogromną ilością postów. Posty dość różne, od tych krótszych, po te aspirujące do miana małych ścian płaczu. Jeśli chodzi o jakość merytoryczną - jest ok. Tu naskrobie coś o filmie, tam coś o grze(jak tak patrze, to na razie na tapecie ma chyba Skyrima), to wpadnie do wątku politycznego. Generalnie chłopak różnorodny. Plus ode mnie.
Miczkus - oczywiście znam z forum i kojarzę bardzo dobrze. Na forum stosunkowo nie długo, sporo udziela się w karczmach ale do innych wątków też zagląda. Do postów w sumie przyczepić się nie mogę - pisze dość sensownie, kulturalnie i operuje bogatym słownictwem, miły i sympatyczny użytkownik, z którym można pogadać - ode mnie +
Podbiję. Oceniać kong123
kong123 -> Jeżeli nie mylę go z innym forumowiczem, to jest to człowiek, który na forum przeszedł wielką metamorfozę. Ze spamującego w karczmach statsiarza zmienił się we wzorowego forumowicza. Zabiera głos w wielu sprawach, widuję jego nicka dosyć często na forum. Gwiazdki też nie z powietrza raczej się wzięły więc moją oceną może być tylko plus.
Mutant - pisze rozbudowane posty, nie spamuje, pomaga w wątku o Skyrimie i jeśli się nie mylę, to jest fanem serii HoMM, więc jak najbardziej wielki plus.
Poohatch-> dawny Lethos, do tej pory nie mogę rozgryźć za co taka porządna osoba dostała bana? Dawniej widziałem go częściej, pewnie teraz ważniejsza nauka niż forum ;D? Posty długie, sensowne, zero błędów, wulgaryzmów. Nie wiem czy mogę dodać coś jeszcze, na pewno chciałbym aby forum zasilali tylko tacy użytkownicy jak ten Pan wyżej. Ogromny +
kluha666-->Hmm..rzadko go widuje a jak juz to w karczmach. Pisze sensownie , ma gwiazdke a to o czymś swiadczy:) Ogolnie to nic do niego nie mam , masz u mnie +
Mepps aglia - już kiedyś oceniałem i to niezbyt przychylnie. Muszę trochę zmienić o nim zdanie bo pomógł mi zdecydować w wyborze telefonu za co jestem mu bardzo wdzięczny. Widać, że jak chce to umie coś napisać na temat i z sensem. Co prawda dalej zdarza mu się pisać głupio i nie na temat (często też z dość kiepskim poczuciem humoru) ale jakaś tam mała poprawa jest. Minusa już dać nie mogę, plus to też jak na razie trochę dużo - będzie zatem ocena neutralna z zadatkiem na małego + (bo telefon na razie spisuje się dobrze ;))
kong123 użytkownik bardzo sympatyczny. Posty pisze różne - coś krótszego, coś dłuższego, ale z sensem. Nigdy nie obraża, ani nie spamuje. Oby coraz więcej takich użytkowników tu było. Plus.
Miczkus - Przeglądając ten wątek to po raz pierwszy raz cię będę oceniał. Otóż widuję cię często w karczmach, ale też w innych w szczególności jeśli chodzi o pomoc lub wyrażenie opinii. Szybko doszedłeś do 3000 postów i stopnia Senator choć go sobie pozostawiłeś ten co masz go aktualnie. Myślę, ze plus to dobra decyzja by go Tobie przydzielić.
DB Mafia - No ten user jak najbardziej kojarzy mi się z karczmami. Chyba nawet prowadzi kilka takich zabaw. Użytkownik stosunkowo nowy, ale da się do często zauważyć. Ranikng - ok. Pisze sensownie, nie robi błędów. Nic do nie go nie mam - ocena oczywiście pozytywna.
Skopiowałem z mojego poprzedniego postu.
Thermometrr - Może zbyt często jego nicku na forum nie widuję, ale piszę posty sensowne i nie spamuje za co duży +.
maciejkami -> Zupełnie nie kojarzę. Po profilu widzę, że na forum od kilku lat, lecz regularnie zaczął pisać niedawno, nie spotkałem się do tej pory z tym nickiem na forum. Ocena neutralna, bo ciężko coś więcej napisać.
btw chyba zostałem stałym bywalcem tej karczmy ;D
Mutant z Krainy OZ ---> User z bardzo długim stażem na GOL'u. Pisze w różnego rodzaju wątkach, i ma pojęcie o czym pisze. Nie nagina regulaminu, jest miły i pisze rozbudowane i sensowne wypowiedzi. Tak więc zasługujesz na plusa +.
gtx295xD bardzo miły użytkownik. Udziela się w różnych kategoriach, jednak głównie w karczmach. Pomocny, robi całkiem fajne grafiki, nie łamie regulaminu. Plus :)
Miczkus - Na forum od niedawna, ale za to z ogromną ilością postów (9,5 postów dziennie, jak dla mnie to bardzo dużo). Widuję go najczęściej w karczmach. Nie pisze krótkich i nic nie wnoszących postów (co daje duży plus). Pisze poprawnie, fajny awatar - jednym słowem - plus.
