Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Wasz ulubiony kraj poza Polską?

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
10.07.2026 22:01
Czilijczyk
1
1
odpowiedz
Czilijczyk
1
Junior

Wasz ulubiony kraj poza Polską?

Jaki?

Mój to Chile. Pingwiny, lamy i awokado!

10.07.2026 22:26
Mazzz
2
1
odpowiedz
Mazzz
19
Pretorianin

Chile jest moim ulubionym krajem z Ameryki Poludniowej.

11.07.2026 14:01
tenad
3
odpowiedz
tenad
22
Pretorianin

Chorwacja za to że jest przepiękna

11.07.2026 14:03
4
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Halabarda Geralta
34
Generał

Anglia a raczej UK Jeśli ktoś woli. Zajebisci ludzie!

post wyedytowany przez Halabarda Geralta 2026-07-11 14:04:17
11.07.2026 14:14
Bociek69
4.1
1
odpowiedz
Bociek69
65
Byle do Wiosny

Halabarda Geralta Inzynierowie i lekarze? Przeciez biali juz dawno uciekli.

Juz 7 Premiera zmieniaja, ekonomia rownia pochyla i za 10 lat tego kraju nie bedzie.

post wyedytowany przez Bociek69 2026-07-11 14:15:35
11.07.2026 22:55
4.2
odpowiedz
Halabarda Geralta
34
Generał

Bociek69

Bociek zjadłeś chyba zamiast żaby jakąś toksyczna ropuchę i pierdzielisz farmazony.😁

11.07.2026 14:22
Loon
5
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Loon
145
mohenjodaro

Z tych, w których byłem to chyba Austria.

A gdybym musiał się wyprowadzić z Europy to chyba do Urugwaju, to jest najmniej ciekawy kraj Ameryki Południowej, ale w dużej mierze właśnie z tego powodu bym go wybrał ;-)

11.07.2026 14:35
Kasrkin
5.1
odpowiedz
Kasrkin
20
Generał

mohenjodaro Austria jest świetna, ale tylko większe miasta. Na prowincji są takie zamknięte społeczności na obcych/zagranicznych że głowa mała :D

Bawaria jest również spoko, ale mi się podoba Słowenia. Cisza, spokój, nie słychać o żadnych aferach. Blisko w góry i nad morze.

11.07.2026 14:58
Loon
5.2
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro

No tak, trochę sobie ulozylem ten idealny obraz Austrii na bazie tego, że bardzo lubię Wiedeń + ładne widoki Alp.

Mnie się w Wiedniu podoba m.in. to, ze tam działa multikulturalizm. Mieszkasz w bałkańskiej dzielnicy i jest w miarę ok, imigranci z Afryki czy muzułmanie chodzą w garniturach, normalnie uczestniczą w życiu społeczeństwa, świetnie się zasymiliowali.

Kontrastuje mi to potężnie z Hiszpanią, Portugalią czy Włochami, które są wprawdzie lepszymi pogodowo miejscami do życia, ale ja ilekroć tam jestem, to mam wrażenie, że tamte społeczeństwa sobie z imigracją nie radzą, regularne zaczepki ze strony imigrantów a to kup dragi, a to jakieś groźne spojrzenia. Eee, not quite my tempo. Plus zacofanie tych krajów, problemy z tak prowizorycznymi kwestiami jak płatność kartą ;)

11.07.2026 14:34
Iselor
6
1
odpowiedz
Iselor
51
Senator

Z tych w których byłem to Czechy. A gdybym musiał się wyprowadzić z Europy to albo Wyspy Alandzkie albo Grenlandia albo miasto Unalaska na wyspie Unalaska należące do Alaski w USA.

11.07.2026 15:00
Wrzesień
👍
7
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Wrzesień
83
Idiot Doom Spiral

Nie mam chyba jakichś szczególnych upodobań, ale np. jak jestem za granicą, to zawsze udaję Estończyka. To prawdopodobnie najbardziej neutralny, nieobciążony uprzedzeniami i stereotypami kraj na świecie. Niby każdy słyszał, że jest takie coś jak Estonia, ale nikt nie wie gdzie to w zasadzie jest, z niczym się nie kojarzy, a Estończycy to miejska legenda i nikt ich nigdy nie spotkał (a jeśli twierdzicie, że spotkaliście, to pewnie byłem ja, udający Estończyka). Nawet ich język nie jest powszechnie kojarzony, więc można bełkotać bez sensu jakieś zmyślone słowa, a i tak wszyscy uwierzą, że to estoński.

post wyedytowany przez Wrzesień 2026-07-11 15:00:55
11.07.2026 15:03
Loon
7.1
2
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro

Wrzesień My Polacy też jesteśmy ci wdzięczni, że za granicą udajesz Estończyka

11.07.2026 15:12
Wrzesień
7.2
1
odpowiedz
Wrzesień
83
Idiot Doom Spiral

Jeśli jesteś tym Marianem, którego spotkałem w Wiedniu, to wciąż nie jestem zainteresowany twoją piramidą finansową.

11.07.2026 22:40
WolfDale
7.3
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Wrzesień Ja akurat wiem gdzie oni są, ale to pewnie dlatego że lubię oglądać rajdy z Estonii. Chociaż w przypadku aktualnej nieciekawej sytuacji na świecie myślę ze wielu ludzi dowiedziało się gdzie jest Estonia.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl