raziel88ck---> Widuję go prawie bez przerwy co oznacza że dużo się udziela i pomaga, miły, kulturalny, wysoki ranking, of kors +.
Już oceniłem.
gtx295xD - Pierwsze widzę. Wypowiedzi krótkie, ale na temat. Lubi sobie pożartować z userów. +
Face SHit nigdy nie miałem sposobności poznać. Kontrowersyjny awatar. Wypowiedzi według mnie bardzo krótkie i mało ambitne (nie wszystkie). Widzę że po rankingu też parę razy poleciało, a bez powodu to się nie dzieje. Ogólnie oceniam neutralnie z małym minusem.
Joshi aka Endeavour
Posty we miarę do poczytania, ale (słusznie) oberwał za jeden wątek, więc gość jest taki pół na pół. Z tego co się orientuje, to taki soldat, a przynajmniej interesujący się armią. Jak już mówiłem - pół na pół.
gnoll
Dawno nie czytałem postów tego użytkownika (pewnie dlatego, że piszę w tylko paru wątkach), ale pamiętam jak jeszcze chciało mi się przepychać przez bajzel w niektórych wątkach i był osobą pisząca dobrze, więc +
Nikos007-----> Widzę pierwszy raz, ranking nawet wysoki ( :D ). Najważniejsze: Nie lubi webba poje*a :D. Plus
No,Luke | your father!! - naprawdę w porządku użytkownik i mimo, że zdarzy mu się napisać jednowyrazowy post, to w generalnym rozrachunku jest OK, bo pisze sensownie, raczej nigdy mi nie "podpadł" ---> +
Ziecik---> Szczerzę mówiąc widzę pierwszy raz, co się rzuca w oczy to wysoki ranking, napisał dużo sensownych postów i ma fajny avatar o sygnaturce nie wspominając---> +
gtx295xD - Nie powiem za dużo, ponieważ rzadko usera tego widuje.Po postach wnioskuje, że user ten siedzi w karczmach, a po nicku że lubi Geforcy.Ogólnie +, ale za te Gefocy mały -.
Artilio----> Chyba go raz widziałem w jakimś wątku. Pisze sensowne, długie i czasem "średnie" wypowiedzi. Plus z malutkim minusikiem za niski ranking :D.
No luke- kurdczę, nie kojarzę. Może trochę nick, ale żadnych konkretnych akcji. Ranking duży, ale nie wiem czy to dobrze, czy źle.
+ i tak.
MajkelFPS - Kojarzę nie wiem skąd ale w którymś wątku chyba widziałem. Nie przypominam sobie by były to posty grubo300-podobne więc daję +
Onomatopeter - szczerze,nie kojarze :p
mnie pewnie tez nie wiele osob kojarzy ;)
cwthomas93pl -może i zbyt wielu twojej osoby nie kojarzy lub nie robi tego zbyt dobrze ;) , ale mi się tam parę razy przez ucho twój skomplikowany nick przewinął i powiem szczerze, że po poziomie twoich wypowiedzi wywnioskować można, że nie należysz do ciągle powiększającego się grona trollów i spamerów nękających to forum dniami i nocami. Piszesz sensowne wypowiedzi, czasami dość mocno rozwijając swoje myśli. W dodatku sprawiasz wrażenie dość miłej osoby. W dodatku przestrzegasz regulaminu forum o czym świadczy ranking adekwatny do daty rejestracji... Nie mam , czego skrytykować, no może mógłbyś pisać na trochę bardziej interesujące tematy i częściej próbować sklecać coraz to dłuższe wypowiedzi. Poza tym raczej nie mam żadnych zastrzeżeń. A co mi tam - plus się należy :)
Ishimura12 - Często wypowiada się na gameplayu a to już dla mnie jest w pewien sposób plus, gdyż ludzie jeżeli się tam wypowiadają to już z sensem i mówiąc coś na temat zaś w tym przypadku jest nie inaczej :) Przyjemnie czyta się jego posty, chociaż przyznaję, iż poza wątkami w gameplayu nie kojarzę, gdzie się jeszcze udzielał ;P W każdym bądź razie - plus
Dał tu ktoś kiedyś minusa? :P
dresX94 --> Przede wszystkim kojarzę z wątku "Co ostatnio oglądaliście", gdzie wstawia swoje recenzje filmów. Dosyć obszerne. Czasem go widzę w innych wątkach. Jak najbardziej dobry użytkownik. Nie spamuje, widać sens w wypowiedziach. Plus +
Dał tu ktoś kiedyś minusa? :P
Sam parę razy dałem :P
ppaatt1- jeden z najbardziej rozpoznawalnych (przynajmniej przeze mnie) userów forum, nigdzie go przedstawiać nie trzeba. Ma bardzo "wysublimowany" i oryginalny gust filmowy jak i muzyczny, po większości postów widać, że wie co mówi... Ponadto stara się pomagać, pisze dużo, sensownie, składnie... O gwiazdce i rankingu nie wspomnę, bo one nie zawsze są miarodajne. Po prostu +
Ziecik - teraz rzadko widuję, kiedyś, kiedyś częściej widywałem. User posiadający wysoki level, mało postów pisze, ale mądrze i sensownie. Ogólnie user pozytywny i ode mnie ma +
Bac02
Typowy gracz, często się tu pojawia ale nie nabuja postow. Chyba maturzysta.
qweks----------> skądś kojarzę, lecz nie mogę sobie przypomnieć skąd,(chyba wtedy miał innego avka) spory level i dużo postów więc jak dla mnie na +
fifek9000 -> niby od dawna na forum, ale dopiero ostatnio rzucił się mi w oczy, bo trochę mało pisze no więc neutral :)
Kowal172 - Często udziela się w zabawach, a jego posty do długich zazwyczaj nie należą, ale też nie łamie regulaminu, nie wdaje się w niepotrzebne dyskusje, ma fajny avatar, stąd +
raziel88ck - dla mnie jeden z bardziej charakterystycznych osób na forum. Multum postów, pisze zawsze z sensem, pomaga innym. Dobry i ceniony przeze mnie użytkownik. Duży +.
Xinjin-> po nicku go nie kojarzę, ale po awatarze od razu. Dobry użytkownik, nie spamuje, nie przeklina, szkoda że dużo postów jest związanych z różnego rodzaju karczmami. Mi to osobiście nie przeszkadza, ale niektórzy mogą się przyczepić. Miły i kultularny, co by tu więcej mówić? Zasłużony plus +
kluha666---> Ostatnio coraz częściej widuje, spory ranking, dużo postów na koncie, nie spamuje, gwiazdka--->+
gtx295xD --> Widuje czasami ale nie za bardzo znam. Ranking na przyzwoitym levelu i posty z sensem więc +
bodi1- Dobry user. Lubię go za poczucie humoru no i muzykę jaką słucha. Co jak co, ale takich konkretnych użytkowników(bez wazeliny, włażenia w tyłek modom i userom z wyższą rangą) mogłoby być więcej.
+
MajkelFPS-----> widzę pierwszy raz (może dlatego że rzeczywiście dawno mnie na forum nie było), dużo postów, lecz mały ranking więc jak dla mnie neutralny
fifek9000 - pierwszy raz widzę na tym forum. Duży ranking przemawia za plusem. Ale jako że kompletnie nawet nie kojarze dla mnie również neutralnie.
Xinjin - człowiek z bardzo dobrym gustem muzycznym. Słucha Pixies i już to wystarczy, żeby dać mu plusa :P
Poohatch - często widuję, trochę sprawia wrażenie sztywniaka ;p udziela się w wątkach o różnej tematyce (najczęściej muzycznych i filmowych). Nie wiem co można jeszcze powiedzieć +
binkset---> Szczerzę powiem że bardzo lubię tego usera, sporo się udziela, mądrze pisze czego chcieć więcej :) , rank też przyzwoity---> +
gtx295xD - Nie powiem za dużo, ponieważ rzadko usera tego widuje.Po postach wnioskuje, że user ten siedzi w karczmach, a po nicku że lubi Geforcy.Ogólnie +, ale za te Gefocy mały -.
Artilio------> nie jest od tak dawna, więc nie kojarzę, więcej nie powiem jak dla mnie neutral
fifek9000--> nie kojarzę za bardzo, choć ranking bardzo wysoki, więc user na pewno dobry.
I avatar z terminatorem! :D Jak dla mnie +, niech będzie ;)
Pizystrat -dość często widuje na forum, miły i ogarnięty użytkownik a to ostatnio rzadkość na forum - ode mnie +
kong123 ---> Bardzo miły i koleżeński user. Założył wiele ciekawych wątków. Często go widuję. Same pozytywy więc +
kong123 -----> coś wiele o nim słyszałem , ponoć już i ballady zaczynają o nim pisać ;) , a mimo to w otwartą dyskusję i wspólne spotkanie się z nim twarzą w twarz na tym forum jakoś okazji nie miałem. No cóż.... może kiedyś nadarzy się ku temu sposobność :) W każdym bądź razie z tego co widzę , to na GOLu że tak powiem siedzi już od jakiegoś czasu i zadomowił się tu już praktycznie na stałe. Przestrzega regulaminu i jeżeli wierzyć moderom na słowo również wyróżnia się czymś w swoich wypowiedziach o czym jak mniemam świadczą te tam dwa złote shurikeny. Forum odkrył zupełnie tak jak ja w sposób przypadkowy , (ale szczerze powiedziawszy nic 4-5 lat temu tu zbyt sensownego do powiedzenia nie miał , więc co się tyczy mojej sytuacji , to nawet wyszło to mi na dobre ;)
Z tego co widzę, to również nie gardzi on serią Fallout (za co swoją drogą też u mnie plusuje) i był w stanie docenić jedyny(moim zdaniem) dobrze wykonany dodatek do trzeciej części Fallów.
Poza tym mniej więcej gustuje w podobnych gatunkach gier wideo i sam ten fakt już również zwiększa moje mniemanie o nim.
Tak już powoli kończąc to według mnie ten użytkownik sprawia wrażenie miłego i otwartego człowieka, z którym można o paru rzeczach kulturalnie porozmawiać.
bogi1 ---- > user mi raczej nieznany.... Parę razy przewinął mi się w kilku karczmach , co w tym przypadku jest małym minusem , gdyż praktycznie zauważalny jest tylko w tym forumowym dziale. Wnioskując z postów udziela się głównie w wątkach wrestlingowych , samochodowych , hiphopowych i tudzież w zabawach. Lista ta jest całkiem spora więc udział w tematach tego rodzaju jest zarówno twoim atutem jak i wadą. Ranking ma dość spory , widać że nie łamie nagminnie regulaminu , gdyż o ile się nie kopnąłem w obliczeniach po ranikngu dostał zaledwie kila razy :P i poza tym w całokształcie sprawia wrażenie koleżeńskiego i otwartego.
Mówiąc krótko: Przyjazny karczmiarz , który mógłby czasami otworzyć się na inne wątki. Pozdrawiam :)
PS
Wiem, że takie wall of texty są tu niespotykane ,ale chciałem nie pozostawić utartej zasady, że ocena poszczególnych użytkowników może się ograniczać do sypania na lewo i prawo plusami oraz minusami ( co sam nagminnie wcześniej stosowałem ;)
Tyle ode mnie. Rzekłem.
Ishimura12---> Szczerze mówiąc widzę usera pierwszy lub drugi raz, level niski ale za to posty z tego co widzę dłuuugie, rozbudowane i mądre, fajna sygnaturka leci maly plusik>>>+
gtx295xD - nie widuję za często. Chowa się gdzieś w tłumie, a jego posty nie przyciągają uwagi. Ot takie zwykłe pismo. Neutralny.
Rated R Superstar - Jeśli nie miał wcześniej konta na GOL'u to jest dość świeżym użytkownikiem. Piszę krókie posty, które dotyczą głównie zabaw. Pisze dość rzadko, więc nie sądzę aby był spamerem, jednak na dzień dzisiejszy, ciężko cokolwiek wywnioskować z jego postów, stąd neutral.
raziel88ck - Bardzooo często widuje. Posty rozbudowane i na temat, prowadzi dyskusje z innymi forumowiczami, wpisy oczywiście bez zarzutów. To chyba wystarczy bo w sumie nie mam co wiecej dodać ale sumując to wszystko (a jak, oczywiście magicznie!) to wychodzi..... wychodzi..... no wychodzi +, a co myśleliście??
kokoju-> widzę często, postu długie, zero spamu, ogólnie dobry użytkownik, denerwuje mnie jedynie jedna mała rzecz, jest święcie zapatrzony w produkty z 'jabłuszkiem' ;)) Poza tym nie mogę się do niczego przyczepić, porządny gość :)) +
kluha666 - ostatnio często widuje. Użytkownik nie spamuje, długi staż na forum, ale nie przepadam. Jestem neutralny.
leem230698---> Nie widywałem, ale teraz widuje za często (żart ;P), w sumie spoko user, dam malutkiego plusa +.
Czyli rozumiem, że mimo tych zgryzów wszystko jest ok? :)
Oceniajcie gtx295xD ^
gtx295xD - po jego ostatnich avatarach można stwierdzić, że lubi napoje gazowane ;p w sumie udziela się w prawie samych zabawach. Chyba nudzi się w domu, bo postów wali w cholerę :)
Jego lista ostatnich postów sięga początku czerwca, moja końca marca :D
Nie jest kłótliwy, wręcz dość sympatyczny dla innych, dlatego +
leem230698---> Jest ok :) , tak jak wyżej napisał binkset nie jestem kłótliwy.
Oceniajcie binkset'a ^
binkset------------> żadko widuję, przyzwoity ranking, nic do niego nie mam, więc na +
fifek9000 ----------> jak na tak duży ranking, o dziwo pierwszy raz widzę. Nie kojarzę użytkownika Dla mnie neutral.
Xinjin - rzadko widuję, ale znam i to dobrze. Sympatyczny użytkownik i nawet niechybiona byłaby gwiazdka :)
leem230698 --> rzadko widuję, ale twój avatar parę razy śmignął mi koło oczu, dobry ranking.
Brokoli---> Widuję często, przyzwoity ranking, fajny avatar, zero spamu, pomocny i miły, lubię Cię--->+
gtx295xD-> ostatnio widzę go dość często, kilka postów z pogranicza spamu, kilka zabaw, poza tymi jest też dużo postów normalnych. Jak potrafi pomoże, nie podpadł nikomu, nie obraża i nie prowokuje. Ogólnie na +
kluha666 użytkownik pozytywnie odnoszący się do innych na forum (a przynajmniej na to wygląda). Posty niespecjalnie wyszukane ale jednocześnie nie zaniżające poziomu forum. Reasumując: na plus.
chyba pierwszy raz widzę więc dam neutral
spoiler start
Zmarnowałem 300 post na zabawę :(
spoiler stop
Rated R Superstar---> I tu to piszesz? To skoro marnujesz na niej swój cenny czas to po co bierzesz w niej udział?
gtx295xD--------> ostatnie często widziałem, w miarę ranking i nie głupie posty, jak dla mnie na +
fifek9000 ---> Wydaje się spoko. Rank wysoki a to dobrze o nim świadczy. Konto od dawna. Nie mógłbym dać nic innego jak +
bogi1 - Ostatnio rzadko widuje, zapewne obaj zaglądamy do innych wątków. Wzorowy user, pamiętam go za czasów ery karczm. Nigdy niczego na GOL'u nie przeskrobał, w porządku facet. +
Rated R Superstar - Rzadko widuję, jest sympatyczny +
ZMIANA
Kcieciol Mimo że nie znam muszę ocenić jako że spóźniłem się z wpisaniem komentarza na temat raziel88ck. Po krótkim przeglądnięciu postów stwierdzam że mało ambitne i za wiele na forum nie wnoszą. W dodatku niektóre się często powtarzają, będąc w zasadzie zbędnymi pojedynczymi słowami aniżeli jakąkolwiek wypowiedzią. Moja ocena to minus.
Joshi aka Endeavour nie miałem dużo kontatku na forum z tym użytkownikiem ale widze, że pisze długie sensowne posty. Jak najbardziej na +.
jarekao--> dość świeży użytkownik, bardzo rzadko widuję.
Popatrzyłem trochę na posty i nic specjalnego tam nie ma.
Jak na razie neutral ;)
Pizystrat--> liczba postów robi wrażenie, posty na dobrym poziomie, widzę po raz pierwszy więc wszystko na podstawie najnowszych postów :D
marcinos709---> Widzę pierwszy raz, aż dziwne że nigdy Cię wcześniej nie spotkałem, level mógłby być lepszy, co mnie miło zaskoczyło twoje posty są dość przyzwoitej długości. Z racji tego że nie lubię oceniać na - chyba że ktoś mi podpadł a Ty jak narazie nie to masz malutkiego +.
gtx295xD ------> hmm..... co by można powiedzieć o tym użytkowniku? Na pewno chce sprawiać wrażenie miłego i jak na razie mu to wychodzi. Nie wdaje się w tak zwane wirtualne bójki , nie bojkotuje zdań innych i ogólnie można uznać go za swego rodzaju forumowego pacyfistę. Na świat patrzy przez różowe okulary i przynajmniej dla mnie wręcz tryska pozytywną energią. :)
Lecz niestety tu lista rzeczy dobrych się kończy....
Każdy ma swoje dobre strony , i te troszeczkę gorsze. U gtx295xD niestety ta druga lista w znaczny sposób nad pierwszą przeważa. Mianowicie co mam na myśli.... Użytkownik ten praktycznie nigdy lub też bardzo rzadko rozwija swoje myśli i ogranicza się do pisania co najwyżej dwuzdaniowych wypowiedzi , co niezbyt plusuje w moich oczach. Z listy postów nie można również wysnuć żadnych konktretów , gdyż większość z nich , ba.... jakieś 90% pochodzi z wątków stricte karczmiarskich. Nie należy go mylić z userami pokroju bogi1 czy bac02. Ci użytkownicy całkowicie oddali się tworzeniu karczmiarskiego działu i sami stworzyli kilka ciekawych szanowanych wątków. W dodatku mają inne zainteresowania pokroju wrestkingu oraz samochodów. Natomiast opisywany przeze mnie user cech takich nie posiada. Składając już moje myśli do kupy uważam , iż gtx250xD powinien troszeczkę bardziej zaangażować się w życie forumowe i zacząć udzielać się w wątkach innych kategorii. Naprawdę są one niemniej ciekawe aniżeli upodobane przez ciebie zabawy.
Ostateczny werdykt może być sprzeczny , ale i tak go muszę wydać. Zaoferować mogę jedynie słabego neutrala , gdyż pozytywne nastawienie i pogoda ducha to zbyt mało aby zyskać sobie przychylność innych Golowiczów.
Ishimura12
Jedno zdanie dobrze go określa - wall of text. Może i dobrze pisze, ale średnio czasami chce się to czytać, np. olałem czytanie jego opinii o gtx295 ;) Ale skoro wiele osób truje adminowi, żeby dać mu gwiazdkę, mimo młodego stażu, to chyba coś w tym jest...
Plus.
Ishimura12 -
o_O
O_o
O_O
Nie jest zbyt długo na forum, ale widać że jest to porządny user, który nie owija w bawełnę i wali konkretne, rozbudowane wypowiedzi. Od razu widać, że nie bawi go spamowanie bezsensownymi postami. Ja bym mu dał gwiazdkę, bo naprawdę na nią zasługuje. OGROMNY PLUSIOR!!
EDIT:
gnoll - często widywany, kolekcjoner, karczmiarz, na forum jest bardzo długo, ma gwiazdkę, no i jak tu nie dać plusa? :)
binkset--> widzę po raz pierwszy, jednak user ma dużo postów, i co ważne na wysokim poziomie, nie ma u niego żadnego spamowania,trolowania. Choć posty nie są może duzej długości to jest dobrze. plus+
Rated R Superstar---> W końcu trafiłem na Ciebie ^^ . Widuję często, niestety kilka razy mi podpadłeś stary, ranking słaby według mnie, zobaczymy co będzie dalej, narazie neutral.
gtx295xD -> karczmiarz, i nabijacz postów (ja dobijam do 6k nie wiem jak ty xD) oczywiście nie chce Cię urazić,jest już trochę na forum, postów też trochę napisał...ogólnie nie mam zastrzeżeń więc +
Kowal172--> bardzo, bardzo często widuję na forum, dla mnie głównym znakiem rozpoznawczym Kowala jest jego fajny avatar :P
Poza tym wydaje się być miłym gościem, bardzo dużo postów bo ponad 3 tysiące, niezły ranking.
Posty trochę mało treściwe, bo dużo czasu spędza w karczmach.
Ale daję solidnego +.
Rated R Superstar - duży minus ponieważ się mnie przyczepił, a JEMU nic zrobiłem, -
Kratos764
Pierwszy raz widzę. Stopień chorąży i ujemny ranking, oooojjj nieładnie!
minus!
Kratos764 - Hmm, szczerze mówiąc widzę tego usera drugi czy trzeci raz, level 0(?), więcej o nim raczej nie wiem, nie pisze rozbudowanych postów. Neutral.
Brokoli - Kilka razy widziałem, ranking spory, wydaje się pisać często w karczmach. Plus.
Kratos764 - Infantylny dzieciak, spamer i fanboy PS3. Jego wypowiedzi nie zawierają nic konstruktywnego. Minus
edit: Thermometrr - Widziałem tego usera zaledwie kilka razy. Po przejrzeniu postów nie mogę się przyczepić. Ranking pozytywny, użytkownik aktywny a stopień wskazuje, że mamy podobne gusta. Plus
Kravas - nick kompletnie mi obcy - choc użytkownik z podobnym stażem do mnie. Nie pisze o niczym, poprawnie, obszerne posty, ma własne zdanie. Na plus.
MacioraMZ >> Często widuje go na forum. Fan skoków narciarskich i dlatego dam +.
