Streść film najgorzej jak potrafisz
Zainspirowany wątkiem o grach...
Zasada jest podobna, ale tym razem zamiast gier bierzemy na warsztat blockbustery, klasyki kina, horrory i oscarowe dramaty. Odzieramy kino z patosu i spłycamy motywacje bohaterów do absolutnego minimum.
W odpowiedzi do posta dajemy dywagacje o jaki film chodzi.
Ekscentryczny miliarder zamyka kilkoro ludzi na tropikalnej wyspie i zmusza ich do oglądania wielkich jaszczurek, po czym obraża się, gdy obsługa techniczna kradnie jego lodówki z zarodkami.
to może ja spróbuje...
no był ten no, mieszkał o tam i wiesz co nie, oni razem ten i wiesz o co biega, ten no i tak się stało, że ten no i koniec.
Ciekawe czy ktoś to pamięta ( i będzie trudne)
Niedomagający wzrostem pomaga pozbyć się dziecka, przy okazji ratując świat
ja go pamiętam i lubię jeszcze z lat 90. Przy okazji jakiś czas temu powstałe serial co po nim :)
Pewien młodzian po jeździe próbnej nowym samochodem swojego przybranego dziadka dowiaduje się, że został mu tydzień życia. Żeby przetrwać, musi zmusić swoją matkę żeby nie chciała się dymać z nim, tylko ze swoim znienawidzonym starym.
Facet miał polecieć w kosmos ale okazało się, że siedzi za regałem w pokoju córki.
Zaplatal sie w łańcuch w kiblu w castoramie, na szczęście mial kupiony brzeszczot i uwolnił sie ucinając sobie noge. Na koncu pijany dziadek klozetowy wstaje z podlogi.
1. Młody rolnik z prowincji przyłącza się do religijnych terrorystów i wysadza państwową instalację wojskową.
2. Szeregowy pracownik korporacji poznaje w Internecie łysego ekstremistę, rzuca etat, zamieszkuje w kanałach i zaczyna strzelać do policjantów.
3. Uczeń klasy maturalne chce zaimponować dziewczynie, więc wstępuje do armii i bierze udział w ludobójstwie stawonogów.
Przez kilkanaście minut oglądasz rozpikselowany pokaz slajdów, w którym jedenastoletni gangster straszy ludzi pistoletem na kulki, jacyś smutni faceci szukają zagubionego chomika, a wszystko kończy się kłótnią w internecie o to, kto ma lepszy procesor i darmowe minuty w telefonie.