O, nie wierzyłem, że Schalke może tak zagrać.
Ależ kolejeczka w Fantasy sie zapowiada. Casemiro i Brahimi po golu i Cristiano na kapitanie
Już się cieszyłem na ciekawy rewanż w Gelsenkirchen, kiedy uświadomiłem sobie, że przecież to jest rewanż... Straszne, jak człowiek wypada z rytmu, kiedy jego drużyna nie gra w LM.
Ładne show dało dzisiaj Schalke na czele z Huntelaarem. Szkoda, że zabrakło im tej bramki bo byli by ciekawą rewelacją w dalszej fazie LM. Real bardzo słabo dzisiaj zagrał. Tylko dzięki temu, że niemiecka drużyna nie jest jeszcze zespołem kompletnym udało im się awansować do następnej fazy.
dobrze, ze real awansowal,
tylko taka forme niech jeszcze troche utrzymaja
Bożesztymój, wiedziałem, że forma z jesieni nie będzie trwała do końca sezonu, ale takiej ujni z grzybnią to nawet ja się nie spodziewałem.
Resztę sezonu widzę tak - zero trofeów, Ancelotti out, Zidane in, opcja burdel na maksa, sprzedajemy wszystkich, kupujemy wszystkich, międzykontynentalna histeria i wszechświatowa konsternacja.
Modrić > Kaka
W końcu ktoś kto potrafi podać do przodu.
Forma tragiczna, akurat teraz jak mam więcej czasu żeby mecze w całości oglądać. Szkoda tylko, że oczy krwawią ;/ Jedynie Modric z piłką przy nodze potrafił sprawić radość, reszta jest w głębokim dole. Zapraszam już Jamesa z powrotem, bo chyba tylko taka opcja będzie w stanie przekonać Carlo do posadzenia Bejla...gość gra po prostu beznadziejnie, podobnie jak Benzema. Praktycznie wszystkie piłki zmarnowane. Na domiar złego Jese kompletnie po formą, nie wspominając o Chicharito. I jak tu być optymistą przed Campo Nuevo? W takiej formie to zostaną zjedzeni po prostu.
Benzema nie grał beznadziejnie. To nie był jego najlepszy mecz, ale znowu z BBC wyglądał najlepiej.
ja to mam wrazenie, ze bale chyba przesadzil z silownia - stracil na dynamice, zwrotnosci, do tego zapomnial jak sie pilke kopie :D
Jak zakomunikował Nacho Aranda w Canal Plus Champions, Cristiano Ronaldo przeszedł przez strefę mieszaną i oświadczył dziennikarzom, że nie udzieli im dziś żadnego wywiadu. Dodał, że nie powie nic aż do końca sezonu. Tak zaskakująca deklaracja prawdopodobnie wynikała z frustracji, którą Portugalczyk odczuwał i manifestował przez cały mecz z Schalke. Kamery wielokrotnie pokazywały jak zirytowany pokrzykiwał do kolegów, próbując zmotywować ich do lepszej gry.
Słaba zagrywka jego strony ;/ Szanse Realu z Barcą upatruję w stałych fragmentach gry powrotu Modricia i braku Busquetsa.
Za każdym razem gdy uświadamiam sobie, że Casemiro w Porto, a w Realu Illarramendi, Khedira i Silva:
https://vine.co/v/OEZ6mg32MQt
Panie Jakubie, matematyka: Ile bramek musi jeszcze zawalić Iker Casillas zanim wywalą go w końcu do ligi katarskiej? Można się pomylić o MILION.
akurat to jest najmniejszy problem, gdy obrona i pomoc pozwalaja przeciwnikom walic na bramke co 5 minut to nic dziwnego ze w koncu cos iker wpusci
Ciekawe czy to prawda z Ikerem i Ronaldo.
http://screenshooter.net/100530134/xvogjjd
217--> W sumie nie wiem czy on jest rzetelny ale jakoś już tak z przyzwyczajenia czytam co on tam bazgrze i czasem jakieś ciekawostki fajne wrzuci.
Ciekawe czy to prawda z Ikerem i Ronaldo.
prawda
http://as.com/videos/2015/03/10/portada/1426026766_117205.html?autoplay=0
moj ulubieniec dani alves w koncu ma sie przeniesc do paryzewa na 3 lata
224---> Wreszcie ktoś napisał jaki mecz transmitują! Dzięki wielkie bo nie mogłem znaleźć tej informacji!
Dajcie linka do dobrego streamu Chelsea - PSG, może być u ruskich, byle się tam dało normalnie wejść i coś znaleźć :P
Tym bardziej, że w Monachium jest już po meczu.
[225]
kur.a co za kretyn, powinienes sie wstydzic loon
tylko mi sie w ogole nie podoba mecz w londynie? niby sie dzieje, ale zadna z akcji nie konczy sie strzalem na bramke, nuda imo
ja pierdziele, ale sedzia pacan, przeciez zolta za cos takiego :|
edit
zolta max chcialem napisac
chowal nogi, trafil go podbiciem w lydke, gdzie tu czerwien... ale druk
Nihil novi jeżeli chodzi o sędziowanie tego zajoba. Kuipers już nie jeden wynik meczu wypaczył swoimi chorymi decyzjami a mimo to nadal sędziuje tak prestiżowe mecze. To jest kolejny dowód funkcjonowania mafii działającej oficjalnie pod nazwą FIFA oraz UEFA.
Wieszczycki przynajmniej nigdy nie krył się z tym, że kibicuje Chelsea.
Swoją drogą, to jest ten problem z Verattim, że ma napalm we łbie. Na tej pozycji to cholernie niebezpieczne.
Ciekawe co Mou po meczu powie o sędziowaniu :P
Ps. Niezły **** [przepraszam urazone mniejszosci] w Monachium :o
bardzo dobrze, bylem za psg
mimo sympatii do mourka to jednak ta chelsea zbyt parszywa
Jezeli sedzia nie chce widziec celowego odepchniecia rywala to nie mam pytan, co za kretyn...
To jest niesamowite, jak wiele farta w konfrontacji z PSG ma zawsze Chelsea :D Szkoda tego czerwa, bo Ibra w pojedynkę rozstrzygnąłby o losach tego dwumeczu, jak przystało na klasowego zawodnika
Jezeli sedzia nie chce widziec celowego odepchniecia rywala to nie mam pytan, co za kretyn...
Tutaj akurat bym nie upatrywał winy głównego bo chwilę wcześniej się chyba odwrócił. Za brak kartki ponosi winę boczny, który powinien taką sytuację zauważyć i zaraportować.
Swoją drogą nie wiem jak TVP mogła nas tak skrzywdzić i zamiast hitu Chelsea - PSG, dała do transmisji Bayern. Pewnie w następną środę będzie Borussia.
EDIT: Gol dla Chelsea :( Drużyna faworyzowana przez sędziego wygrywa - niedobrze. Może PSG coś jeszcze wciśnie.
Pewnie w następną środę będzie Borussia.
nie mam nic przeciwko
kurde, niech psg cos wcisnie...
Thiago <3 Oby tylko teraz nic nie wcisnęli na 3-2 :D
EDIT: Jak gola strzeli Costa, to Chelsea zgodnie z duchem fair play powinna oddać bramkę PSG, strzelając sobie samobója.
Valem -->
Się znasz. TVP się cieszy, bramki były, nasi strzelali i żadne patałachy im ramówki nie popsuły.
A teraz z innej beczki:
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
Milan have contacted today Empoli's manager Sarri, according to @RaiSportweb
Costa zaraz do bójki startował czy tam jakichś przepychanek, pffff.
Obstawiamy, co powie Mourinho. Moja propozycja: "Sędzia zabrał nam awans".
Brawa dla PSG. Zasłużony awans i tylko to się powinno liczyć a na resztę lepiej spuścić zasłonę milczenia.
psg sie pewnie odwola od tej kartki dla zlatana, ciekawe czy mu skroca kare
no i tez mnie zastanawia jako wymowke teraz mourinho wymysli
chcialoby sie napisac "znowu jakis gownotrener w milanie"
ale znam ironie losu, to poskutkowaloby potrojna korona 3 lata z rzedu
wiec nie napisze
[273]
c'mon, przestalo dzialac dawno temu
sacchi i capello byli trzydziesci lat temu
btw dzisiaj verratti i motta - BOSS LEVEL, zwlaszcza ten pierwszy
No dobra, pocieszyliśmy się, bo dokopali Żoze, ale umówmy się, PSG w następnej rundzie nie odpadnie tylko jeśli trafi na Real.
koobon, wlasnie ograli w dziesiatke lidera premiership, naprawde masz o nich tak niskie mniemanie?
ja wiem, ze blanc to nie jest jakis geniusz, no ale dopoki na prawej stronie bedzie grac marquinhos a nie van der wiel (autentycznie sie przerazilem gdy go wpuscili za pastore) to moga ograc kazdego poza barca, bayernem i atletico
Schalke wczoraj rozwalcowało Real, grając piłkarzami, którzy nie załapali by się nawet do trzeciej drużyny PSG.
I co z tego?
Podtrzymuję swoją opinię.
Obecna forma Realu to jakaś anomalia panie koobun.
To dno w końcu musi się skończyć.
psg w pierwszym meczu bez verattiego i zlatana,
to jednak spora strata
Hahaha, mój ulubiony sędzia debil się znowu popisał. Po tym jak Kuipers wywalił Milan z LM na rzecz Barcelony powinni go byli odsunąć od sędziowania na najwyższym poziomie, ale po co...
Niech wypacza kolejne mecze.
Wiecie co, tak sobie myślę - Ibra miał zawsze pecha w LM i nigdy daleko nie zaszedł. Taka klątwa. A tu sędzia by pomóc PSG wyeliminował tę klątwę dość szybko i się udało.
Dobry Wam :P
Porady potrzebuje, bo chce postawić sobie kupon STS (tak, wiem nie mam 18 ale to nie pierwszy kupon ;)) i teraz chce się Was poradzić czy wszystko "dobrze" postawiłem (tzn pierwszy mecz jest 14.03 ale ja już teraz chce mieć odpowiedź bo prawdopodobnie jutro albo pojutrze ktoś pójdzie i postawi kupon). Więc tak:
1 Cr.Palace-QPR
1 Arsenal-West Ham
2 Burnley-ManC
1 Chelsea-Southampton
1 ManU-Tottenham
2 Swansea-Liverpool
1 ManC-WBA.
2 Newcastle-Arsenal.
1 Tottenham-Leicester
1 Southampton-Burnley
2 Hull-Chelsea
Cyferka przy drużynach oznacza tą na którą stawiam, wiadomo ;P
Stawiałbym za 10zł, do wygrania 1096. Wiem że takie kupony gdzie za dyche można wygrać powyżej 400-500zł to praktycznie od razu są skazane na porażke a ponad 1000 to już w ogóle, jeszcze przy takiej ilości meczy ale tydzień temu postawiłem dychę i wygrałem 175 i to też w lidze angielskiej przy praktycznie tych samych meczach i kursach więc chcę znowu spróbować szczęścia :) istnieje też opcja żeby nie stawiać 5 ostatnich meczy tzn tylko te do Swansea-Live a reszty nie to wtedy d0 wygrania 168 ale mi i to wystarczy, po prostu byle coś wygrać.
2 Burnley-ManC
1 Chelsea-Southampton
1 ManU-Tottenham
dalbym remisy, a szczegolnie przy tym ostatnim
na swansea - lfc tez bym bardziej odwaznie poszedl. newcastle - arsenal - tu tez moze byc roznie.
Chelsea-Southampton to taki "pewniak", tu na 90% zaskoczenia nie będzie więc odpuściłbym remis, tak samo Burnley-ManC ale przy Swansea-Liverpool chyba dam 2X (albo remis albo wygrana Live), Tottenham i ManC też średnio ale patrzę po tabeli a ManC jest teraz 2 więc zaryzykuje i dam zwycięstwo na ManC chyba.
Najgorzej ten Liverpool i Swansea :/
Czerwona kartka? Nie wiem czy mam się złościć czy tylko śmiać. Dla mnie jej widok... to było coś takiego jakby ten człowiek nie widział co robi, ale nie to było najgorsze. Najgorsze było to, że w tamtej chwili wokół sędziego zaroiło się od graczy Chelsea. Czułem się, jakby wokół było 11 dzieciaków - powiedział po meczu Zlatan Ibrahimovic.
