[198] watek o bonusie za uczciwosc lepszy
no, ale co, myslisz, ze mamy jakas tajna grupe gentlemen of wpia uw i informujemy sie tam "panowie, ja dzis wypadam z krykieta, gdyz na 17.00 mam zaplanowane samobojstwo"?
nie znalem i nie pasjonuje sie zbytnio ta sprawa, ale mam na facebooku ludzi, ktorzy go znali, to wszyscy sprawiali wrazenie zaskoczonych, pare wirtualnych swieczek i troche bredni, ze straszna tragedia, nic wiecej nie wiem
edit: za to moja mama strasznie przezywa, bo też Jakub i w podobnym wieku :o
watek o graczu z buska lepszy, poruszam tam kontrowersyjny temat polskich senatoriow, ale poki co ryby nie lapia : //
Nie przepadam za oglądaniem debla.
Nawet nie wiedziałem, że dzisiaj grają, ale wielkie brawa dla nich za awans do 1/2.
Tymczasem u Kogutów nie za ciekawie, Adebayor w imieniu niektórych piłkarzy wypowiedział się że wolą oni grać na wyjazdach, ponieważ tam kibice ich nie wygwizdują.
https://www.youtube.com/watch?v=GESyL3MkgNU&index=1&list=PLCGIzmTE4d0j0nkpgKtNWlu-IYEDGti_i
Nominacje do nagrody Puskasa. Kogo wybieracie?
O co chodzi z tymi paczkami, futami etc...
#tylkopes #jutropremiera
[210] Ciekawe co Ty otwierasz przed swoimi partnerami
#dupnezarty
watkowa moderacja co slabo dziala, bo nie ukrywa tych co maja podobno w dupie ten watek
skiter ja jestem za rvp, ta glowka to mistrzostwo
ja bym chcial zeby wygrala glowka rvp albo ibra
Jakim trzeba być samotnym człowiekiem, aby śledzić z uwagą tych, którymi się ponoć gardzi.
nawet nie taki zly ten pes na pc, nadal dziwnie biegaja, ale znacznie lepiej niz rok temu
wslizgi bardzo mi sie podobaja - na 3 uzbieralem 2 czerwone kartki
no i jest narodowy na ekranie press start i w grze, wiec janusze kupio
a twarze miazdza te z fify, ale to juz norma
spoiler start
szczegolnie walijski goryl
spoiler stop
O, Ubisoft dobrze kombinuje z tym standalone DLC. Szczególnie przydatne, gdy takiego AC4 przechodziło się już na starej generacji. Freedom Cry za 2 dyszki w PSN, polecam!
Bals ja zaraz wyprobuje demo do reloaded, zobaczymy czy warto kupic. Na demo od konami to sie kurka cholerka nigdy nie doczekam.
edit
a na przyszlosc, niech watki zakladaja osoby, ktore moga ukrywac wszelkich pajacow
oby nie było tych cholernych opoznionych reakcji z wslizgami jak w 2014...
loon znajomy ma prawna zagwozdke:
kupil uzywany przedmiot na allegro, gwarancji producenta brak, ale sprzedawca dal gwarancje na iles tam (bylo to w opisie aukcji), teraz sprzet sie zepsul, a kontaktu ze sprzedawca brak
da rade wyegzekwowac darmowa naprawe od niego?
PES :*
Co prawda dopiero jeden mecz tow. + mam jakieś dziwne lagi, ale zapowiada się ok.
naprawy to pewnie nie, ale zwrot pieniedzy tak
Neutm/Davis jak sie nazywal bezposredni poprzednik Bundesligi, bo widze, ze takie Schalke wpisuje sobie 7 tytulow mistrzostwskich, choc od zalozenia Bundesligi (1963) nigdy nie wygrali
Przed Bundesligą były mistrzostwa tzw. Gauligi, czyli powiedzmy mistrzostwa landów(takich naszych województw), dlatego jak dla mnie wpisywanie sobie za ten okres mistrzostwa wygląda trochę żałośnie.
Oberliga, a jeszcze wcześniej mistrzem został zwycięzca rozgrywek w postaci pucharu. Generalnie śmietnik.
No mniej wiecej tak sobie wyczytalem z Wikipedii i po prostu wydawalo mi sie to niemozliwe, ze ktos sobie to liczy jako mistrzostwo, ale widze, ze jednak :P
ps. odpalilem sobie to schalke w football managerze wczoraj (a mialem juz nigdy w to gowno nie grac), bardzo sympatyczna druzyna, w FM-ie naszpikowana wiekszymi gwiazdorami niz Juventus....
w pierwszym sezonie ustawilem 4-3-2-1, dokupilem Firmino i bez stresu mistrza mi wbili (za to 0 pkt w LM...)
To FM 2014, wiec jeszcze nie, ale za to Avdijaj zapowiada sie na fajnego chlopaczka, 16 lat i byl regularnym zmiennikiem Klaasowego Janka.