DB Mafia -> kojarzę jako tako jedynie po avatarze, posty krótkie, najczęściej się udziela w karczmach, no ale niczym mi nie podpadł więc neutral
[278] nie miałem nic do ciebie a nawet lubiłem aż do momentu kiedy zacząłeś zmieniać konta bez powodu i wszystkich denerwować , poza tym jesteś fanboyem PS3 (lubie konsole , ale gdy ktoś pyta się jaką konsole wybrać to ty odpowiadasz że pewnie że PS3 Nawet nie podajesz argumentów ) dlatego za tobą nie przepadam ale cię nie wyzywam na forum ani nic a wcześniej to tylko troche się ciebie czepiałem , ale o tym nie gadać . Da się z tobą wytrzymać . ale sorry , zgoda ?
kluha666 - kojarze go bo założył karczmę z zespołami na podstaiwe Game War , Dam +
Rated R Superstar - "Świeży" user, ciężko cokolwiek wywnioskować, pisze krótkie posty, czasem mało kulturalne, ale ranking ma niezły jak na rocznik zarejestrowania się na forum, więc chyba źle nie jest. Neutral z lekkim wskazaniem na plus, może w przyszłości zasłuży na pełnoprawnego plusa.
Rated R Superstar - oczywiście zgoda :), włącz gg bo do Ciebie napisałem
raziel88ck - bardzo dobry user, 2 dwie gwiazdki, DUŻY PLUS
Kratos764 ---> Zachowanie totalnie dziecinne. Właściciel muliti kont. Dla mnie raczej miły. Miłośnik wrestlingu. Niech będzie neutral.
bogi1--> często widuję, głównie w karczmach, user bardzo porządny, potęży level i liczba postów, ktre jednak trochę krótkie i mało treściwie. Nie będę jednak się czepiał ;D, plus+
marcinos709---> Użytkownik który zbytnio nie rzuca się w oczy, sympatyczny jest, nie w daje sie w bójki słowne, pisze kąkretnie, nic do niego nie mam +.
gtx295xD - Częsty bywalec we karczmach. Mi niczym nie podpadł więc +
DB Mafia - przyzwoity użytkownik, ale rzadko spotykam, a jego posty jakoś przelatują przed oczami. Nie ma w nich nic ciekawego. Odrzucają mnie także avatary-anime. Mimo to użytkownika cenię, nic nie mam, więc + (słownie: plus)
widzę coraz częściej przede wszystkim w karczmach widzę ale dam mu tego przyzwoitego Plusa+
Rated R Superstar ---> Pierwszy raz spotykam tego użytkownika, ale pewnie dlatego że nie często zaglądam na forum. Ranking plusowy, posty w miarę, średni +
Rated R Superstar - widziałem tego użytkownika kilka razy. Niezbyt wyróżnia się z tłumu - ale nie jest źle.
Wypowiada się głównie w karczmach - a szkoda! Posty niezbyt złożone, ranking przyzwoity, postów mało.
Neutral.
Naruto Fan PL - Argh, kolejny raz ktoś mi się wcisnął! Ranking przyzwoity ale postów mało!
Wypowiada się głównie w karczmach. Wypowiedzi krótkie i niezbyt ciekawe.
Neutral
Kravas - wydaje mi się że widzę po raz pierwszy widzę, ale może kiedyś widziałem. Pisze mało postów ale na temat i z sensem. Nie spamuje, jak dla mnie user na +
Bac02 - naprawdę bardzo porządny user, pisze (mimo, że bardzo dużo) sensownie, na temat, używa poprawnej polszczyzny (najczęściej ;)), chyba nigdy nikogo nie obrażał, przynajmniej ja się z tym zjawiskiem nie spotkałem, do tego lubi jazdę rowerową ---> musi być +
Ziecik ---> Dosyć często widuję. Ranking wysoki. Posty rozbudowane i z sensem więc +
Rated R Superstar---> Początkowo Cię nie lubiłem lecz teraz przekonuje się do Ciebie, oby tak dalej, kilka postów podchodzących pod spam, lecz tak to czysto, zobaczymy co dalej narazie neutral.
tadzikg-> widzę często, pogrubiony stopień, posty średnio, czasem dłuższe czasem krótsze. Wysoki ranking, jak potrafi to pomoże, nie ma się do czego przyczepić.
Nowa część: https://www.gry-online.pl/forum/zabawa-co-sadzisz-o-osobie-wyzej-part-38/z5addbf4?N=1