#barcelonismo
https://pbs.twimg.com/media/B_2lS6pUIAAmDvW.jpg
a tu to nie wiem co terry robi? :D
Pamiętam jak Motta zaczynał karierę w Barcelonie jako talent i przyszły DM. Wydawało się że wieczne kontuzje kolan mu nie pozwolą na piękną karierę a jednak dał rade. Świetny gracz. Jeśli chodzi o Verrattiego to moje największe marzenie jeśli chodzi o transfer do Barcy. Gość jest niesamowity pasowałby idealnie do Barcy. Po za tym bardzo się cieszę że PSG dało rade i boski Jose odpadł z klubem za którym delikatnie nie przepadam :)
288---> Ciekawe co o tym myślą kibice Chelsea na tym forum bo z tego co pamiętam to jak zawodnicy Barcy tak robili to byli tym oburzeni :)
Hazard pomylił się w karierze chociaż raz z rzutu karnego? Ma ktoś jakieś info albo statystyki jego karnych w całej karierze?
289--> Drogi koobunie Wolałbyś wolał żeby Carlo został na stanowisku czy wolałbyś żeby go zwolnili?
Kyan---> No mnie to śmieszy co się w Hiszpanii dzieje i jak traktują trenerów ale już są plotki że kryzys w szatni i jak Real dostanie lanie od Barcy to go ma Perez zwolnić :|
A za co go mają zwolnić? Za to że odpadł z Pucharu Króla?
To że Real jest obecnie w dołku nie oznacza, że za 2-3 tyg nie będzie na fali wznoszącej.
Na razie grają dalej zarówno w LM jak i walczą o mistrza w lidze.
Polozylem sie na chwile w przerwie, po czym obudzilem ponownie o polnocy. Sprawdzam wynik... WTF? :D
W kazdym razie jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie, zycze Zlatanowi wygrania LM w tym sezonie.
Nie udzielam się tutaj, ale czytam dość chętnie, ale teraz mam pytanie w związku z meczami Chelsea-PSG
Czemu bramki strzelone w dogrywce nadal liczą się podwójnie?
Mieliśmy w pierwszym meczu remis 1:1 i w rewanżu też 1:1, więc słusznie była dogrywka. Ale nie powinno być tak, że od tej chwili nie ma zasady gola strzelonego na wyjeździe liczonego podwójnie? Przecież w pierwszym meczu nie mogło być dogrywki, więc przy obecnie obowiązującej zasadzie, premiowana jest drużyna, która gra drugi mecz jako wyjazdowy. W końcu PSG miało 30min więcej, żeby strzelić bramkę na wyjeździe.
[294]
Przepisy są takie a nie inne.
Równie dobrze można powiedzieć, że przewagę miała Chelsea bo miała 30min więcej w meczu na swoim stadionie.
Czemu bramki strzelone w dogrywce nadal liczą się podwójnie?
Mieliśmy w pierwszym meczu remis 1:1 i w rewanżu też 1:1, więc słusznie była dogrywka. Ale nie powinno być tak, że od tej chwili nie ma zasady gola strzelonego na wyjeździe liczonego podwójnie? Przecież w pierwszym meczu nie mogło być dogrywki, więc przy obecnie obowiązującej zasadzie, premiowana jest drużyna, która gra drugi mecz jako wyjazdowy. W końcu PSG miało 30min więcej, żeby strzelić bramkę na wyjeździe.
To są jakieś nowe, głupawe przepisy od kilku lat. Kiedyś dogrywka rozpoczynała zupełnie nową sytuację. Pamiętam jak Inter odrobił 3-0 z Tottenhamem 2 lata temu w Lidze Europejskiej, ale odpadł, bo w dogrywce było 1-1, wrrr.
A tak swoja droga wiecie jaka byla roznica miedzy meczami Tottenham 3-0 Inter i Inter 3-0 Tottenham? W tym drugim nie grał Bale. Mieli już wtedy benchmark, mogli się 10 razy zastanowić zanim go puszczą do Realu ;)
skoro nie liczą się podwójnie to dlaczego PSG awansował? nie powinno być karnych?
licza sie podwojnie, jakbys naprawde czytal watek to bys wiedzial, ze to gramatyczno-semantyczny nazista
raz tylko kogos nie poprawil, ale to byl wyjatek potwierdzajacy regule
Logika, nie semantyka.
Nie, nie liczą się podwójnie i tak, wiem, że używasz podkreślonego zwrotu niepoprawnie.