_Rey Mysterio_"Karczmiasz"_1 - też go lubie ale avatar można znaleźć lepszy 6/10
_Rey Mysterio_"Karczmiasz"_1 ---> Może być, też go lubię 6.5\10.
Bac02 ---> Twój avatar już oceniałem.
domin12 --> DH ? Pierwsze skojarzenie Dr.House. Dobrze myślę ? Serial bardzo dobry był. Ale obrazek na avek średnio się nadaje. 5/10
[207] --> CM Punk. Google it
bogi1- niestety nie znam tego pana z avka ,ale ma chyba coś wspólnego z wrestlingiem co jest twoim wielkim zainteresowaniem :) 6/10
[208] Tak to Pikacz.
Jak mnie wzrok nie myli, to pokemony tak?
Pikachu? Jak dooooooooobrze pamiętam i rzeczywiście to Pikachu to odemnie - 10/10
sewciu50 ---> Nie znam tej postaci, ale za kolorystykę daje 7.5\10.
domin12--> W porządku avatar. Zacznijmy od tego że lubię właśnie avatary w stylu I Love... ponieważ możemy się od nich dowiedzieć co jest np. pasją danej osoby:). Co do avatara to w google dowiedziałem się co to jest downhill i powiem tylke tyle, że również lubię sporty ekstremalne. Fajny avatar, proporcje są ok, styl jest wporządku. Poprostu mi się podoba.
8/10.
gtx295xD ---> Podoba mi się ten awatar. Wyraźny i fajny 8/10.
@JORDAN BOSS@ - Król Lisz z Wowa, nie lubie tej gry. Obrazek sam w sobie fajny, ale avek jest mały i nie widać tego dokładnie. Ogółem wygląda spoko, dużo niebieskiego a lubie niebieski :) 7/10
Bac02 - Pamiętam ten avatar chyba od początku mojej przygody z GOLem. Przez to, jaki jest charakterystyczny od razu poznaję kto napisał post :) 8/10.
adam11$13 -> Przejadłem masę pieniędzy jedząc chipsy tylko i wyłącznie po to by zdobyć pokemona ukrytego między nimi dlatego też muszę dać 1/10 ;p
domin12 ---> " I Love Downhill " Szczerze mówiąc to całkiem mi się podoba, też lubię sporty ekstremalne. Avatar prezentuje się bardzo fajnie. Ocena 8\10.
@JORDAN BOSS@ -> Kiedyś byłem wielkim maniakiem World of Warcraft więc daję 10/10 :)
PkSrlz ---> Nie masz Avataru więc nie ma co oceniać :D.
@JORDAN BOSS@ ---> Średnio mi się podoba, ale nie najgorszy 6/10.
Dwóch panów wyżej już oceniałem, ale ocenie kolejny raz, co mi szkodzi. :P (Bo PkSrlz nie ma avatara).
Więc:
TinyTiger ---> Podoba mi się. Na plus można zaliczyć ładną kolorystykę oraz dobrą jakość obrazka. Ode mnie 9/10.
_Rey Mysterio_"Karczmiasz"_1 ---> Też go lubię. :) Ale avatar można znaleźć, wiele lepszy. Ocena 5.5\10.
@JORDAN BOSS@ - Ale avatar można znaleźć, wiele lepszy. to samo mogę powiedzieć o Tobie. Niewyraźny. 4/10
TinyTiger -> Kojarzy mi się z pewną grą na PSX, w której biegało się takim liskiem lub ścigało gokartami co bardzo mi się podobało ;p 7/10
Face SHit ---> Poprzedni był wiele lepszy. Za dobrą jakość obrazka daje 5\10.
@JORDAN BOSS@ --> Gorszy niż poprzedni. Można znaleźć lepsze fotki ze Spider-Manem aniżeli okładkę Edge of Time. 5,5/10
bogi1 ---> The Best In The World, CM Punk. Avatar podoba mi się od samego początku ! 9/10.
Tiny --> Mam rozumieć, że to największy antagonista z serii Crash ? Avatar bardzo infantylny ale już się do niego przyzwyczaiłem do tego stopnia, że nie robi mi to różnicy ;) 6,5/10
Po półtora roku (?) postanowiłem zmienić swój avek bo tamten mi się już znudził. Wiem monotematyczny jestem bo znowu CM Punk ;) Nic nie poradzę. Jestem nr.1 fan jego ;)
Podbiłem trochę wątek bo przestój był. Dlatego nagiąłem zasadę co 3-4 posty. Mam nadzieje, że będzie to mi wybaczone ;)
bogi1 ---> Gorszy od poprzedniego. Można znaleźć lepsze fotki z CM Punk'iem. Co się komu podoba 6\10.
@JORDAN BOSS@ ---> Prawie kropka w kropkę przekopiowana moja opinia z postu [233]. Nie umiesz sam czegoś napisać ? Tak samo było w wątku o wrestlingu, gdzie kopiowałeś komenty z wrestlefans. A już myślałem, że weszłeś na dobrą drogę...
Sorry z offtop. Oceniajcie cswthomas93pl
Już po nabiłeś swoje posty ?
I kto to mówi.... Zresztą co to znaczy ''po nabiłeś posty'' ?
Nie umiesz sam czegoś napisać ?
Umiem, i to bardzo dobrze. Już po nabiłeś swoje posty ?
^^^ Oceniajcie cswthomas93pl ^^^
Zresztą co to znaczy ''po nabiłeś posty'' ?
Offtop On
spoiler start
Już ponabijałeś swoje posty
Człowiek, pomylić się nie może ?
spoiler stop
Offtop Of
^^^ Oceniać cswthomas93pl ^^^
_Rey Mysterio_"Karczmiasz"_1
Nie wiem co to.Chyba jakiś wrestlingowiec. Słabo widać 3/10
adam11$13 ---> Muszę przyznać, że z tą świąteczną czapką, twój avek lepiej się prezentuje niż poprzedni :) 9+\10.
@JORDAN BOSS@ - jeszcze czapeczka swiateczna i bedzie git 8/10
_Rey Mysterio_"Karczmiasz"_1 -> Słabo widać ale chyba jest to jakiś zawodnik sportów walki jeśli dobrze widzę. 5/10
domin12 - lubie wszystkie ekstremalne dyscypliny rowerowe, w moim przypadku avek byłby z napisem I love BMX :D Kiedyś miałem też faze na DH ale brak miejscówek. Avek prezentuje sie ładnie 9/10
Bac02 ---> W stylu zimowym też pasuje. :) Na plus można zaliczyć ładną kolorystykę oraz dobrą jakość obrazka 10\10.
adam11$13 ---> Już oceniałem.
Offtop
To może dał byś łaskawie komuś innemu ocenić?
@JORDAN BOSS@
to na kurwę go oceniasz
adam11$13-> pikaczu i czapka św. nie 3/10
tadzikg ---> Nie w moim guście, i do tego czarno-biały. Ale na plus można zaliczyć dobrą jakość obrazka oraz duży rozmiar (widoczny). Ode mnie 5+\10.
^^^ Oceniać TinyTiger ^^^
Rey Mysterio --> Gdyby nie twoja ksywka to bym sie nie domyslil. Najlepsza akcja sprzed laty jak po raz pierwszy zdjal maske :)
Mogles znalezc lepsza fote Rey'a ;) sredniawka wiec 5/10 a ze mam calkiem przyjemne wspomnienia to dam 7 /10
_Rey Mysterio_"Karczmiasz"_1--> Weź ogarnij trochę ci*ę i nie upuj co chwile. Jeden dzień nazywasz długim zastojem? Proszę Cię!
@JORDAN BOSS@--> Lubię człowieka-pająka dlatego też i avatar mi się spodobał. Jest to co potrzeba. Jak narazie chyba najlepszy jaki miałeś. Co do oceny to myślę, że 6/10 będzie pasować.
gtx295xD ---> Bardzo fajny Avatar, który nie ukrywam strasznie mi się podoba 9/10.
Voronwe ---> Nie ma avatara, więc niestety nie mam co oceniać. :D
TinyTiger ---> Jak już wspominałem, avatar podoba Mi się jak najbardziej, bo przedstawia Tiniego z gry "Crash Bandicoot" i ma ładną kolorystykę. 9+/10
@JORDAN BOSS@-->Nic szczegolnego, spiderman patrzacy w dol, ale jest widoczny i to jest + 5/10
Mepps aglia --> ta fotka Jim Morrisona średnio nadaje się na avek dlatego też daje 5/10.
bogi1 - CM Punk? :) Jak tak to daje 10/10!
R3ch0T ---> Hehe, śmiesznie tu wyszedł ten piesio. ;) Za dobrą jakość obrazka daję - 6+/10
@JORDAN BOSS@ ---------> czacha ? Ghost Rider ? Tak czy siak mało oryginalnie więc 5/10
Pizystrat - klasyczny avatar, pamiętam go chyba od początku obcowania z GOLem :) 8/10.
cswthomas93pl--> Lajtowy avatar, dziewczyna wygląda na wyluzowaną, pewnie do jej płuc dostała się spora porcja dymu z świeżo ususzonej konopii. Daję 7/10.
gtx295xD-ta dziewczyna wygląda jak rihanna i chyb nią jest, ogólnie to avatar za bardzo się nie wyróżnia i wgl więc 6,5/10
bizon1807 - Nawet niezły avatar, to pewnie jakieś logo tylko czego??? 7/10
bogi1-The Best in the World (przyznam się że bym nie wiedział gdyby nie [234]) 7/10
adimaster4444
To jest logo firmy Rock Shox, robią amortyzatory do rowerów :)
bizon1807 - No jak dla mnie nic nadzwyczajnego 4.0/10
spoiler start
Ta część ma już dwa lata :O. Może rzeczywiście pora aby w końcu popadła w ciemną otchłań GOL'a znaczy się Mordoru :P
spoiler stop