WITAM CHCIAŁEM ZAKOMUNIKOWAĆ ŻE NOWY WYGLĄD GRY-ONLINE JEST BEZNADZIEJNY PROSZĘ WRÓDZCIE DO POPRZEDNIEJ WERSJI!!!
aha
Spoko to H4jter. Założył sobie specjalnie konto żeby napisać że nowy wygląd jest beznadziejny :P
Co Ty gadasz człowieku. Ja już się przyzwyczaiłem i mi się bardzo podoba, nawet teraz lepiej jak stara wersja.
Mi do szczęścia wystarczy wyszukiwarka. Po naciskach przywrócono ja . Tak jest Ok.
A ja proszę, gwiazdkę z nieba :)
[10] +1, Ogólnie gry-online zrobiło się nieczytelne. Nie mogę się w ogóle odnaleść... Ale co tam to trendy przecież...
Forum jeszcze da się przeżyć, ale to co zrobili z encyklopedią gier woła o pomstę do nieba :/
Forum jeszcze da się przeżyć, ale to co zrobili z encyklopedią gier woła o pomstę do nieba :/
Tu się zgadzam, encyklopedia jest teraz mega mega niepraktyczna, szału można dostać jak się trzeba przekopywać po kilkanaście stron. Newsroom to przy tym pikuś.
Zgadzam się, że encyklopedia stała się mniej przejrzysta i niewygodna. Do większości zmian się już przyzwyczaiłem, ale do encyklopedii nadal nie moge i chyba mi się nie uda.
Mam tylko jedno na temat nowego layoutu GOL - Absolutna porażka. Zawsze przychodziłem na serwis poczytać nowe newsy, recenzje i zapowiedzi gier. Wszystko było składnie w miare jednym miejscu(do perfekcji daleko, ale było ok). Teraz jak wchodze na gola to widze totalny chaos. Mam wrażenie, że autorzy layoutu na siłe próbowali wszystko zaimplementować na jednej stronie. Takie rzeczy jak video czy poradniki to powinno być pod osobnym przyciskiem, a nie na siłe wpompowane w główną stronę. Newsy i recenzje powinny być na głównej, a reszte potraktować tak jak wcześniej, czyli chcemy video, klimay w menu na dział video. Kto w ogóle podjął decyzje na to aby upaćkać wszystko na jednej stronie. Teraz szukając ciekawych materiałów, widzę jakieś facebooki, twittery, darmowe przegladarkowe gry i tysiac innych obrazkow. Wygląda to w moim odczuciu okropnie. Brak pomysłu na różne rzeczy, jak np tvgry powinno być w dziale video, a nie jako osobna kolumna. Jestem rozczarowany bo był to jeden z tych serwisów, na które automatycznie wchodziłem raz dziennie :) Teraz niestety tylko gamespot.
a ja daty wydanych gier nie mogę znaleźć kurde ,donra mam ma tylko duże ikonki
Z czasem można ogarnąć... Kwestia przyzwyczajenia, ale mam to samo. Od czasu nowego gry-online, mało co jestem na tym servisie.