BTW - nie dziwie sie, ze Bundesliga tak odskoczyla. To pierwszy raz jak trenuje niemiecka druzyne, a w realu sie nie zwraca uwagi na takie rzeczy. Za mistrzostwo 50 baniek euro, za wygranie pojedynczego meczu w pucharze kraju 1,5 mln, bardziej sie opyla grac w tej Bundeslidze niz w lidze mistrzow.
Dla porownania za serie a czy premier league bylo 10 baniek i uscisk dloni prezesa.
Realny hajs z nagród jest mniejszy, ale za to przychody ze stadionów większe niż w fmie, który regularnie, co roku, ignoruje fakt świetnej frekwencji na meczach w niemczech.
wiesz, ja chyba z 20 meczow wygralem 1-0 + powstrzymywanie, frekwencja miala prawo byc nizsza nawet pomimo pierwszego mistrzostwa w historii
ja rozwazam
Walter Mazzarri has been sacked by Inter and Roberto Mancini is set to return in his place, according to reports today.
Paudyn -->
Piątka jest jedyną częścią serii, którą ukończyłem. Jest tak dobra, że pewnie kupię ją drugi raz.
[237]
Obawiam się, że ceny będą wszędzie mniej więcej podobne (podobnie wysokie) i raczej szybko nie zaczną spadać.
Z drugiej strony ten tytuł lepiej kupić w pudełku, bo GTA zawsze można spylić po przyzwoitej cenie.
Teraz będę katował Dragon Age, ale w okolicy Bożego Narodzenia można by zmontować jakąś szajkę przestępczą.
[238]
:D
Jak tam Sąsiad? Gorzej niż z Mazzarrim być nie może, right?
Mazzarri byl najgorszym trenerem Interu od czasu Zaccheroniego, no nienawidzilem typa, ale chyba jechalem po Mancinim w watku dostatecznie czesto, byscie znali moje zdanie na temat Manciniego. Jak nie wybuchnie znowu Calciopoli to raczej wiele sie nie zmieni, moze jedynie efekt nowej miotly...
ogolnie to pije tak srednio-szybko, ale w niedziele rano jestem w stanie po prosto wyzerowac...
Ja od jakiegos czasu pije srednio-wolno. Wodki zawsze moglem wlac w siebie krocie, ale piwa z puszki/butelki nigdy nie potrafilem wypic na wyscigi/na hejnal. Coz, nikt nie jest doskonaly :>
Mazzarri juz oficjalnie out, a ja natknalem sie na ciekawy artykul, ktory wyjasnia czemu Mancini to leczenie aids ebolą: http://intermediolan.com/news/15267/mancini-stworzony-przez-kryzys
Żeby nie było, że nie przeczytałem.
napakowanym gwiazdami do szpiku kości - bez sensu
napomnieć =/= wspomnieć
Do tworzenia oficjalnych dokumentow prawniczych to Ty bedziesz sobie musial kogos zatrudnic... Tutaj zadne tlumaczenie sie "dys" nie pomoze.
dziennikarzem sportowym to raczej nie zostanę, ale zapewniam Cię, że akurat w branży prawnej to jestem wirtuozem pióra :P
ten dragon age to raczej nie dla tych co nie znaja poprzednich czesci?
mysle, ze dla tych
w skrocie w pierwszej czesci jest plaga orkow z wielkim smokiem na czele i zabijasz tego smoka; jest tez morrigan, ktora jest nawet spoko, ale kradnie wasze dziecko
w drugiej czesci czarodzieje sa wyobcowani przez mugoli i przez cala gre masz wiecej stosunkow homoseksualnych niz jakikchkolwiek we wszystkich innych grach razem wzietych
w trzeciej czesci morrigan zglasza sie po alimenty i musisz ja ubic zanim cie zapuszkuja
Jeżeli to kogoś interesuje, to przypominam że dzisiejszy mecz Gruzja-Polska jest o godzinie 18:00, a nie jak reszta meczów o 20:45.
Po pierwsze, jak nie macie w co grać na PS4 polecam InFamous - kampania krótka, ale całkiem przyjemna + całkiem sporo misji pobocznych i przeszkadzajek.
Po drugie, loon, sprawa prawnicza :)
Znajomy dostał wezwanie do zapłaty z jakiejś kancelarii prawniczej odnośnie pobierania filmu przez torrent, całość napisana w stylu "zapłać teraz jako ugoda, to nie pójdziemy z tym do sądu". Mnie to wygląda na czystą próbę naciągnięcia na hajs, ale pytam Ciebie - czy faktycznie są podstawy prawne? Płacić raczej nie ma zamiaru, ale jak na to zareagować?
Płacić raczej nie ma zamiaru, ale jak na to zareagować?
