Dziala komus syf zwany Originem? Mnie najpierw wywaliło do trybu offline, a teraz po przeinstalowaniu programu w ogóle nie idzie sie zalogować wyskakuje nieznany błąd, również przy próbie logowania na stronie.
Ta tylko EA łatwiej jest popuść niż naprawić. I po co to było ludzi zmuszać do korzystania z tej malarii poprzez integrację z nią wszystkich swoich gier :/
Mi także nie działa.. ciągle tryb offline ;/ nie moge sie połączyć a przy próbie logowania na stronie także błąd..
ehh no szkoda bo chciałem sobie troche humor poprawic w moh ;p
U mnie też lipa tryb offline i tyle a w Battlefielda 3 bym pograł Origin to syf :/
ktoś wie ile to potrwa ? czlowiek raz w tygodniu ma czas zeby pograc a tu taka lipa ! do tego zero komunikatu!
Ale w BF3 można grać nawet w trybie offline. Battlelog działa bardzo ładnie.
w warfighter'a nikt nie pyka ? :>
Jest jakiś postęp program otworzył sie ale nadal nie idzie uruchomić gier nie ma nawet ich listy :/
Ło matulu! Konice świata! Raz na x miesiecy się coś popsuło!
Złodzieje! Zło-dzie-je!
Edit - no i juz działa, na pewno program i lista gier. Do ME3 też ściągnęło jakąś aktualizację
No przyznaje, jak jest z waszym multi to nei wiem, bo nigdy w multi nie gram, a jak gram w single, to zawsze mi sie program uruchamia. Dziś drugi raz w historii mojego użytkowania cos bodaj nie banglało.
Zalogował, ale wolna sieć, nie może ściągnąć listy gier - ale online - jakiś postęp
Poprawka - po ponownym uruchomieniu - wygląda, że działa.
Origin to syf;w dodatku ciągle woła o aktualizacje która tak naprawde niczego nie wnosi ani nie poprawia,sam miałem z nim problem gdy instalowałem Need For Speed The Run;gierka nie przejdzie póki nie zainstaluje się tego programu i nie zaktualizuje do najnowszej wersji;tylko po co w takim razie płyty?Według mnie ten program wymyślono po to żeby całkowicie zaprzestać wydawania gier tradycyjnych pudełkowych.Stawiają na wersje elektroniczne.Jakoś mi sie udało w końcu zainstalować Origin i TR-a ale miałem wrażenie że gra nie instaluje się z płyt tylko pobiera z internetu więc tym bardziej pytanie po co te płyty i to aż dwie?Tak pozatym to była moja pierwsza styczność z tym programem a zarazem pierwszy Need For Speed który w pudełkowej wersji nie miał papierowej instrukcji tylko była dostępna elektronicznie po zainstalowaniu gry...Nie po to kupuje wersje pudełkową żeby czytać instrukcje z pliku!A wytłumaczone to zostało tym że instrukcji nie ma ze względu na cytuje "oszczędność drewna".
Jak chcą oszczędzać to proponuje w inny sposób;niech co rok nie wydają gniotów tylko np.niech wydadzą raz na trzy lata ale porządną produkcje.Wtedy zaoszczędzą i papieru i plastiku i nerwów graczom.
czy tylko mnie znowu nie działa battlelog?
Przez chwilę nie działał, po zamknięciu BF3 (single) i ponownym zalogowaniu do origin - ruszyło.