Thermometrr - w końcu trafiłem na osobę, której chyba jeszcze nie miałem okazji ocenić a jeśli już tak było to dość dawno temu. Na forum widuję dosyć często i nie tylko w karczmach ale także i w innych wątkach nie związanych z zabawami (ostatnio chyba widziałem go w wątku o Skyrim). Posty moim zdaniem są jak najbardziej w porządku, nie za krótkie (no chyba, że te w karczmach :P), zachowane odpowiednie słownictwo i przyzwoity poziom kultury. Zdecydowanie na +
kong123 - Miły i spokojny użytkownik, nie szuka zaczepek. Piszę sensownie, zrozumiale i nie spamuję . Bierze udział w zabawach. Po za tym ma dwie gwiazdki i wysoki ranking. Dla mnie użytkownik na PLUS
DB Mafia - dobrze znany mi użytkownik. Trzeba powiedzieć, że trochę spamuje w różnych karczmach ale nieszkodliwie. Nic do niego nie mam. PLUS.
Xinjin - Niegdyś na forum widywałem Cię dosyć często, teraz jakoś trochę rzadziej. Na forum krócej ode mnie, jednak z większą ilością postów. Posty nie za długie, nie za krótkie - takie w sam raz. Zdaję mi się, że często udzielasz się w karczmach. Piszesz poprawnie, awatar fajny, nick też. Ocena oczywiście pozytywna.
Thermometrr -> mądrze pisze, choć zazwyczaj dość krótko. Spamu nie zauważyłem. Nie obraża, nie prowokuje. Plus.
podbijam
Miczkus - normalny, porządny user, często widzę, jak tu wszedłem to nick od razu poznałem, kojarzę z wątków w kategorii polityka i religia, lecz szanuję za jednego posta: o tym że podobnie jak ja woli gry single od MMO. Coraz mniej takich graczy. Za to ogromny +.
Jedziemy do Gęstochowy --> Kojarzę nick, czasem widuję na forum, jednak wypowiadamy się z reguły w różnych tematach, do tych politycznych rzadko zaglądam więc nie mam za wielu okazji do poczytania twoich postów, jednak z historii wnioskuję, że nie jest źle i można postawić plusa.
Mutant z Krainy OZ - znam tylko z widzenia glownie przez charakterystycznego nicka, blizej raczej nie mialem okazji podyskutowac ale i tak szanuje. Dobry uzytkownik z obrzydliwie wrecz wysokim rankingiem. Chyba coraz rzadziej pisuje bo kiedys czesciej go tu widywalem. Wiecej takich uzytkownikow na forum nam trzeba. Oczywiscie duzy plus.
Xinjin - Miły i spokojny użytkownik. Udziela się w karczmach i w razie pomocy służy swą pomocą. Dla mnie jest jak najbardziej na PLUS
DB Mafia - porządny użytkownik, służy pomocą , znam go bardziej z różnych zabaw , założyciel wielu wątków właśnie własnie z jakimiś zabawami w tym też tego :). ogolnie ocena pozytywna :))
pawlix90 - na forum już od jakiegoś czasu ale chyba jak dotąd mało się udzielał. Obecnie na forum rzadko go widuję a po postach widzę, że udziela się głownie w karczmach i zabawach. Posty krótkie, często tylko jedno słowo... stawiam neutral z lekkim zadatkiem na plusa w przyszłości.
kong123 -> bardzo mily uzytkownik. W dodatku, czytajac jego posty, widac ze chlop nie ma kelbie we lbie i slomy wystajacej z butow. Czasami skrobnie cos krotszego, czasem cos dluzszego, ale i tak widac, ze ma cos ciekawego do powiedzenia. Nic tylko plus.
Miczkus-->Znam głównie z karczm ale i udziela sie w innych watkach. Pisze z sensem i nie spamuje, według mnie jest ok.
Mepps aglia - jakoś nie widuję za często. Właściwie po raz pierwszy. Po postach poznaję częste uczestnictwo w karczmach (jak i ja :))
Ziom91 - kojarze, pewnie że kojarze - głównie z wątków czysto sportowych (hail handball). Dobry forumowicz, posty sensowne, duży ranking. Ogólnie jak najbardziej spoko gościu znany przeze mnie przede wszystkim z udzielania się w karczmach sportowych i fanbojowania swojego miasta - Przemyśla.
Btw. byłem tam tylko byłem raz w życiu i to przejazdem, ale mi się nawet podobało :] PLUS.

Xinjin
------------>
Plus oczywiście.
gnoll --> Często udzielający (gwiazdka z niczego się nie wzięła) się gość z mega kolekcją gier. Bierze udział w giercowniku (i tam poznałem, a przynajmniej zapamiętałem), ale nie stroni od innych wątków. Walczy z piractwem i unika spamu. :P Użytkownik jak najbardziej w porządku, chociaż czasami lubi się kłócić. (vide dawny (?) konflikt gnoll-Montera).
ppatt1 -> gwiazdka, sugerujac sie ostatnimi postami - zasluzona. Sympatyczny golowicz, z dlugim stazem i wysokim rankingiem. Pomimo tego, jednak nie ma zadartego nosa i jest spoko :) W dodatku gdzies mi sie obilo o uszy, ze studiuje Arabistyke, za co ma u mnie dodatkowego plusa. Oczywiscie uzytkownik na plus.
jees-->Pierwszy raz go widze, ale wydaje sie na spokojnego usera i do tego ma wysoki ranking. Masz u mnie +
Mepps - po nicku wnioskuję , że fan wędkowania. Widać trochę trollowania i spamu , ale z reguły jest spoko.
Ishimura12 - Jest to miły użytkownik, który w potrzebie służy swoja pomocą. Uczęszcza w karczmach, ale rzadziej niż inni użytkownicy. Jego posty są sensowne., więc daje PLUS
DB Mafia
Dużo siedzi na forum.Zna polską pisownie i wszystkie jego zdania mają jako tako sens,lecz czasami jest ukryty.
Daje Plus
FMA - w końcu użytkownik, którego jeszcze nie oceniałem - ba nawet go nie bardzo kojarzę z forum więc konieczny jest wgląd w ostatnie posty, które to choć dość krótkie wydają się być w porządku. Staż na forum dość długi, postów za to mało czyli, że nie spamuje :) Wydaje się być ogarniętą osobą. Dam +
P.S.
Uprzedzając już napiszę - Miczkus proszę nie oceniaj mnie już więcej. 90% wypowiedzi dotyczących mnie jest twojego autorstwa, daj szansę napisać o mnie komuś innego. Twoje zdanie już poznałem (wieeele razy) i myślę, że jak na razie to chyba dość. W ogóle uważam, że w regulaminie powinien pojawić się podpunkt mówiący właśnie o ''nadmiernym'' ocenianiu tych samych osób bo w takiej sytuacji mija się trochę z celem...
@kong123 -> zgodze sie. Troche to bez sensu.
Oceniac kong123
kong123 -> tutaj zastanawiać się nie ma nad czym. Użytkownik z dość długim stażem na forum, z dwiema gwiazdkami, nie spamuje, lubi udzielać się w różnych karczmach, często też wypowiada się w "normalnych" wątkach. Nie ma właściwie się czego przyczepić ;]
Duży +.
gracz12301 --> Nie kojarzę zupełnie, nicki z wieloma cyframi nie zostają w mojej głowie na długo, patrząc na historię postów mógłbym powiedzieć, że nie jest za dobrze, ranking również skłania ku minusowi (siedem poziomów w trzy lata sugeruje łamacza regulaminu). Ode mnie minus :)
Mutant-> jedyny chyba wysoko-rankingowiec, który zagląda do tej karczmy. Posty długie, sensowne, stara się udzielać w niemalże każdej kategorii, wyciągając przy tym z opresji potrzebujących. Niestety nie napiszę więcej, bo chociaż go kojarzę i szanuję, to kompletnie go nie znam :P Nigdy nie wdałem się z nim w jakąś głębszą dyskusję, ale pewnie gdyby taka nastąpiła, nie narzekałbym bo na pierwszy rzut oka widać, że to porządny facet. Oby więcej takich "skarbów" na forum ;)) +
Miło by było gdyby ocenił mnie ktoś, kto tego jeszcze nie robił, no i marzy mi się jakiś dłuższy post, niż ten "standardowy" :)
kluha666--> kojarzę dość dobrze, dużo pisze na forum, jest szanowanym użytkownikiem czego dowodem mogą być ranking i gwiazdka. Przejrzałem listę ostatnich postów i cóż, bardzo dużo krótkich pościków, w tym rzucające się w oczy pojedyńcze "up, up, up, up". No ale ja wystawiam w każdym bądź razie +, bo zasłużony.
Pizystrat - Fan piłki nożnej, a dokładniej Kanonierów. Okazyjnie bywa w nie których karczmach. Jak interesuję się piłką to za pewne przesiaduje w tym wątku nienawiści. No ale cóż mi nie podpadł i jak patrzę na datę rejestracji i level to musi być dość opanowany, więc dam plusa
Proszę jakiegoś użytkownika o założenie nowej części.
^^^Oceniać MegaMafię^^^
MegaMafia --> Użytkownik udzielający się przede wszystkim w karczmach. Bierze udział też w paru innych wątkach cyklicznych. Nic do zarzucenia nie mam, nie wyróżnia się z tłumu niczym szczególnym. Mały plus.