ŚwiniaGG 2.0 - włamywanie komuś na kompa

Forum Komputery
Odpowiedz
15.03.2011 21:51
👍
1
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

ŚwiniaGG 2.0 - włamywanie komuś na kompa

Witam

Interesował by kogoś program z następującymi funkcjami? :

program działa przez neta czyli jeżeli go komuś wgramy na kompa to mamy władze nad "jego Kompem".. program posiada funkcje:

1. grzebanie po dyskach
-kopiowanie, wklejanie, zmiana nazwy, przenoszenie, usuwanie plików

2. Pobieranie plików z kompa "ofiary" na swój komputer

3. pobieranie ekranu..czyli prześle nam się obrazek z tym co ktoś robi na kompie(Print Screen)

4. Profesjonalny Keylogger do wszystkiego.. keylogger zczytuje wszystko co się pisze na kompie ale nie robi tego bezsensownie!!!! podam przykład.. przypusćmy że ktoś ma otwarte 3 okna..w opierwszym oknie jest otwarty Facebook, w drugim jest GG a w trzecim NaszaKlasa... to keylogger działa tak że za każdym razem jak ktoś robi cos w danym oknie to pierwsze keylogger zczytuje nazwe okna np. Facebook i poniżej zczytuje to co ktoś pisze na klawiaturze..jeżeli ktoś zmieni okno na inne to program znowu pierwsze zczyta nazwe okna i ponoiżej zczytuje tekst pisany na klawiaturze.. dzięki temu wiemy kto co z kim pisze i dzięki temu również bez problemu można zdobyć hasła do przerozmajtych kont itd...

5. Zabijanie procesów - zczytuje wszystkie otwarte procesy w kompie czyli te kiedy naciśniemy alt+ctrl+del.. i możemy dowolny proces wyłączyć.

6. Rysowanie: RYSUNEK/ANIMACJA !! możemy narysować w programie prosty rysunek lub stworzyć prostą animację i to się od razu wyswietli na ekranie "ofiary"

7. Automatyczne pisanie tekstu... wpisujemy sobie dowolny tekst i kiedy "ofiara" kliknie w jakie kolwiek miejsce na monitorze gdzie da się pisać to ten tekst się tam będzie sam ciągle pisał!

8. Gaszenie i włączanie monitora.

9. wysuwanie i wsuwanie CD

10. Myszka:
a) samo goniąca myszka.. 3 rodzaje gonienia myszki po monitorze + zatrzymanie myszki na stałe.
b) samo klikająca myszka
c) malowanie myszką... jak ofiara bedzie poruszać myszką to na piękne przejsciowe kolory będzie myszka malować po monitorze.
d) zamiana przycisków myszy Lewy na prawy i prawy na lewy i odwrotnie.. Oczywiście wszystko sie wykonuje na komputerze ofiary.
e) ustawienie czasu trwania Podwójnego czasu kliknięcia myszki.

11. Wygaszacz ekranu.. możesz włączać wygaszacz ekranu na kompie ofiary lub ustawić żeby np. cp 1 sekunde się wygaszacz sam włączał non stop

12. Zmiana rozdzielczości ekranu.. możesz komuś zmienić rozdzielczosć ekranu i ustawić mapę bitową.

13. Ukrywanie pasku zadań(to ten pasek gdzie jest przycisk START)... możesz sobie ustawić żeby np. co ćwierć sekundy się pojawiał i znikał ten pasek.

14. data i godzina.. możedsz ustawić komuś inna date i godzię... Uwaga!! możez ustawić żeby np. godzina się obnizała co wybrany przez ciebie czas np. co sekunde.. żeby minuty tez się obni zały lub wzrastały z dużą prędkoscia lub bardzo małą itd..

15. uruchamianie komus sytron www.

16. wyświetlanie komunikatu... na monitorze ofiary wyswietli się dowolny komunikat .

17. poprzestawianie okien.. wszystkie okna się poprzestawiają.
18. zaokrąglenie okien..okna bedą mieć kształt kulisty :)

19. wyłączanie, uruchomienie ponowne, wyklogowanie kompa

20. migające kontrolki na klawiaturze.. ustawiasz sobie sam w jaki sposób mają migać.

21. formatowanie dysku... ofiara nie będzie wiedziec że coś się w ogóle formatuje

22. ukrywanie systemowych aplikacji..czyli wszystko będzie znikał i pojawiało się na ekranie.. kiedy zniknie wszystko to zostanie tylko czysta pusta tapeta bez ikonek i bez wszystkich otwartycz okien.

23. MIDI... mozna stworzyć melodyjkę, która się odtworzy od razu na kompie ofiary.

i jeszcze różne inne dtrobne funkcję...

pisać... 7914730gg

Pzdr..

15.03.2011 21:53
matisf 
👍
2
odpowiedz
matisf 
87
Generał

Tak, pewnie nam wyslesz trojana zebys sie sam bawil naszymi kompami, nie na tym forum szukaj frajerow.
W planach jeszcze nie byles jak juz takie programy chodzily po sieci ...
Ale powodzenia!

Ed, no to po co komus oferujesz takowy program?
Jak bedzie ktos mial zapotrzebowanie to sobie sam znajdze, wujek google jeszcze dziala...

15.03.2011 21:55
3
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

jak tak myślisz to sam jesteś frajer.. to nie chodzi o to żebym ja sie komuś miał włamywać bo nie mam zamiaru...

15.03.2011 22:01
gtx295xD
4
odpowiedz
gtx295xD
81
Szef Syntetycznej Mafii

Wątpie żeby ktoś się na to nabrał xD

15.03.2011 22:03
5
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

Ludzie!! to jest jest jakiś głupi wybryk że ja się komuś chce włamac czy coś TYLKo chodzi o to że jestem na etapie tworzenia takiego programu i chce więdzieć wstępnie czy będą chętnia na taki program.. oczywiście chodzi o zarobek dla mnie i tyle.. a program już za niedługo będzie skończony i na prawde ma dużo fajnych funkcji i bardzo przydatnych..

15.03.2011 22:08
6
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

k

15.03.2011 22:10
7
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Przydatnych przy czym niby?

15.03.2011 22:10
8
odpowiedz
tomasZx0x
17
Centurion

Troll.. nie wkurzaj mnie.. dobrze wiem że dużo jest błędów w tym co napisałem ale to z pośpiechu .. widziałem że robie błędy ale nie chciało mi się ich usuwać... i tyle...

15.03.2011 22:19
gtx295xD
9
odpowiedz
gtx295xD
81
Szef Syntetycznej Mafii

Na tym forum raczej nie znajdziesz takich osób.

16.03.2011 08:40
10
odpowiedz
budziakowski
24
Generał

Ale wiesz, ze tworzac taki program narazasz sie na kilka lat pierdla? Jest to bardzo ladnie opisane w kodeksie karnym.

16.03.2011 09:08
Widzący
😁
11
odpowiedz
Widzący
255
Legend

Jeżeli okna będą miały kształt kulisty to ja biorę to na pniu.

16.03.2011 09:40
DanuelX
12
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Ja bym tam świnie a nawet 2.0 wziął - dobrego i świeżego mięska nigdy za wiele!

16.03.2011 09:57
Rellik
13
odpowiedz
Rellik
102
J u n i o r

Ja tylko się zastanawiam czy on szuka naiwnych, czy sam też jest naiwny?

świniagg jest staaaarym projektem, obsługującym nat poprzez gg - ale bazowała na starym protokole.
Źródło było ogólnie dostępne, ale wierz mi zmiana dwóch linijek w jego kodzie nie sprawi że zacznie pracować poprawnie.
A sądząc po stylu Twojego pisania to pojęcie masz mierne.
Więc pewnie szukasz naiwnych na forum o grach.

Żegnamy ozięble

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl