Lewandowski na odchodne chyba rzucił jakąś klątwę, bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć.
Oni zawsze robili głupie błędy w obronie ale też zawsze niwelowali to bramkami. A w tym sezonie ataku po prostu nie ma. Sytuacji do strzelenia dużo, przewaga w posiadaniu piłki niemal w każdym meczu i co z tego skoro napastnicy to paralitycy.
no cóż, jak się zatrudnia napastnika o nazwisku Immobile to trzeba umieć czytać między wierszami....
No cóż. Koniec meczu, po raz pierwszy gwizdy na stadionie za kadencji Kloppa.
W skrócie, cytując klasyka: "The horror! The horror!”

Ten brak możliwości edytowania posta to jest taka straszna ujoza, że brak mi słów.
gol z meczu bvb http://gfycat.com/RevolvingPowerlessDogfish
[211] Czy ci ludzie wcześniej grali w piłkę, czy po prostu był to ich pierwszy raz na boisku?
cr7 konczy dzis 30-stke. cholera, ale ten czas leci. pamietam go jako mlodego szczyla z man united, tak jakby to bylo niedawno.
Panowie, sprawa :) Potrzebny smartfon do 1000 zł (elastyczność 1-2 stówek w górę). System nie jest tu istotny, tak samo szeroko pojęta bajeranckość, ma być szybki, wygodny, powiedzmy do 5 cali. Użytkowany będzie przez kobietę, ale to chyba nic nie zmienia? :D Myślałem nad Z1, macie coś lepszego? Dzięki
Co PNA to: https://www.youtube.com/watch?v=pXzZDNzzOYw
EDIT: Co do wizualizacji stadionu Milanu, to wygląda jak zespół biurowców z gdzieś tam wczepionym na siłę stadionem, na którym rozgrywane mecze będą przeszkadzać w pracy w korpo.
z1 nie, te xperie to kupiszcze ostre, juz bym raczej szedl w strone htc one albo lumia 830
Esteve Calzada @estevecalzada
Most profitable winter summer signings: Sanchez,Lukaku & James. Least: DiMaria,Herrera & Shaw #SoccerexTransferReview
http://www.ptsport.tv/files/Soccerex%20Transfer%20Review%202015%20winter%20edition.%20Premier%20League.pdf
Hłe, hłe, hłe...
Mówiłem, żeby po Fideo nie rozpaczać.
Nie wiem, co chca od Shawa, bo to jedna z jasniejszych postaci tej druzyny.
Herrera i Maryja to ewidentna sprawka jajcarza. Jeden grzeje lawe, drugi biega na kazdej pozycji, oprocz swojej. Jak zyc...?
No, ale juz jest postep (4 obroncow), wiec moze niedlugo i sklad bedzie taki, jaki byc powinien. A ustalac sie go powinno zaczynajac wlasnie od Herrery oraz Blinda.
Paudyn co do ostatniego, to nie szydera tylko zazdrosc, ja to mam smutno/smieszny spokoj do 2016
co najwyzej moge ekscytowac sie , czy moj ulubieniec dani "balonowa wrzuta" alves podpisze nowy kontrakt, czy jednak wybierze ktorys z manchasterow ;)
ciekawe czy wenger tylko trollowal z tym, ze sanchez na pewno nie zagra z kurakami. podobno chilijczyk chcialby koniecznie wystapic w meczu, ale to zalezy od decyzji sztabu. nie zdziwilbym sie gdyby jednak jutro zagral, a jak nie to byl na lawce.
niby zbil miesien dwuglowy uda, przed aston villa wenger mowil, ze powinien zagrac w derbach, ale teraz nie jest pewny.
najbardziej prawdopodobne, ze bedzie na lawce.
Myślałem, że coś poważniejszego. A tak to pewnie Wenger posadzi go jako koło ratunkowe gdyby był potrzebny.
Icardi
Di Maria - Kovacic - Shaqiri
Dla mnie bomba
Przypominam, ze Argentyńczycy maja bonus klasowy +4 do Serie A
[232]
Di Maria to taki trochę mniej pieprznięty Tevez. W Madrycie też co pół roku urządzał dramaty.
widac jak isi zalezy na grze z orzelkiem na piersi, nie ma wielkiej kasy i od razu ma w dupie wszystko
Spotkania niestety nie oglądałem ale oczywiste podsumowanie tego meczu to Harry Kane's on fire.
repra bedzie miala z goscia mega pocieche, niesamowity zawodnik
btw szykujcie sie na zmasowany lajfskor
edit
kubun od poczatku pobytu w juve (puk puk odpukac) tevez ani jednego cyrku nie odwalil
Poza tym, ze nie chcial jechac na Mundial, bo miał plany odnośnie Disneylandu :D
Dźwięki wydobywające się z mikrofonów komentatorów C+ tak bardzo przypominają mi lata 90, aż się łezka w oku kręci.
btw szykujcie sie na zmasowany lajfskor
Nie oglądam. I z tego widzę na livesports, dobrze robię.
ja ogladam ale co tu duzo mowic, klasyczne madryckie derby
byleby ich pykneli znowu w finale lm to bedzie dobrze
Kane to modelowy przykład kształtowania piłkarza poprzez dobre wypożyczenia.
[234]
To raczej ciekawostka przyrodnicza rodem z brukowców, chociaż...
Pomyśleć, że kiedyś wynik derbów Madrytu można było obstawiać w ciemno, bo Atletico miało pełne portki już przed meczem w tunelu... Simeone to jest jednak gość.
Wowoww, co to się na twitterze wyrabia. Fani Barcelony odtrąbili swój największy sukces od 2011, kiedy to z powodzeniem udalo im sie zasymulowac tryumf w lidze mistrzow
Kerlo, Ty to może lepiej już nic nie mów. Ostatnio coś to Twoje wudu odbija rykoszetem.
Czy gospoda może być grupą zamkniętą, czy administracją znów może mi mówić kogo mam lubić i szanować?
no bo sedzia kawalek palca musial zauwazyc, wiadomo, spalony jest, ale miej pretensje o to, ze powtorek nie ma, bo ludzkie oko czegos takiego za cholere nie dostrzeze
Cóż za piękny dzień dzisiaj. Do pełni szczęścia brakuje jedynie drugiej bramki z przerzutki :)
Teraz tez byl spalony Bullz? ;)
BTW jak na serie a bardzo szybkie tempo, podoba mi sie ten mecz, milan nawet fajne warunki postawil.
Szkoda tylko, że sędzia jest do dupy...
O stałych fragmentach Milanu to niedługo powstaną legendy, jak można tak kiepsko bronić.
[260]
JA WIDZIALEM
btw jestem calkiem pewien, ze essien i muntari to obecnie najgorszy duet srodkowych pomocnikow w profesjonalnej pilce
o, to prawda, tej brazylijskiej cipy nienawidze jak trzeba
ale francuski grubasek jest juz od kilku tygodni zesłany ponownie do łagru
niniejszym przysiegam, ze nie bede ogladal zadnego meczu milanu jesli grac beda razem duet muntari - essien
jednoczesnie przepraszam emersona, ze w 2008 jebalem go na tym forum jak bura suke
Emersona wiele osób wyśmiewało nawet nie widząc jak gra :) Ale co zrobić jak gość nie miał 30stki na karku a wyglądał jakby był przed 50tką :D
Ok czyli ustalmy, w tym sezonie:
Atletico klepie Real,
Real klepie Barcę,
Barca klepie Atletico
Nawet ciekawie to wygląda.
Obejrzałem powtórkę, Iker Casillas to taki madrycki Darren Fletcher, ile jeszcze razy musi się ta hiszpańska pokraka skompromitować żeby go odstawili od tego Realu?
80% problemów w ostatnich latach zaczyna się od jego baboli
ile czasu potrzebuje lookash zeby sie wyzalic, ze jest nie halo i nikt nie chce z nim rozmawiac na tym forum (co zostalo udowodnione naukowo)?
mozna sie pomylic o 3 nanosekundy
spoiler start
https://www.gry-online.pl/forum/karczma-quotpod-koza-snieznaquot/z1cf6387?N=1 :)))
spoiler stop
Lui coś tam przebąkiwał o gonieniu Chelsea i City. Niestety grać trzeba nie tylko wtedy, gdy wynik w plecy.
Natomiast, na przekór mojemu optymistycznemu podejściu, Falcao na razie nie stara się aż tak mocno o nowy kontrakt, tragiczna skuteczność.
Filozof ma wyrazny problem z Herrera i Di Maria. Brawo, nie ma to jak wpierdol na koniec tygodnia od WHU.
Remis! BRAWO BRAWO BRAWO!
Simeone chyba niestety nie do wyciągnięcia.
Wciąż mam nadzieję, że Lui schowa dumę z uprzedzeniami do kieszeni, bo na razie jego ego działa niestety na szkodę drużyny, która już dawno mogła w tabeli dogonić City.