przeglądarka na szybki komputer
na starym złomie używałem opery, bo fajnie działała, taki chrome przykładowo słabiutko
teraz zmieniłem kompa i słyszałem o jakiś przeglądarkach które mają wsparcie kart graficznych?
Chodzi pewnie p tego następcę standardu flash czyli WebGl - polecam Chrome, lub Mozillę, ale bardziej Chrome.
możesz nawet Quake,a 2 otworzyć w przeglądarce na WebGL.
Ja Ci polecam Mozille, moim zdaniem bezkonkurencyjna przeglądarka. Przetestowałem chyba wszystkie i ta jedyna przypadła mi do gustu.
Polecam Chrome. W teście CDA dostał 8+, IE 9 - 7+, Firefox - 8 i Opera - 9, ale jednak wolę przeglądarkę Google.
Mozilla w porównaniu do Chrome strasznie muli. Polecam Chrome.
Chyba w głowie Ci muli.
Mozilla przyspieszyła Firefoksa przy wersji 5, ale i tak jest on daleko w tyle za Chrome. Tym samym - definitywnie Chrome.
Ja używałem opery potem przesiadłem się na Chrome ze względu na małą ilość RAM-u. Hm. Jak bym był w takim wypadku jak Ty to bym dalej używał Opery. ;)
A ja używam internet explore 9 :D i nie mam żadnych problemów... może dla tego że mam 10mb/s... ;p
Ja prawie że od zawsze używam Chrom i jestem zadowolony.
Jest bardzo szybka. A mi na tym zależy najbardziej, a nie na jakichś dodatkach (tak jak to jest w przypadku mozilli)
Zostań przy Operze, uruchamia się szybciej niż Mozilla, różnica czasu ładowania stron jest pewnie niewielka.
Nie wiem czy ja tylko tak mam ale ja wszystkie przeglądarki testowałem i najdłużej wytrzymywałem z nimi góra tydzień i wracałem do mozilli. W porównaniu z nią to dla mnie wszystkie mulą, odkąd weszła wersja 4.0 i później aktualizajce do 5.0 jest to dla mnie najszybsza i najlepsza przeglądarka.
Zdecydowanie ważniejsze od tego jaka jest nazwa przeglądarki jest to, żeby była ona zaktualizowana do najnowszej wersji i była pozbawiona zbędnych pasków wyszukiwania(spowalniaczy).
Ja używam operę i bardzo sobie chwalę ;)
Bardzo przydaje się tryb turbo, kiedy net muli :)
Chrome jest najszybciej uruchamiającą się przeglądarką, a do tego jest szybszy od ziemniaka, dźwięku, a nawet światła sprawdź xD
http://www.youtube.com/watch?v=nCgQDjiotG0