Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Tęsknię za starym, dzikim internetem - tym sprzed ery algorytmów i TikToka. Pamiętacie jeszcze to uczucie?

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
29.06.2026 17:44
1
2
odpowiedz
tamek66
1
Junior

Tęsknię za starym, dzikim internetem - tym sprzed ery algorytmów i TikToka. Pamiętacie jeszcze to uczucie?

Dźwięk GG o północy, ściąganie jednej MP3 przez całą noc i wchodzenie na Maxiora na lekcji informatyki - ten klimat miał w sobie coś magicznego. Współczesna sieć nie ma już tej duszy, niestety... 😢

Za jakimi stronami, portalami czy forami, które zniknęły bezpowrotnie, tęsknicie najbardziej?

post wyedytowany przez tamek66 2026-06-29 17:48:37
29.06.2026 23:14
Wrzesień
1.1
2
odpowiedz
Wrzesień
83
Idiot Doom Spiral

Za jakimi stronami, portalami czy forami, które zniknęły bezpowrotnie, tęsknicie najbardziej?
Za filmwebem. Tym starym, zanim reklamy i oczojebność całkiem go zabiły. W szczególności za kultowym forum INNE. Czwartkowe imprezy na filmwebie to były czasy...😢

29.06.2026 18:13
mgr. Kuba
2
6
odpowiedz
mgr. Kuba
173
-

No, za TAMTYM forum GOLa.
Aczkolwiek uwazam ze po tym jak normalni ludzie przestaja korzystac z FB a Twitter nie nadaje sie dla wszystkich to bedzie jakis zwrot akcji w trendach i takie fora byc moze troche odżyją.
Tylko w sumie co z tego jesli nawet, to forum jest juz przesiakniete nudziarzami, nawet jak sie tu pojawi jakis glupi szybki wątek to zaraz sie zleci banda smutnych ktorym to nie pasuje. Takie troche bledne kolo bo narzekanie ze GOL nie jest taki jak kiedys zupelnie nie idzie w parze z tym ze czasem ktos probuje to rozruszac a jest torpedowany.

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2026-06-29 20:35:48
29.06.2026 23:18
Racja
3
odpowiedz
Racja
16
Generał

Moim ulubionym forum było markolf.pl

29.06.2026 23:43
M@co
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
M@co
143
Krzywda

Ja wiem, że nie tęsknię za goozysem. Bo mam wrażenie, że co chwilę wraca pod kolejnym nickiem. A moze to gaming man? A może oni wszyscy należą do jednego trolla?

29.06.2026 23:47
4.1
odpowiedz
tamek66
1
Junior

M@co jako autor wątku, bardzo uprzejmie proszę o pisanie na temat.

Z góry dziękuję!

30.06.2026 00:02
WolfDale
😂
4.2
1
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

M@co Uderz w stół, a nożyce się odezwą!

30.06.2026 01:25
Herr Pietrus
5
odpowiedz
Herr Pietrus
246
Jestę Grifterę

Jeszcze troche podwyżek cen elektroniki i wrócą stare Internety. 😈
Tak starych jak te z pierwszego posta nie pamiętam, ale niewiele młodsze już tak (mp3 128 kbps ściągało się kilka albo i kilkanaście minut)

30.06.2026 09:44
elathir
6
odpowiedz
elathir
126
Czymże jest nuda?

W sumie trochę za pewnymi forami gier przeglądarkowych. Bo nawet nie za samymi grami, bo w gruncie rzeczy to były takie griderskie przepalacze czasu ale za społecznościami, które wokół nich żyły. Pamiętam jedną z tych gier, była tragiczna, utrzymała się może z półtorej roku, ale społeczność na forum była fenomenalna, choć nieliczna, bo udzielało się może z 20 osób w offtopie tak wszystkie udzielały się praktycznie codziennie a dyskusje nie miały końca. Były tez takie większe co się utrzymywały latami, tam też było fajnie, ale nie tak kameralnie.

Ale tak naprawdę to człowiek tęskni za młodością, ciekawy jestem czy dzisiaj gdybym znalazł się na takim forum bym się odnalazł tak jak wtedy, czy starego mnie dalej by to bawiło.

30.06.2026 10:39
T_bone
7
odpowiedz
T_bone
283
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

"Za jakimi stronami, portalami"

zakazanaplaneta.pl to był jedyny "serwis/blog?" filmowy jaki czytałem.

Funkcje niektórych wątków seryjnych GOLa przejął dla mnie Discord, tylko że tym samym odcieliśmy się grupką znajomych od napływu świeżej krwi.

post wyedytowany przez T_bone 2026-06-30 10:39:22
30.06.2026 22:24
8
odpowiedz
kiczowiec
2
Junior

Tęsknię za starym Last.fm i tym obsesyjnym nabijaniem odtworzeń. Potrafiliśmy zostawić włączony komputer na całą noc, żeby nabić statystyki ulubionego wykonawcy, głęboko wierząc, że te cyferki na profilu mają jakieś realne znaczenie dla wszechświata. Tymczasem jedyne, co z tego wyszło, to wyższy rachunek za prąd i duma z bycia alternatywnym dzieciakiem.

30.06.2026 23:49
Lilus
9
odpowiedz
Lilus
141
Redberry Belle

Nadal siedzę na golu, bo jest namiastką tego, co najlepiej wspominam ze starego internetu, czyli społeczności:) tęsknię za wysyłaniem memów/animacji/gierek we flashu i serwerami ftp z muzyką, kanałami na soulseeku oraz forami phpbb by przemo ;)

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl