Świat Battlefielda #2

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
16.05.2026 07:35
matmafan
2
odpowiedz
matmafan
193
Altair ibn al-Ahad
Image

Również dzięki za grę, fajnie było, pod koniec już trochę lepiej mnie było słychać. Ja po tym grzańcu miałem jeszcze ochotę grać. Rozgrzało i grzało od środka xdxd
Ale położyłem sie na łóżku to zaraz usnąłem.

post wyedytowany przez matmafan 2026-05-16 07:37:14
16.05.2026 07:54
Mutant z Krainy OZ
😁
3
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
275
Farben

Ja wywaliłem wczoraj 4 drinki whisky z cola przy grze, w polaczeniu ze wczesnym startem dnia to juz nawet zona nie rozumiala co do niej mowie xD ale slyszalem, ze jeden z was tlumaczyl drugiemu co tam mowie, propsy za zrozumienie.

16.05.2026 11:02
cswthomas93pl
4
odpowiedz
cswthomas93pl
161
Legend

Ja w tygodniu pobudka po 4, to na weekend też szybko oczy się zamykają, ale coś tam udało się pograć.

ale slyszalem, ze jeden z was tlumaczyl drugiemu co tam mowie, propsy za zrozumienie.

Ja przez te wszystkie lata już byłem świadkiem tylu sytuacji, że drinkowanie przy grze nie jest dla mnie niczym nowym, także spoko :D

spoiler start

raz nawet była sytuacja, że gdzieś poszedłem, wróciłem, a w słuchawce słyszałem chrapanie :D i tak spał do rana i chrapał, tyle było z naszej gry. Tak matma, mówię o Tobie XD

spoiler stop

16.05.2026 11:07
cswthomas93pl
39
odpowiedz
cswthomas93pl
161
Legend
Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl