Wasze TOP 3 Anime/ Mangi

Forum anime i manga
Odpowiedz
20.05.2026 16:32
Apsik
😊
1
1
odpowiedz
Apsik
34
Konsul

GRYOnline.pl

Via Tenor

Wasze TOP 3 Anime/ Mangi

Jakie tytuły znalazłyby się w Waszym TOP 3? Mogą, to być serie, które uważacie za arcydzieła, ale też takie, które są dla Was po prostu ważne czy nostalgiczne. 
U mnie byłoby to na pewno Naruto, które pozwoliło zanurzyć mi się w kulturę Japonii, to od tej serii zaczęłam poznawać czym jest anime i manga, ale także zainteresowałam się japońską muzyka, a później całą kulturą. Dla mnie najbardziej nostalgiczny tytuł! Na drugim miejscu myślę, że byłby OnePiece, który pozwolił mi znów poczuć ogromne szczęście i satysfakcję podczas oglądania kolejnych odcinków. Bardzo lubię, że walki potrafią trwać kilkanaście odcinków, a także ciepło, jakie bije z tej serii. Na trzecim miejscu myślę, że znalazłoby się Attack on Titan, ze względu

spoiler start

na jeden z większych plot twistów i gorzkie zakończenie.

spoiler stop

Specjalne miejsce ma także Berserk 🖤

Wołam osoby aktywne pod newsami z tą tematyką 😉

Mangas Ichigo87 kornelj Krzysiek12 turb0gor Aki9519 Braxen dashkor g@laktyczny-hesperoni$ MalutkiPOL Mario2 Mentikk Ogichi666 pl3xcoon3rf Raist RoronoaKiko Słodziak Cukier Starszy34 Trashka

20.05.2026 16:40
2
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Ogichi666
0
Junior

Code Geass, Helsing Ultimate oraz Bleach to absolutna topka, zwłaszcza Bleach powinien Ci przypaść do gustu po obejrzeniu Naruto i One Piece

20.05.2026 16:44
Apsik
2.1
odpowiedz
Apsik
34
Konsul

GRYOnline.pl

Ogichi666 Bleach i Code Geass widziane i lubiane 😎

20.05.2026 17:03
Apsik
3
odpowiedz
Apsik
34
Konsul

GRYOnline.pl

20.05.2026 17:03
Apsik
4
odpowiedz
Apsik
34
Konsul

GRYOnline.pl

20.05.2026 17:11
HETRIX22
5
odpowiedz
HETRIX22
221
PLEBS

Bleach nadal się wam podoba? Słyszałem,  że anime bardzo źle się zestarzało i jedynie co z niej zostało to nostalgia.

20.05.2026 17:31
6
odpowiedz
Aki9519
1
Junior

Gintama za fantastyczne połączenie humoru które nie boi się parodiować wszystkiego co mu się nawinie z głęboką, często wzruszającą historią o przyjaźni, poszukiwaniu miejsca na ziemi i przepracowywaniu przeszłości, houseki no kuni za piękne połączenie motywu buddyjskiej czystej krainy z paradoksem statku Tezeusza. Kurde 3 to trochę za mało bo chciałoby się wymienić kakushigoto, monstera czy frube

Forum Forum anime i manga
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl