https://www.youtube.com/watch?v=Gy9lII7F0Sc
Loon przyznaj że lepiej to zrobił od Neymara :D
Wiem, że wrzuciłem ale mały odzew był :)
pewnie nie pamiętasz, ale wrzucałeś juz ten filmik w [158]
nie bardzo wiem jak to skomentować, neymar ma już w byciu ciotą spore doświadczenie, a tutaj taki pocieszny amator :)
no ale ronaldo to sie zalosnie zachowal z tym pokazaniem reki.
Jakiś filmik? Animacja? Gif? Cokolwiek? O co chodzi?
EDIT: Frajerstwo City w LM zawsze było na wysokim poziomie. Może wykorzysta to Sevilla i wyjdzie z grupy.
ronaldo pokazal gestem sedziemu ze byla reka, nie jest to jakis wybitny material filmowy
Cristiano ma obecnie najwięcej hat-tricków z piłkarzy grających w hiszpańskim klubie w historii
Ten PES na konsole faktycznie bardzo dobrze wyglada. Szkoda, ze PCta maja w dupie.
Shaw przeszedl operacje w Eindhoven i polezy tam teraz troche. Ciekawe, czy wpuszczaja gosci na wizyte ot tak z ulicy ;)
Nie ma nic piękniejszego niż obcy facet nachodzący cię w szpitalu.
Jak jest po holendersku Wzgórze Przetrąconych Pleców?
Ja pierdole kubun, ale Ty marudny jestes...
To, ze masz od razu gejowskie skojarzenia nie jest moja wina, chodzi o relacje kibic - pilkarz ulubionej ekipy.
To się nazywa dobre wychowanie, a nie marudzenie.
Szpital jest dla najbliższych, naprawdę nie wiem jak można tego nie rozumieć.
i tak jest pewnie po morfinie/ketanolu wiec nawet nie pozna czy to paudi czy wujek john
jest juz nowe fantasy i dziala takze na pc
ale ojejuniu, jakie brzydkie i nieczytelne
Loon
Ale dzisiaj i tak nie warto niczego lepic, bo punkty do rankingu sie nie licza?
Ja pierdole kubun, ale Ty marudny jestes...
On jest mizantropem i patrzy na to ze swojej ciut skrzywionej perspektywy.
i tak jest pewnie po morfinie/ketanolu
Stawiam na to pierwsze, to drugie to ja mialem przy mocnych stluczeniach i niekoniecznie pomagalo, a co dopiero przy podwojnym zlamaniu :>
no niby tak, ale ja juz sie przymierzylem do skladu
jednak davis mial racje co do randoma z united, nie wziecie go do skladu po takiej cenie mogloby sie spotkac z zarzutem razacej niegospodarnosci
Zrobiłem GOLową grupę, dobijajcie zanim rzuce na główne forum ;)
http://en.uclfantasy.uefa.com/championsleague/leagues/view/8006931/
Hazardowi lepiej z brodą.
Po raz kolejny szukam go i szukam i dopiero po minucie widzę, że to w końcu on tylko bez brody. :D
No trzymam kciuki dzisiaj z Czelsi:)
ed. Bez brody chyba bramki nie widział:D
Hazard chyba chce odejść do Realu
Kiego ch*** nie ma LM w TVP, chciałem sobie prawilnie odpalić meczyk, a że dawno nie oglądałem w TV to pomyślałem że sobie zobaczę co tam się wyprawia w komentarzu sportowym a tutaj leci jakieś gówno polska telenowela, no bez jaj, nigdy abonamentu nie zapłece na tych śmieci...
Oby tak dalej. Dołóżcie Wojtusiowi jeszcze z trzy.
Wystarczą z karnych z kapelusza
EDIT: Lol, jaka padaka ze strony Barcelony, jakim cudem to wpadło. Coś niezbyt udany początek sezonu ma Ter Stegen. Kolejny błąd Niemca.
Bravo > Ter Stegen
Przykre jest to, że Ter Stegen w tym sezonie próbuje naśladować Neuera, ale w ogóle mu to nie wychodzi, tylko w efekcie traci frajerskie bramki. Bravo, wróć :D
W tym sezonie? Pierwszy raz go na oczy widzisz czy jak? Oglądnij sobie mecze z Mönchengladbach to skumasz, że Nojera to on od dziecka naśladuje.
Sorry, ale nie jestem takim masochistą, aby niemiecką ligę oglądać. Po prostu podsumowuję to co działo się w tym sezonie. Wystąpił w kilku spotkaniach, a już na sumieniu ma kilka bnramek i to wszystkie po takich samych błędach.
Jak czegoś się nie umie, to tego się nie robi.
Co racja to racja, wystarczy przypomnieć sobie mecze z Sevilla
Jakaś tam równość w zespole jest
VV - Pinto
Bravo - Ter Stegen
Ciekawiej w innych meczach?
Bo oglądam Chelsea i przysypiam.
Generalnie wybrałem oglądanie Chelsea dzisiaj tylko i wyłącznie ze względu na to, żeby popatrzeć jak Hazard będzie się bawić przeciwnikami, a tu dostaje...
tylko i wyłącznie ze względu na to, żeby popatrzeć jak Hazard będzie się bawić przeciwnikami
Mourinho zabił Hazarda dwa lata temu.
żeby popatrzeć jak Hazard będzie się bawić przeciwnikami
tego Hazarda już nie ma
Pamięta jak grać na pewno, a gdzie to lepiej pokazać jak nie na takim średnim przeciwniku.
Wierzę w chłopaka mimo wszystko
sedzia rumun daje popis. giroud na wylecenie z boiska nie zasluzyl, no ale gra tych patalachow pozostawia wiele do zyczenia.
1 pkt bedzie dzis sukcesem.
a jebac to zreszta. i tak nic wiecej niz 2. miejsce w grupie nie bedzie.
giroud na wylecenie z boiska nie zasluzyl
Wiem, że jestem małostkowy, ale uwielbiam gdy karma działa ekspresowo.
a Valencia tradycyjnie z łatwej grupy pewnie nie wyjdzie, a na pewno, jak tak dalej będzie grała.
EDIT: Wojtuś znokautowany.
Muller
kubun - napisalem co ja uwazam. nie interesuje mnie co uwaza reszta watku. tak samo wczoraj z ronaldo - napisalem co o tym sadzilem.
haters gonna hate
arsenal gonna arsenal
mamy tytul kolejnej czesci
kurna, to dinamo to przeciez kuznia talentow, ale oni od lat przegrywali wszystkie mecze w LM :D
Uwielbiam komentatorów mówiących "piłkarzowi X takie rzeczy się nie zdarzają" w sytuacji gdy właśnie to mu się przydarzyło.
Wojtek miał złą energię
Mógłby ktoś temu cymbałowi powiedzieć, że Suarez stoi obok noszy.
No i kontuzji w Barcelonie ciąg dalszy. Milutko.
Ten wieczór jest naprawdę wspaniały.
Barca strzela jedynego (póki co) gola ze spalonego, Suarez fauluje Szczęsnego trzymającego piłkę, eliminując go z meczu i nie ogląda nawet kartki, teraz sędzia nie odgwizduje ewidentnego karnego dla Romy.
Giroud kopie przeciwnika w jaja, dostaję kartkę i leci z gębą do sędziego.
Jestem w niebie.
koobun - nie marudź, przecież wczoraj Cristiano machnął ręką i też nikt mu nic nie zrobił
koobun -> Za co tę kartkę dostałeś? Za to, że Giroud kopnął kogoś?
O nie, Ty już nowej nie zakładasz, bo, przykro mi to mówić, nie masz szczęśliwej ręki.