spójrzcie za okno!
piękny...
Piękny wieczór :)
u mnie ciepło, siedzę na balkonie z teleskopem, tylko raz na rok taka noc.

Ciemno i nic ciekawego nie ma.
Odciagnołeś mnie na minute od kompa :P
Edit: u mnie nie ma wcale księżyca :P
Wcale nie taki duży... i wcale nie świeci tak jasno... dla mnie Księżyc jak Księżyc.
U mnie nie ma Księżyca ale za to jest zajebisty spektakl "Światło i dźwięk"
Spektakl przybiera na sile...
Trzeba kompa wyłączyć.
:(
Nom UFO ląduje pod lasem, ale oni tak często.
Ładna Wenus. A księżyc pewnie z 2 strony domu, ale nie chce mi się iść sprawdzić :D
olivierpack - las chociaż daleko? U mnie rzut beretem od bloku jest w srodku osiedla taki wieelki skwer, plaski jak stól, maja cos niby sadzic i ławki stawiac, ale poki co nic tam nie ma poza chodnikami - no i zasrani hanarscy kupcy z towarem na bazar przylatują juz od paru lat. Interweniowaliśmy w spółdzielni, ale to teren miasta, a prezydent mowi, ze w ogóle powinnismy sie cieszyc, ze konkurencja dla Carrefoura i ze mamy świeże truskawki w grudniu...
Aż wytargałem na taras teleskop ;)
Pogoda dobra, bezchmurne niebo- doskonałe warunki do obserwacji.
a u mnie błyska się na zachodzie ,popadało chwile i chyba się wróciło ale wyraźnie gdzieś ostro grzmiało i z tego co widzę przesuwa się na północ. Czyli ogólnie chłodno wilgotno (przyjemnie) a w powietrzu roznosi się zapach bzu (albo bezu się mówi)
[5] I co tak obserwujesz? Księżyc? A Saturna dobrze dzisiaj widać, albo DS'y jakieś? Ja niestety nie mam teleskopu, ale zaraz sam wybiorę się na balkon z lornetką.
Ta. Wyjrzałem za okno i zdziwiłem się, że tak ciemno, a to latarnie nie działają. Apokalipsa! O to chodzi?
Herr Pietrus. A gdzie tam, blisko, zresztą z nimi nie warto gadać, ktoś ich kiedyś zaczepił to mu powiedzieli, że nie gadają z obcymi.

------------->
Nie odciągniesz mnie od kompa :D nawet nie podejdę, bo zobaczę to co zawsze widzę o tej porze gdy patrze przez okno. Ciemność i widniejącą w tle reklamę piwa :D

->