Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Serie M&M, Wizardry oraz inne cRPGi - niekoniecznie w trybie FPP (cz. 256)

Forum Gry RPG
Odpowiedz
27.08.2026 20:39
[Gammorin]
6
odpowiedz
[Gammorin]
109
N7

Avonu muszę ogarnąć łuki dla wszystkich w takim razie, bo na chwilę obecną mam tylko jeden, łucznikiem. :P

Bogas nawet nie wiedziałem, że jest klawisz który oddaje salwę całą drużyną... Klikałem lpm i czekałem aż strzela. W sumie mam tylko 1 postać z łukiem, to ciężko było zauważyć jak to działa.
Aha, czyli do czarów jest inaczej, nie używają ich sami, tylko trzeba przypisać do klawisza i w walce samemu klikać.

27.08.2026 20:54
Avonu
7
odpowiedz
Avonu
7
Legionista
Image

[Gammorin]
Łap, może Ci się przydać. Wprawdzie skróty dotyczą MM7, ale w MM6 i 8 działają tak samo.

27.08.2026 21:07
[Gammorin]
8
odpowiedz
[Gammorin]
109
N7

Avonu przyda się, dzięki!

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl