Teraz jest tak, że żeby gra pojawiła się Moich grach to tam w Oczku musisz zaznaczyć check box. Więc jak napiszesz reckę na forum i dasz ocenę, to system dalej ma odhaczone wyświetlanie. Ale spoko. Ogarniemy jutro, żeby przy ocenie na forum automatem system zaznaczał wyświetlanie w Moich grach. Przeoczyliśmy ten wariant.
Mam nadzieję, że nie zamotałem za bardzo i idzie skumać co pisze :D
To kiedy wrócicie do tego starego interfejsu ? bo na razie wymieszane wszystko w jak jakimś bigosie.
Mam problem - dodaje uzytkownika do ignorowanych ale jego posty nadal sa dla mnie rozwiniete zarowno w watkach jak i na stronie profilu tego uzytkownika. Probowalem tez z innymi userami i dzieje sie to samo. Posty osob, ktore ignoruje od dawna wyswietlaja sie poprawnie czyli jako ukryte.
[edit]
na telefonie to samo - klikam w przycisk "ignoruj uzytkownika", strona sie odswieza ale po sekundzie znowu mam ten sam przycisk. Na liscie ignorowanych widze nick gagatka, ktorego chce sobie wyciszyc.
U mnie w ogóle opcja "ignoruj użytkownika" jest niewidoczna, niezależnie od wersji przeglądarki zarówno na PC, jak i na telefonie.
Nie ma znaczenia, czy jest adblock, czy jest czyściutka przeglądarka.

A ja wlasnie sprawdzilem w domu i na Brave wszystko dziala jak nalezy. Na telefonie uzywam Safari, w pracy Edge.

Po tym jak sie odwiesi wątek podwieszony przez admina, ten przepada. Nie ma go na ogólnej liscie wątków, nie ma go na liście kategorii, nie da się go nawet wyszukać przez wyszukiwarkę
I od razu błąd ze stylami obecny od debiutu nowego forum, regularnie nie koloruje jednego, czasem dwóch wątków na forum
Kochani, ogólnie jest źle ostatnio
https://www.gry-online.pl/forum/czy-klikacie-jeszcze-w-quottajemnicze-newsyquot-baity-gol-a/za1017d85 Tu nie mogę odpisać Łosiowi w mobilnej wersji strony na post gdzie zaembedowal YouTube. Po prostu klikanie plusa nie rozwija tego menu z przyciskiem odpowiedz itd.
Jest też problem z funkcją „przewiń na dół strony” na mobile - przewija tak gdzieś do połowy
Safari najnowszy możliwy iOS, iPhone 16 PM
To ofc bug i poprawimy ale pewnie w tygodniu. Co do przewijania to musimy na ios sprawdzić bo na andku nie ma tego problemu.
Dzięki za zgłoszenie