Olać, właśnie takich debili szukają, jak chce się bawić to może ich postraszyć że próbują wyłudzić od niego pieniądze.
Na razie bym nie reagował, to są trudne sprawy te torrenty, bo tak na dobra sprawe nie ma jak tego udowodnic (kto Ci udowodni, ze router nie byl niezabezpieczony?), dlatego moim zdaniem warto zawsze ryzykowac nawet sąd (choc akurat Wasz sąd w Poznaniu zna się na prawie autorskim jak lookash na relacjach miedzyludzkich, ostatnio wykombinowal np., ze art. prasowy nie podlega ochronie pr. aut.)
Czyli dokładnie tak jak myślałem, zero paniki :D Człowiek przyjeżdża do kraju na weekend, a tu same problemy :P
Gra już ktoś w Unity, jakieś wrażenia?
E, szwagry, jakby co to Polska gra własnie mecz z Gruzją #nietylkozeniticska #azja
slabe to na razie :f
ale trzeba przyznac, ze gruzini maja swietnie ustawione celowniki. wszystkie strzaly min. 10 m od bramki.
powinno, przeciez to byl suarez tylko nieefektywny
borek ladnie pojechal z tym el toro btw :D
Aż mnie zabolało jak zobaczyłem jak Grosicki wygiął łokieć w druga stronę. Szkoda chłopaka.
calkiem inna gra po przerwie. waldek w formie, moze nie gral dzis tak dobrze jak z niemcami i szkocja, ale strzal z szesnastki mu wyszedl.
kto by pomyslal, ze po 4 meczach bedzie 10 pkt. a i bilans bramowy niezly :d
a bo graja chyba bez stresu i stad dobry wynik, wiadomo, ze awansuja to i od razu dupy nie spinaja :)
remis lub wygrana szkotow i jest gitara
szkoda mi jednak troche lewgo, bo chyba przy kazdej bramce mial udzial, ale zeby samemu strzelic, zawsze brakowalo dokladnosci
No przy bramce Milika to aż mi się chciało z Lewego śmiać. "Nie podam, nie podam strzelę! ... kuuuuuu....!@#" :)
Ogólnie niezły mecz Lewego, ale też nie idealny. Raz powinien coś wykończyć, dwa np. raz do Grosickiego w świetnej sytuacji nie podał jak sam ściągnął 4 obrońców.
smiesznie wyglada ten mecz niemcow, ciekawe czy nojer odwiedzi swoje pole karne choc raz
No i Mancini już oficjalnie trenerem Interu. Kontrakt do 2017 za 4 mln euro. Nie mogę tylko dojść czy jest to kwota całego kontraktu czy za sezon. Jak za sezon to trochę porażka, bo typ pewnie będzie do zwolnienia w czerwcu 2015... A póki Mazzarri nie wróci do Napoli, to w sumie sami trenerzy będą kosztowali 7,5 mln rocznie, co jak na warunki Serie A jest bardzo dużym wydatkiem.
Znacie jakas strone z powtorkami, gdzie moge obejrzec dzisiejsze gole Polski?
No ladnie, ladnie. Szczerze mowiac to z tej powtorki wynika, ze jakbysmy nie grali z takimi farfoclami bez celownika to mogloby sie potoczyc bardzo roznie. Za to Mila... gdzie żeś był chłopaku ostatnie 10 lat, jak musieliśmy jakieś Gównianiaki z Francji importować :)
Valem -> opcji jest wiele, można zadzwonić, pojechać, wysłać wezwanie do zapłaty lub skierować sprawę do sądu
Mila ma plejmejkerze. Pewnie cos wcisnie strzalem rozpaczy.
No i moglem cos postawic...
no i dobrze, moze przynajmniej rozstawienie grekow wroci do normy i przestana byc losowani z pierwszego kosza
podobno gibraltar zabawil sie w rzeznikow i khedira, durm i kroos zeszli z boiska z kontuzjami
och, wlasnie odkrylem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Masłowski_(piłkarz_ręczny)
moja pierwsza podwórkowa bójka - dobrze, że nas rozdzielili, bo zabiłbym reprezentanta!

Pozdrowionka :)
A Ty Koobun dalej zwlekaj, życie Ci przeleci i nie zobaczysz tej magii na żywo :P Absolutnie nie da się tego opisać, ciary to mało.
[291]
No wiem, wiem. Jeśli dobrze pójdzie to w przyszłym roku, a jak źle to za dwa lata.
Z jakiego to meczu?
Kerlo -->
Morata na boisku.
Z Rayo. Cristiano biedny nie mógł przeboleć, że może nie strzelić akurat wtedy jak przyjechaliśmy...i w końcu wcisnął ;) W razie pytań o stronę organizacyjną służę pomocą, mam wszystko pozapisywane. No i mogę udostępnić kartę Madridista Basic (ważna do października 2015, dostęp do biletów 2 dni przed sprzedażą ogólną).